Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

analka

Üye
abi n73 te çalışan opera10,core codec1.3.6 var mı ben core codec 1.3.6'yı yüklemeye çalıştım sertifika sorunu diyor sizin söylediğiniz siteye girdim her şeyi indirdim.sonra istediğim dosyayı seçtim tüm sislere çevirdim.sonra çevirdiklerimi yüklemeye çalıştım bu seferde güvenli olmayan bir şey diyor.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

waycell

waycell

Üye
tamam ALLAH razı olsun bekliyorum bende :) ayrıca yeni bi sorun daha eklendi . benim sis ve sisx dosyalar kurarken unsigned bile olsa sertifika uyarısı verene kadar yarıya kadar falan kurabiliyordu taki bu siteden s60v3 uygulamalar bölümünden hack.sis isimli bi dosya bulup indirip kurana kadar. sertifika sorunu için yüklemiştim onu onun yüklemesi tamamlandıktan sonra binpda yazdı teli yeniden başlattı ama ondan sonra hiç bir sis ve sisx dosyayı açmaya çalışmadı önceden yüklediğim signed dosyalara bile basar basmaz dosya bozuk diyor. ama jarlarda şimdiye kadar en ufak bi sorun çıkmadı bunun sebebi ve çözümü nedir?

bende bir zamanlar hack olayından muzdarip biri olarak seni çok iyi anlıyorum...şimdi benim uyguladığım sendede işe yarayacağını düşündüğüm fw hacklemeyi yapacaz ama keşke bataryanın altındaki 7 haneli product kodunu ve yazılımın sürümünüde yazsaydın. neyse aşagıdaki linki çok iyi incelemelisin...

http://www.maxicep.com/modifikasyon...es-kendi-fwsini-yapabilecek-utk4n-455791.html

navifirm ile product koduna uygun firmwarei indir konuda bahsedildiği gibi rofs2 dosyasını ac bu bir uzantı değil başlıkların içinde aramalısın.bu dosyayı açtıktan sonra ekranda data nokia private sys gibi klasorler göreceksin telefonuna uygun installserver.exe yi netten bulup sys nin altındaki bin klasorune ekle ve frwyi paketle phoniexle yazılımı at bukadar..umarım anlattıklarımı anlamşsındır..kolay gelsin

waycell

waycell

Üye
abi n73 te çalışan opera10,core codec1.3.6 var mı ben core codec 1.3.6'yı yüklemeye çalıştım sertifika sorunu diyor sizin söylediğiniz siteye girdim her şeyi indirdim.sonra istediğim dosyayı seçtim tüm sislere çevirdim.sonra çevirdiklerimi yüklemeye çalıştım bu seferde güvenli olmayan bir şey diyor.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

sana özel upload yaptım umarım işine yarar

berk12344

Üye
waycell kardeşim dediklerinin yaptım yükledim yükleniyo açılmıyo oyun başka bi önerin var mı

casper_7

casper_7

Üye
ben bugun e72 telime surumu v50 olani guncelledim v54 yuklendii ama eski surumumde bana gelen msjda kimden geldigi yaziyordu bunda yazmiyor duzeltilebilme imkanim varmi?

waycell

waycell

Üye
waycell kardeşim dediklerinin yaptım yükledim yükleniyo açılmıyo oyun başka bi önerin var mı

arkadaşım ben denedim çalışıyor tele format at öyle dene

----------Eklendi @ 21:48:27 ---------- Yazıldı @ 20:19:19 ----------

ben bugun e72 telime surumu v50 olani guncelledim v54 yuklendii ama eski surumumde bana gelen msjda kimden geldigi yaziyordu bunda yazmiyor duzeltilebilme imkanim varmi?

arkadaşım tam bir bilgim olmamakla birlikte mesaj ayarlarına bak belki menüde bu konuda bir eklenti yapılmıştır eger yoksa türkçe başka bir product kodlu frw ile yazılım at belki onda düzelmilmiştir

silentwolf

silentwolf

Üye
ALLAHtan kısa ve kolay olanı istedik az daha kısa olsaydı ne yapardık :)) saol yardımın için .. firmware için o kadar uğraşmaya gerek yokki nokianın kendi sitesinde yazılım güncelleme proları var daha çabuk aşamalı . cevap gelene kadar kızdım 2 kere soft format ettım tele ama en sonunda signep programıyla signedlemeyi ögrendim hemde 100 de 99 sorunsuz yükleme garantisiyle :D aslında öyle uzun uzun anlatmak yerine / yada - gibi işaretlerle ayırarak anlatılsa çok daha çabuk anlaşılır ve uygulanır

mesela
şu proyu kurmak için şu yolu izleyin
E/sys/19d91u2
C/data/user insanlar çok yazıdan kaçarlar heleki basit gördükleri şeyler için :)

waycell

waycell

Üye
herkezin senin kadar bildigini yazdiklarindan anlayabilsem oyle yaparim fakat muneccim degilim ben cok fazla aciklayici olmak istedim ve yazdiklarim cok basitti yazilim dahil yarim saat surer gunlerdir ugrasiyorum demistin onun yaninda yarim saatin lafi olmaz genede keyfin bilir takil kafana gore anlatanda kabahat

yasinküse

Üye
Slm yeni Nokia E5 aldım.ve tlfna Opera mobile ve Netquin virüs programından başka hiç bi şey yükleyemedim.bunlarıda wifi ile opera mobile downloaddan indirdim.Opda dan sertefikamı aldım ama ne opdadan indirdiğim uygulamaları sertefikalıyor nede pcdeki sis dosyalarını.Hacklemeye denedim bi çok yöntemle ama yine olmadı.signsis diye bi program buldum ve yükleyebildim telfndaki sisleri sertefikalıyorum ama ama yine daha sonra yüklemede hata veriyor.bi dosya yöneticim bile yok tlfda.Nokia bu sefer hayal kırıklığına uğrattı beni.zamanında 6600 a yüklemedeğim yapmadığım şey kalmamıştı.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim

waycell

waycell

Üye
Slm yeni Nokia E5 aldım.ve tlfna Opera mobile ve Netquin virüs programından başka hiç bi şey yükleyemedim.bunlarıda wifi ile opera mobile downloaddan indirdim.Opda dan sertefikamı aldım ama ne opdadan indirdiğim uygulamaları sertefikalıyor nede pcdeki sis dosyalarını.Hacklemeye denedim bi çok yöntemle ama yine olmadı.signsis diye bi program buldum ve yükleyebildim telfndaki sisleri sertefikalıyorum ama ama yine daha sonra yüklemede hata veriyor.bi dosya yöneticim bile yok tlfda.Nokia bu sefer hayal kırıklığına uğrattı beni.zamanında 6600 a yüklemedeğim yapmadığım şey kalmamıştı.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim

Arkadasim opda dan alinan sertifikalr bu aralarda bozuk oluyor nedense bende arkadasima aldim ama olmadi tekrar sertifika almayi dene imei numarani dogru yazdigina emin ol bu arada kurmak istedigin prolarin signed olanlarini bulmaya calis

yasinküse

Üye
en nihayetinde opda çalıştı galiba...bi kaç uygulama yükledim ama yine tam verim yok.örneğin fexplorer i yükledim ama arayüzü gösterildiğinde çok kötü tlf menüsü görünümünde.Ucbrowser diye bi tarayıcı varmış facebook vidyolarını vs açan onu yükledim amacins cins şekiller çıkıyor ve hiç bi yere bağlanmıyor.s60v3 teki programları sorunsuzca yükleyebilmem gerekmiyomu?ilgilendiğin için tşkrlr:oke:

waycell

waycell

Üye
en nihayetinde opda çalıştı galiba...bi kaç uygulama yükledim ama yine tam verim yok.örneğin fexplorer i yükledim ama arayüzü gösterildiğinde çok kötü tlf menüsü görünümünde.Ucbrowser diye bi tarayıcı varmış facebook vidyolarını vs açan onu yükledim amacins cins şekiller çıkıyor ve hiç bi yere bağlanmıyor.s60v3 teki programları sorunsuzca yükleyebilmem gerekmiyomu?ilgilendiğin için tşkrlr:oke:

arkadaşım yanlış proları seçmişsin fexplorer yerine x-plore kullan ucbrowser çince oldugu için çevrilmemiş versiyon yüklemişsin kare şekiller ondan görünür face teki videoları seyretmek içinse bolt browserı kullan opera mini 6 faceteki videoları mp4 olarak tele indirir teline uygun proları yüklersen verim alırsın kolay gelsin

yasinküse

Üye
Fexploreri eskiden kullandığım için onun daha iyi olacağını düşünmüştüm.normalde tarayıcım opera mobile11 tanıtımında vidyoları açıyor diyor ama açmıyor.boltbrowserin linkini rica etsem verebilirsmisin?onuda denedim diye hatırlıyorum ama emin deilim.uygulamaların tlfa uygun pro olup olmadığını nasıl anlayabilirim?böyle ikide bir yazıyorum ama umarım rahatsız etmiyorumdur.tekrar ilgilendiğin için tşkrlr:evet:

berk12344

Üye
arkadaaşım soft formatta sorun çözülmedi hard format mı denesem

berk12344

Üye
waycell kardeşim galiba bu oyun e72 uyumsuz ne yaptımsa olmuyor hard formatta olmadı galiba jarla çalışıyo

striking

striking

Üye
Selamlar arkadaşlar.
geçen gün bende Nokia N73 telefon satın aldım.
aldıgım telefon ikinci el.
oylesine idare etsin diye kardeşim için aldım ve alır almaz ilk işim telefona Hard Format (* 3 yes ve aç/kapa tuşu) atmak oldu.
Formatı attıktan sonra çeşitli gereken ayarlarını yaptım.
Bu almış oldugum normal düz N73.
daha onceden kendim music edition kullanmıştım ve onda boyle bir sorun ile karşılaşmamıştım.
Telefon hard format atılmış vaziyette sade ve hiç birşey kurulu degil.
Tek problemim var.
Oda ne .sis uzantılı nede .sisx uzantılı dosyaları, Dosya Yoneticisinden hiç bir şekilde çalıştıramıyorum.
Dosya biçimi hakkında hata veriyor. hiçbir şekilde açmıyor.
Uygulama Yoneticisinin ayarlar kısmından Tümü seceneği de işaretli.
hadi sis uzantısını açmadı, sisx kullanıyor desek, malesef sisx uzantılı da hiçbir dosyayı tanımıyor.
Şaşırdım kaldım.
Artık en son çare olarak forumda bilgi sahibi arkadaşlara sormak kaldı.
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Bu konuda bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

yooniis

Üye
selam arkadaslar bende nokia c5 00 var onda kamerada fotograf cekerken deklansör sesini kapatamiyorum bu sorunu cozemezmiyiz ya bu 6120de de olmustu

Üst Alt