Symbian ANNA ve BELLE downgrade (PR1.0 a geri dönmek) (Çöken cihaz kurtarma) (N8 içindir)

tüh yaaa bende sevinmiştim anna gelecek diye

javocu

Üye
Geldi gelecek Anna riske girmeyin

ben zaten riske girdim ki çin versiyonu yüklü bende resmi versiyon sürümlerde fark varsa downgrade yapacağım

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar bende annayi eski versiyona cevirdim ama pr1.2 sadece ovisuit'le yuklersem normal calisiyor ama profs2 uda yuklersem beyaz ekran geliyor kaliyor acmiiyor orjinal yani hack sizde yuklesem acilmiyor.bende tekrardan anna'yi yukledim

bende orjinal anna bayağı yaklaşmışken döneyim dedim. şu anda 14.002 deyim.

----------Eklendi @ 23:18:30 ---------- Yazıldı @ 23:12:59 ----------

sanki ferrariden indim eşeğe bindim annnadan pr1.2 ye geçince

Tepkiler: Esendağlı
bende orjinal anna bayağı yaklaşmışken döneyim dedim. şu anda 14.002 deyim.

----------Eklendi @ 23:18:30 ---------- Yazıldı @ 23:12:59 ----------

sanki ferrariden indim eşeğe bindim annnadan pr1.2 ye geçince
Bende de aynı hissi uyandırınca tekrar anna ya geri döndüm,Rahat bir nefes aldım

Tepkiler: Kurtuluş40
Kafam raharpt downgrade yapilmis telefondan daha iyi ne olabilir ki :-)

Tepkiler: Esendağlı
tekrar çin annası yükleyeceğim artık, çıkmadı gitti bu nedir ya.

arkadaşlar ben denedim flaş atarken yarıda kesildi ve telefon bidaha açılmadı servise götürdüm orada yeniden flaş attılar düzeldi bence denemeyin derim iyi günler.

Konu Sahibi
dead phone ile geri getiremedin mi?

Arkadaşlar çok garip birşey oldu, benim N8 59D576 ürün kodlu dark grey tr, yukarıda belirtilen downgrade'i(ver. 11.05) yaptım ve telefon ingilizce olarak kendiliğinden açıldı.Şöyle oldu; Flaştan sonra beyaz ekran geldi, 8sn kapama tuşuna basılı tuttum kapandı ve sonra dead usb flashing yapmak için pc'ye bağladım bir dıt sesi geldi ve arkasından beyaz ekran geldi tekrar.Beyaz ekran varken flash yapayım(v14.02 için) dedim hata verdi ben de usbden çıkarıp yine kapama tuşuyla kapadım sonra arkasından açma tuşuna basınca kendiliğinden açıldı.Bişey anlamadım valla, yazdıklarımdan başka bişey yapmadım inanın tel. açıldı.Arkasından da v14.02 attım şimdi cillop gibi PR1.2 oldu.Şimdi Nokia'nın ANnA'sını bekliyorum)))Korkacak birşey göremedim ben bu işte. Herkese selamlar...

ubeyd

Üye
Beyaz ekran gelip öylece kalır da tel açılmazsa,hard format atılınca açılıyor.Ben öyle yapmıştım

Dünden bende bir arkadaşın telefonunu pr1.2'ye geri dönderdim. ama ben dönmedim dönmemde

mcnpl4

Üye
belle sizarsa bu yontem yine caliscak mi?

insallah calisir cunku bende belle var fakat uygulama yuklenmiyor onun disinda harika

phoenix te dead phone kutucuğu aktif olmuyor neden olabilir ?

----------Eklendi @ 16:28:22 ---------- Yazıldı @ 15:13:07 ----------

vay arkadaş bir tek kişi formun bu kısmına uğramadı mı?