Symbian ANNA C6-01 RM-718_024.001 yeni günceleme 2.2

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

Symbian Belle LanternSoft_Equalizer_v1.0 eklenildi

Symbian Belle video düzenleyici eklenildi

Symbian Belle Fotograf düzenleyici eklenildi

rom dahil RomPatcherPlus_3.1_autostart güncelendi

RomPatcherPlus Symbian ANNA ikon eklenildi

rom dahil installserver.exe güncelendi 1.1

rom dahil favouriteapps_235807 eklenildi

rom dahil AudioCodec ses suruculeri eklenildi

rom dahil C7 nfc paylaşım güncelendi 1.00(115)

rom dahil C7 Vlingo-Voice güncelendi 1.07(220)

rom dahil hafıza kartı simgesi eklenildi

Microsoft Communicator güncelendi 2.01(369)

videolar kısmına Youtube kısa yolu eklenildi

müzik çalarda tekrar tümünü tekrarla olarak ayarlandı

müzik çalarda ses 100 ayarlandı

equalizer duzenlene bilir ön ayar eklenildi

kinetik kaydırma ileştirildi

Ana ekranda widget'lat 6 sayfaya çıkartıla bilir

Mesajlarda iletim roporu açik olarak ayarlandi

çekirdek kilidi açık rofs2 rofs3 düzenlene bilir

LanternSoft Fast Panel v3.00 eklenildi
Ana ekrandan ulaşabileceğiniz program ile
Bluetooth kapatıp açabilirsiniz
Sessiz, Genel profilleri arası geçiş yapabilirsiniz
Ekran Işığı ayarını yapabilirsiniz
Ekran parlaklık ayarı yapabilirsiniz
Wi-Fi ağlarına bağlanabilirsiniz
Arama süresini görebilirsiniz
Pil durumunu görebilirsiniz
Ekranın sol üst köşesine basarak ekranı kilitleyebilirsiniz
Kamera tuşuna görevler atayabilirsiniz

Menü kaydırma v1.0.0 eklenildi
Bu uygulama, menü uygulaması için yatay kaydırma seçeneği sunar.
Sadece beş klasör varsayılan olarak eklenildi
Dilerseniz siz fazladan Menü yada Klasör ekleyebilirsiniz..
Menü ve Uygulamalarını bu programla kişiselleştirebilirsiniz.
Şu anda sadece etkin menü klasörü değiştirmek için sola veya sağa sürükleyebilirsiniz

kinetik kaydırma ileştirme symbian ANNA

• Beğen
Tepkiler: Reşwan

memo326

Üye
phoenix-optionsda değiştirme veya silme işlemi yapıcaz mı?

kaftr

Üye
bu işlemi yaptığınızda telefonun garantisinin gitmesine veya telefonun hacklenmesine neden olurmu

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
teşekkürler anna nın temaları hoşuma gitmiyor hepsi siyah buna da bi el atsanız

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
bu işlemi yaptığınızda telefonun garantisinin gitmesine veya telefonun hacklenmesine neden olurmu
garantısi gitmez hack işlemi nokia ayit programlar sadece kurulur şuanda hepsini kurar hacl oldugu için

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
telefon hack li ve tüm uygulamaları yükleme imkanı sağlar. telefonıu bozmaz ve garanti kapsamı sayılmaz eğer telefon kendi donanımsal sorunlardan ötürü bozulmuş ise garanti kapsamındadır hacklı şekilde gitsede sorun olmaz. anacak yazılımsal sorunlar tamamen kendi sorumluluğunuzdadır. yane işlemi yaparken çökertirseniz kendiniz yöntemlerini bulup diriltirsiniz. bunun içinde konular mevcut.

phoenix-optionsda değiştirme veya silme işlemi yapıcaz mı?
yok sadece pohenix ile falş atma yöntemlerini biliyorsanız ekstra birşey yapmadan indirdiğiniz dosyaları eksiksiz atıp yükleyin.

teşekkürler anna nın temaları hoşuma gitmiyor hepsi siyah buna da bi el atsanız
bu konuda ön izlemeli gayet güzel kullanışlı anna icon lu temalar mevcut kendiniz yüklemelisiniz.. Symbian^3 Wallpaper-Temalar

holykan

holykan

Üye
hocam bunu phonixlemi atacaz atarken bi işlem yapacazmı bi anlatsan güzel olur bu türkçemi bu arada

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
kinetik kaydırma gayet başarılı olmuş şimdi daha pratik eline sağlık.

sertacaygun

Üye
Beyler merhaba,

Gece olmuşken hazır deneyeyim dedim ama inan ki pek bilgi bulamadım, yardımcı olun. Cannot load, the product "RM-718" is not recognised. diye hata alıyorum. RM-718 diye klasör de oluşturdum, tüm dosyaları attım, beceremedim. Baştan sona anlatsanız keşke.

mustafa_dem

Üye
dostum yapmışsın eline sağlık ama java ları açmıyor. kendim uda yı hackledim öyle yaptım

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
dostum yazılım zaten hackliki

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
dostum yapmışsın eline sağlık ama java ları açmıyor. kendim uda yı hackledim öyle yaptım

Symbian Anna için java modifiye

alexandro06

ben symbian annayi c6-01 telefonuma yükleyecegim,fakat internette herkes türkçe dil gidiyor diyordu...acaba bu sizin paylaştiginizi kursam sorun olurmu?dikkat ettim capsta türkçe gözüküyor....birde bunu yüklersem telefon garanti kapsami dişina cikarmi..saygilar..sevgiler

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
ben symbian annayi c6-01 telefonuma yükleyecegim,fakat internette herkes türkçe dil gidiyor diyordu...acaba bu sizin paylaştiginizi kursam sorun olurmu?dikkat ettim capsta türkçe gözüküyor....birde bunu yüklersem telefon garanti kapsami dişina cikarmi..saygilar..sevgiler

türkçe

makber7222

Üye
akadaşlar lütfen biri bana yardımcı olabilir mi... bu güncelleme dün n8 telefonlar için de geldi güncelledim. güncelledikten sonra telefonumda ne var ne yok hepsi kayboldu. telefon dilini ingilizceye çevirdigimde telefonumda önceden yüklü herşey geliyor ama türkçede hepsi kayboluyor yardımcı olabilecek var mı... yedeklemeyi sorunsuz yedeklemiştim telefona da yedeklemeyi sorunsuz yüklemiştim lütfen yardımcı olabilrecek varmı... dil türkçe iken telefonumda yüklü olan dosyalar nasıl geri gelir

akyazılı54

Üye
iyi günler ben bu güncellemeyi ovi den yaptım ama telefon ingilizce oldu bunun türkçesi yokmu birde phoenix i kurdum telefonumu görmüyor yardım ederseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt