tur_han
Üye
arkadaşım ben yükledim pişman oldum şarzım bir gün bile gitmadi tekrar format attım kurtuldum çok şükür. tel.c7arkadaşlar demin yazılım güncelleme bölümünde buldum ve güncellemeyi yaptım, farkettiğim tek yenilik oturumlar kisminda mesaj yazarken diğer mesajlar da gözüküyor acaba başka de gibi değişiklikler var? Bu güncellemeyi kuran inceleyen varsa yardım edebilir mi lütfen?
beyler aynı sorun bende de var yardımcı olacak biri var mi neden böyle bi rica etsekarkadaşlar annayı yükleyip o güncellemeyi bende yaptım fakat benim telefonda sürüm hala 024.001 tüm güncelleme işlemlerne baktım fakat gözükmüyo yazılım güncellemesi ovi vs.hepsini denedim ama çıkmadı bilen birisi yardımıcı olsun lütfen
ben yüklemedim bende var o özellikhayır yanlış anladınız sanırımo bende de en başından beri var benim demek istediğim yazmak için dokunun yazan yere dokunup mesaj yazarkenki görünümü diyorum
menü.ses kısma.kamera.pover.tuşlarına basılı tut nokia yazısı çıkana kadar.service pack yükledikten sonra kendi yüklediğim proglarımın hepsi gitti nasıl geri getirebiliriz----------Eklendi @ 15:10:44 ---------- Yazıldı @ 15:09:17 ----------formatı nasıl atacağız. yardım edebilirmisiniz.
beyler aynı sorun bende de var yardımcı olacak biri var mi neden böyle bi rica etsek
service pack yükledikten sonra kendi yüklediğim proglarımın hepsi gitti nasıl geri getirebiliriz
----------Eklendi @ 15:10:44 ---------- Yazıldı @ 15:09:17 ----------
formatı nasıl atacağız. yardım edebilirmisiniz.
025.007.00.01 akşam günceLLedim ama bi değişiklik göremedim
arkadaşlar annayı yükleyip o güncellemeyi bende yaptım fakat benim telefonda sürüm hala 024.001 tüm güncelleme işlemlerne baktım fakat gözükmüyo yazılım güncellemesi ovi vs.hepsini denedim ama çıkmadı bilen birisi yardımıcı olsun lütfen
Arkadaşım aynı sorun ile ben de karşı karşıyayım. İnan denemediğim yöntem kalmadı, hatta telefona hard format atmayı bile düşündüm. Ama nokia türkiye hard format atılmasını önermiyoruz dediler. Ve en son çare olarak da aynen senin yazmış olduğun işlemleri yapmamı tavsiye ettiler. Ama seninde belirttiğin gibi bende 25.007 güncellemesini ne telefon üzerinden ne de ovi suite üzerinden görebildim. İnan kafayı yememek elde değil. Bana bu konuyla ilgili başka neler demediler ki! Neymiş efendim sorun yazılımda ve telefonda değil, yüklenemeyen uygulamalardaymış. Bu nedenle benim yükleyemediğim uygulamaların yapımcı ve yöneticileriyle birebir irtibata geçip sorunumu onlara iletmemi bile söylediler. Tabi ben bunun üzerine çıldırdım ağzıma geleni söyledim. Adamlar resmen beni başlarından savmak istediler. Demem odur ki bu nokia'dan cacık olmaz, ben acayip soğudum bu yüzden.arkadaşlar bilen birisi yokmu nokia destek hattına maili attım bana bu maili yolladılar denedim fakat olmadı
Değerli Müşterimiz,
Nokia Mağaza’da yaşanan durumun giderilmesi için aşağıdaki işlem adımlarını izlemenizi rica ederiz.
Telefonunuzda istenmeyen bir bilgi kaybı olmaması için yedekleme yapılması gerekir. Yedekleme işlemini Ovi Suite programı vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz,
Yedeklemeden sonra telefonunuzu *#7370# kodlaması ile formatlayınız,
Formatlama sonrası telefon üzerinden veya tercihen Ovi Suite aracılığıyla Symbian Anna için yayımlanmış ek güncelleme olan 025.007 sürümünü yükleyiniz,
Symbian Anna 1/2 , 2/2 ve Anna Servis Paketi yüklemelerini tamamlayınız,
Bu güncellemeler tamamlandıktan sonra -Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbağlantısından Nokia Mağaza 3.16.036 sürümünü indirerek telefonunuza kurunuz.
Yukarıda belirtilen işlemler yapıldıktan sonra Nokia Store’da yaşanan durum devam ederse; bize tekrar ulaşmanızı rica ederiz.
Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.
Nokia Hizmet Hattı
Rezzan
''Formatlama sonrası telefon üzerinden veya tercihen Ovi Suite aracılığıyla Symbian Anna için yayımlanmış ek güncelleme olan 025.007 sürümünü yükleyiniz''
bu işlem hiçbir yerde çıkmıyor güncellemeden sonra 024.001 olarak kalıyor çoğu programları hala yükleyemiyorum oyun müzikleri falan herşey birbirine giriyor.bilen birisi yardımcı olsun lütfen...
bnde yeni farketiimarkadaş doğru demiş iyi anlayın oturumlar kisminda mesaj yazmaya başlarken yazışmaların gözüküyo normalde bu yoktu konu açan arkadaşa teşekkür ediyorum yeni farkettim
Arkadaşım aynı sorun ile ben de karşı karşıyayım. İnan denemediğim yöntem kalmadı, hatta telefona hard format atmayı bile düşündüm. Ama nokia türkiye hard format atılmasını önermiyoruz dediler. Ve en son çare olarak da aynen senin yazmış olduğun işlemleri yapmamı tavsiye ettiler. Ama seninde belirttiğin gibi bende 25.007 güncellemesini ne telefon üzerinden ne de ovi suite üzerinden görebildim. İnan kafayı yememek elde değil. Bana bu konuyla ilgili başka neler demediler ki! Neymiş efendim sorun yazılımda ve telefonda değil, yüklenemeyen uygulamalardaymış. Bu nedenle benim yükleyemediğim uygulamaların yapımcı ve yöneticileriyle birebir irtibata geçip sorunumu onlara iletmemi bile söylediler. Tabi ben bunun üzerine çıldırdım ağzıma geleni söyledim. Adamlar resmen beni başlarından savmak istediler. Demem odur ki bu nokia'dan cacık olmaz, ben acayip soğudum bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?