analka
Üye
abi n73 te çalışan opera10,core codec1.3.6 var mı ben core codec 1.3.6'yı yüklemeye çalıştım sertifika sorunu diyor sizin söylediğiniz siteye girdim her şeyi indirdim.sonra istediğim dosyayı seçtim tüm sislere çevirdim.sonra çevirdiklerimi yüklemeye çalıştım bu seferde güvenli olmayan bir şey diyor.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.
ayrıca yeni bi sorun daha eklendi . benim sis ve sisx dosyalar kurarken unsigned bile olsa sertifika uyarısı verene kadar yarıya kadar falan kurabiliyordu taki bu siteden s60v3 uygulamalar bölümünden hack.sis isimli bi dosya bulup indirip kurana kadar. sertifika sorunu için yüklemiştim onu onun yüklemesi tamamlandıktan sonra binpda yazdı teli yeniden başlattı ama ondan sonra hiç bir sis ve sisx dosyayı açmaya çalışmadı önceden yüklediğim signed dosyalara bile basar basmaz dosya bozuk diyor. ama jarlarda şimdiye kadar en ufak bi sorun çıkmadı bunun sebebi ve çözümü nedir?
aslında öyle uzun uzun anlatmak yerine / yada - gibi işaretlerle ayırarak anlatılsa çok daha çabuk anlaşılır ve uygulanır