Symbian Anna güvenlik kodu kırma..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yuruyedur

yuruyedur

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna güvenlik kodu kırma..
selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, 2 gün önce nokia 500 aldım ama güvenlik kodunu unuttum,internette ne kadar program ne kadar yöntem varsa hepsini denedim ama olmuyor bi türlü bulamadım kodu veya kıramadım..
bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilir kafayı yemek üzereyim artık..
edit: denediklerim; nemesisle şifreyi bulmak veya resetlemek en az 20-30 defa denedim olmuyor, unlock adlı dosyayı denedim oda olmuyo, bi siteye girince imeiyi yazıyosun kod veriyo onuda denedim oda olmadı, yardım edin beyler, hard format atmayı düşünmeye başladım artık ama korkuyorum garantiden çıkar diye.

tel yazılımı : symbian anna 010.032

u_cosar

u_cosar

Üye
Bence sen teknik servise götürmelisin orada sıfırlarlar

mad_love1982

Üye
ŦεสЯŁésร;4118114' Alıntı:
selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, 2 gün önce nokia 500 aldım ama güvenlik kodunu unuttum,internette ne kadar program ne kadar yöntem varsa hepsini denedim ama olmuyor bi türlü bulamadım kodu veya kıramadım..
Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilir kafayı yemek üzereyim artık..
Edit: Denediklerim; nemesisle şifreyi bulmak veya resetlemek en az 20-30 defa denedim olmuyor, unlock adlı dosyayı denedim oda olmuyo, bi siteye girince imeiyi yazıyosun kod veriyo onuda denedim oda olmadı, yardım edin beyler, hard format atmayı düşünmeye başladım artık ama korkuyorum garantiden çıkar diye.

Tel yazılımı : Symbian anna 010.032

benimde n8 im var ve internet üzerinde ki bir sürü forumu dolaştım kilit kırmanın bir yolunu bulmak için ama hep boş. Bazıları imei numaranı çalmak ve klonlamak için hazırlanmış tuzaklar, bazıları ise bilgisayara virüslü program indirmene sebep oluyolar. En sağlıklısı benim yapacağım gibi sende git bi nokiaclup a ...

Türe

Türe

Üye
Hard reset at ;) Telefon kapaliyken belirli tuslara basilarak yapilani ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt