waycell
Üye
O dosyayı telefona mı indircem yoksa pc ye mi ? Ve programı nerden indirebilirim ?
Ceptende pcdende olur googla e65 uyumlu installserver.exe yaz mutlaka bulursan
O dosyayı telefona mı indircem yoksa pc ye mi ? Ve programı nerden indirebilirim ?
waycel [SIZE=1' Alıntı:----------Eklendi @ 22:18:57 ---------- Yazıldı @ 22:16:21 ----------[/SIZE]
[/COLOR]
Arkadasim pc programi istiyorsan total video converter var her cep icin ceviri yapabilen kaliteli bir program nette cracklisinide bulabilirsin bulamazsan ben sana upload ederim suan telden yazdigim icin gonderemiyorum
E63 gibi telefonlarda 240x320 oyunları oynayabileceğimiz bir program var mı? (ekranı yatay çevirerek tabi)
benim sorunum sertifika ile ilgili değil sertifikadan olsa pc suitenin gerektirdiği programları yüklerdi onları da yüklemiyo yardım ?
Aradımda bulamadım gOndrrsn ck ıyı olur
merhaba ben nokia e63 kullanıyorum core player 1.3.6 kurdum fakat seri numarasi istiyor ne yapabilirim yada nasıl imei numarasi ile seri numarasi alabilirim imei numaram 352009046220211 lütfen bana yardımcı olun

Benim sorunum ile ilgilenilmemiş sanırım bilen varsa nasıl yapacğaımı anlatabilir mi?
Nokia C5-00 model telefonumda n-gage 2.0 oyunlarını oynayamıyorum modülü kuruyom oyunuda yüklüyom KERN-EXEC hatası alıyorum açarken aslında severek oynayacağım tek bi oyunu var diğerlerini oynamıyorum onun için yüklemiştim ama açmıyor bi kaç yere baktım ekran küçük diye açmıyor dediler bunun bir çözümü var mı acaba??Ne yapmam lazım?
NOT:Telefonum hacklı ve Oyuna girerkende open4ll+ yamasını kapatıyorum.Yardım lütfenn..![]()
Secman programını kaldırdım ama hala düzelmedi servise götürsem bana maliyeti ne olur ? Yada sizin dediğiniz programın kurulumuna baktım ben forumdan ama hiç bişey anlamadım
soruyu atlamisim galiba kusura bakma arkadasim muhtemelen cozunurluk problemi var 240*320 oyunlarini dene bide n-gage modulu her telefonda calismaz senin telin modelinde baska yapan varmi acaba
Benim diğer oyunları değilde sadece Hooked On:Creatures of the deep bu oyunu seviyordum sadece onun dışındakiler oynamamda işte modüldende farklılık oalbilir herşeyi denedim mesela 1.21 mi 1.20 mi buildlerini bilmiyorum bi tanesidne tam oyuna giricekken oyun menüsüne girecekken atmıştı diğer modülde ise hiç açmadı yani tıkladım bişey gelemdi başka bi modül attım ondada tam açarken kapandı modüle başka bi parçamı atmamız lazım acaba sadece o oyunu oynamak istiyorum.Benim Nokia 5800xm var ondada oynanmıyordu cfw atınca oynanıyordu ama rahat oynanmıyordu zevk alamıyordum oynarken, önerebiliceğiniz bi çözüm var mı acaba?
teknik bir problem demekki yazılımsal olmadığı için söyleyecek bişeyim yok servise götürArkadaşlar, telefonumda enteresan bir problem var;
Ekran üzerinde bulunan (YES-NO-Menü-Kalem-Medya-Yön Tuşları-Clear) gibi tuşlar çifter çifter basıyor. Numerik tuşlar düzgün çalışıyor. Üst tuş takımını içeren flex filmi değiştirdim (tuş board). Ancak sorun devam ediyor. Yığın hafızayı biçimlendirip FW güncelledim. Fayda etmedi. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Çıldırmak üzereyim...
Selamlar oncelikle boyle guncel bir yerin olmasi cok guzel ben soruma geceyim:
Bende bir tane e61i var (320x240 ekran cozunurlugu) skyfire kendi sitesinden kurdum sanirim s60 di zaten onemli diil kurdu acildi erisim noktasi sectim connecting 'acquring' ' internet connection' diyip duruyo sonrada soyle bir hata veriyo'internet connection..' hatirlamiyorum iste altta change connection flan var zaten vodafonda live secili bnde o var sadece nasil duzeltebilirim simdiden tesekkurler ...
----------Eklendi @ 19:07:49 ---------- Yazıldı @ 19:05:37 ----------
bide 1)internet radio yukledim malum fm radio yok kanal sectigimde istasyona baglanilamiyor diyor
2)bende sinirsiz vodafone internet var ben bu interneti bt veya wireless ile arkadasimin teline paylastirabilirmiyim boyle bir pro var mi ??

tesekkurler cok yardimci oldun o joikuspot prosunu yuklicem
----------Eklendi @ 22:36:03 ---------- Yazıldı @ 22:34:31 ----------
ya k.bakma ama ben telden giriorum tesekkur et e bastim senin werdigin yerden 'page not found' diyo .s
----------Eklendi @ 22:47:15 ---------- Yazıldı @ 22:36:03 ----------
ya bu arada ben cepnet kullanim sartlarinda internetten ses iletisimi (APN) kullanilamaz diyodu bi alakasi olabilir mi?? .s
teknik bir problem demekki yazılımsal olmadığı için söyleyecek bişeyim yok servise götür

Modulun patch dostasini kurdunmu ve sadece bu oyunumu oynayamiyorsun diger oyunlardada bu problem varmi birde yeni oyun kurmadan önce patchi kaldırıp oyunu kopyaladıktan sonra tekrar patchlemelisin

Yaptım ama malesef durum aynı o patch onun açmasını sağlar zaten yane trial derdidnen kurtarmak için onuda denedim işe yaramadı diğer oyunlardan bi kaç tanesini denemiştim onlardada durum aynı açmıyor![]()
E72 Facebook videolarını indirmeden izlemenin yolu varmı? Teşekkürler.
Sağol waycell kardeş. Sorun hakkında bilgin olmasa bile en azından görüp cevap yazdın. Bu sorunla alakalı konu açmama rağmen ilgilenen olmamıştı. Arkadaşlara yardım ediyorsun emeğine sağlık. Ancak konu başlığını "Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Yazılımsal Sorular Buraya" diye değiştirirsen benim düştüğüm yanılgıya başka arkadaşlar da düşmez. Telefoncuya götür demişsin. Ben de telefoncuyum kardeşim. Laf olsun diye çözüm üretmeye gerek yok. Özetle, cevabın için teşekkür ederim. Ancak emin ol hiç bir işime yaramayacak
İyi forumlar...