Selam bana telefonu kurduğum saatte kapatacak ve açacak bir proğram yaparmısınız herkeze sesleniyorum var mı babayğit aranızdaaa ???
Teşekkürler...
Telefonuma yüklediğim hiçbir oyundan ses gelmiyor maalesef. Ayarlardan uyarı seslerini açtım ama yine aynı durum devam ediyor. Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
selam arkadaslar bende nokia c5 00 var onda kamerada fotograf cekerken deklansör sesini kapatamiyorum bu sorunu cozemezmiyiz ya bu 6120de de olmustu
Ayarlardaki uyari bolumuyle alakasi yok oyunu acarken sessizmi seslimi diye sorar sen sessizmi seciyorsun acaba
slm arkadaşlar bende n73 me var. Kilit kodumu unuttum. Birçok siteye baktım en başta maxicep olmak üzere ama hiçbir yöntem ise yaramadı . Nss dahi olmadı. ne yapmalıyım.teşekkürler
Oyunları sürekli sesli olarak aç seçeneğini kullanıyorum. Aynı oyunu 6500s kurduğumda ses geliyor ama Nokia E75 kurunca ses gelmiyor. Hard ya da soft format atmadan bu işi nasıl çözeceğimi bir türlü bulamadım.
slm arkadaşlar bende n73 me var. Kilit kodumu unuttum. Birçok siteye baktım en başta maxicep olmak üzere ama hiçbir yöntem ise yaramadı . Nss dahi olmadı. ne yapmalıyım.teşekkürler
onu da denedim o da değiştirmiyor.
Arkadasim soft format at oyleyse
slm bn e71 kullanıyrm arkadaslarmn telfnu faceten vıdeo ındırıyor bnmkı ındırmyr nasıl ındıreblrm?
soft format telefon üzerinden olansa demedim kilit kodu istiyor o da . Başka bir yolu yok mu.

Slm.facebookta sohbet edebileceğimiz bi program varmı?bi kaç tane buldum ama kullanılmıyor.ayrıca face te vidyoyu indirmeden izleyebileceğimiz bi program varmı?(boltbrowser çalışmıyor)
e 72 video kayıt yaparken takılma yapıyor
merhaba benim bi e65 im var. bi ara secman diye bi program yükledim. ondan sonra s60v3 uygulamaları oyunları temaları kabul etmiyo sadece javaları kabul ediyo. yardımcı olabilir misin lütfen ? şimdiden teşekkürler![]()
slm bnm tel e71 telefona yukleyebılecegım vıdeo formatı degsterecek yanı vıdeoyu telfna uygun format yapacak program varmı?