Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

waycell

waycell

Üye
öncelikle merhaba telefonum 6120c ve rm-243 telefonun camasaır makinesine dustu ve acılmıyor tamirciye goturdum program yuklenecek dedi bende ewde yapmayı deneyim dedim (tel rusyadan geldi ondan :/ ) phoenix den denedim hata werdi jaf tan denediqimde telefon flash modunda deil diyor ne yapabilirim sozlermisiniz :'(
tel hiç açılmıyorsa yapacak bişey yok ama telefoncu kandırmış seni bence hiç açılmayan tel yazılımla nasıl açılır yada nasıl yazılım atılır.sen bataryayı çıkar saç kurutma makinasıyla düş üzerine 3-5 gün uğraş açılınca gerekirse jaf yada nss ile product kodunu 0546328 değiştir nokia software updater ile yazılım at onla beceremezse phoniex kullan

metin özcan

Üye
bende n73 var proğram yüklenmıyor neden

waycell

waycell

Üye
bende n73 var proğram yüklenmıyor neden
arkadaşlar ben ve arkadaşım yasirN sizler için kendi zamanımızdan harcayarak kimi konular için günlerce deneme ve araştırma yapıyoruz kimini cep telefonuyla arayıp bilgilendirme yapıyoruz yani işimizi sağlam yapıyoruz bukadar çabaya karşılık teşekkür bile beklemiyoruz fakat soru uslubuna dikkat edelim.bundan sonra bu tür emrivaki içeren sorulara cevap vermeyeceğim.
hangi proları yükleyemiyorsun,fw sürümün ne,hafıza kartınamı telemi kurulmuyor uyarı olarak ekranda ne çıkıyor

skader

skader

Üye
e71 de kaspersky indirdim oviden telefon jbak taskmanda 72mn ram gösterirken artık telefon açıldıgında 64mb ram gösteriyor sildim. programi sildim düzelmedi ram , 8mb ram nereye gitti ? yüklemedigim program kalmadı rambooster vb işe yaramadı. ne yapmalıyım ?

waycell

waycell

Üye
e71 de kaspersky indirdim oviden telefon jbak taskmanda 72mn ram gösterirken artık telefon açıldıgında 64mb ram gösteriyor sildim. programi sildim düzelmedi ram , 8mb ram nereye gitti ? yüklemedigim program kalmadı rambooster vb işe yaramadı. ne yapmalıyım ?

arkadaşım teldeki rami iyileştirme programlarının hiç biri işe yaramıyor sadece o anlık bir hızlandırma yapar sadece bir program kaldırılırken sadece menüden kaldırılıyor sistem dosyalrında bütün bileşenleri duruyor muhtemelen onlar rami kullanıyordur şimdi sana ik seçenek görünüyor hackli değil ise tel programı nereye yüklediysen oraya format at yok eğer hackliyse private klasöründen kasperskynin dosyasını bul numaralıdır zaten dosya numarasını aklında tut bu dosyayı sil ondan sonra c>private>100012a5 klasöründeki kav ile ilgili herşeyi sil private bir komutlar klasörüdür tüm program komutları burdan sys>bine gönderilir burdanda aynı nuralı yada kaspersky isimli dosyaları sil teli kapat açmuhtemelen olacaktır bu arada bende e71 kullanıyorum ama hiç 72mb ram görmedim en fazla 70 olur bende

sungerbobx1

Üye
başka yöntem yokmu :(

waycell

waycell

Üye
başka yöntem yokmu :(

Belki baska programlar vardir calisan xplore san d surucusunden bakip iptal edebilirsin yada kullandigin jbtaskmandan iptal et zten cokta onemli bisey degil niye bukadar taktigini anlayamadim

batukan61

Üye
Sayin Waycell;

Tesekkurler. Ovinin sitesine girdim ve yukledim telefonumdaki ovi surumuyle en yeni olan surum ayniymis yani telefondaki son surum. Ben Yine de yukleyeyim dedim. Yuklenirken Dosya Bulunamiyor diye bir hata verdi. Telefona hard format atmistim. ve gecenlerde bu sitede hard format sonrasi ovi sorunu seklinde bi baslik gormustum. onunla ilgisi olabilir mi tekrar tesekkurler

waycell

waycell

Üye
Sayin Waycell;

Tesekkurler. Ovinin sitesine girdim ve yukledim telefonumdaki ovi surumuyle en yeni olan surum ayniymis yani telefondaki son surum. Ben Yine de yukleyeyim dedim. Yuklenirken Dosya Bulunamiyor diye bir hata verdi. Telefona hard format atmistim. ve gecenlerde bu sitede hard format sonrasi ovi sorunu seklinde bi baslik gormustum. onunla ilgisi olabilir mi tekrar tesekkurler

Sebep tamamiyle format zaten.yazilimdaki bazi programlarin bilesenleri format sonrasi siliniyor bu normalmi, tabiki hayir oluyor iste o yuzden menude ikonu gorunuyor ama calismiyor.eger halledemedysen soyle yardimci olurum.simdi bi ovi icin yazilim atmaya degmez

sungerbobx1

Üye
yha o telefon hediye abicim yha uzak akrabalardan hediye eger baska yontemi warsa resimli anlatırmısın lutfen :(

skader

skader

Üye
veysel kardeş tşkr ederim bilgilerin için ben hard format atmaya karar verdim, fakat bi kaç sorum var ben bu telefonu aldıgımda içerisinde mail programi chat , youtube facebook vs programlar vardi bunlar orjinal mi yoksa formatta gidermi? ve format * 3 yes power değil mi? bi farkı yok yani 9.1 yada 9.2 ?

waycell

waycell

Üye
veysel kardeş tşkr ederim bilgilerin için ben hard format atmaya karar verdim, fakat bi kaç sorum var ben bu telefonu aldıgımda içerisinde mail programi chat , youtube facebook vs programlar vardi bunlar orjinal mi yoksa formatta gidermi? ve format * 3 yes power değil mi? bi farkı yok yani 9.1 yada 9.2 ?
e71 kullaniyordun galiba *#7370# yes dicen evet onlar yazilimda olan sabit programlardir silinmesi soz konusu degil fakat nadiren calismayabiliyorlar

skader

skader

Üye
ama soft format sistemi etkilemiyorki bildigim kadarıyla hard format daha iyi değil mi?

bloodsheld

Üye
merhaba benim tel e72 yeni versiyonu çıkmış ama sitesinde yeni güncelleme yok linkini atarmısınn v54dğn

bloodsheld

Üye
sagolasın ustam birde bişey sormak daha istiyorum bende handy taskman var rami gösteriyor neden benim tel 35 mblerde dolasıyor 128 mblik rami var telin...

--------------- Ekleme ---------------

bide indirdigim program hata veriyor

waycell

waycell

Üye
sagolasın ustam birde bişey sormak daha istiyorum bende handy taskman var rami gösteriyor neden benim tel 35 mblerde dolasıyor 128 mblik rami var telin...

--------------- Ekleme ---------------

bide indirdigim program hata veriyor
Ram derken c surucusunden bahsediyorsan cok program yuklemissindir resim videon falan vardir d surucusunden bahsediyorsan rami yogun olarak kullanan sistemde yada sistem arkasinda calisan programlar vardir
Navifirm i sitede yada googleda arattir her surumu ise yarar

bloodsheld

Üye
An eror occurred when attempting to connect to the update server.
[Web Exception]
Temel Alınan Baglantı Kapatıldı:SSL/TLS güvenli kanalı içi güven ilişkisi kurulamadı
abi böle hata veriyor navifirm 1.1 indirdim yine bu hata

waycell

waycell

Üye
An eror occurred when attempting to connect to the update server.
[Web Exception]
Temel Alınan Baglantı Kapatıldı:SSL/TLS güvenli kanalı içi güven ilişkisi kurulamadı
abi böle hata veriyor navifirm 1.1 indirdim yine bu hata

Bu hatayi antivirus antilogger yada guvenlik duvari veriyorsa o uygulamayi kapat.bunlar degilse pc ile alakalidir dur bi bakim link bulabilecekmiyim

Üst Alt