hocam programları kapadım hayla olmuyor
abi olmuyor ya code yazıom yüklemiyor hata veriyoe
e5 te mail alıyor ama göndermiyor bi de sürekli şifrenizi değiştirmeniz gerekmektedir diyor
e72-1 model telefonuma flash atarken cihazın imeisi silindi saçmasapan bir imei numarası çıkıyor ne yapa biliri acil bi yardım bekliyorum
weysel arkadaş nasıl oldu bende anlamadım sadece flash ı phoenixile attım internette de biaraştırma yaptım ama pek birşey bulamadım birde servise yani kvk ya göndersem çözüm olurmu acep yani yapabilirlermi ister garanti dahilinde isterse para ile yapsınlar şunu anladım çalışan bir şeyifazla kurcalamıcaksın
waycell merhaba forumdan smartmovie 4.15 versiyonunu indirdim ve telefonuma attım,yükledim videoları izliyordum uzun bir süre ama birgün telefonuma format atmam gerekiyordu hafıza kartını çıkartdım format atmadan önce neyse iyi güzel formatladım derken tel. hafıza kartını tekrar yerine koyduğumda bir baktım ki ne kadar yüklü program varsa kartta hepsi kaybolmuş gitmiş sorun ise smartmovie yüklemeye tekrar denerken yüklü diyor tlf.da fakat simgesi yok yüklü de hiç bir yerde yok tekrar yükleme oluyor ama simgesi çıkmıyor x-plore ile her tarafı aradım ama yok bu sorunu çözemedim gitti
merhaba ben opda dan sertifika aldım ilk iki programı yüklerken herhangi bir sorun çıkmadı ama sonradan yüklemeye çalıştığım programlarda ''gerekli uygulama erişimine izin verilmedi'' diye uyarı alıyorum(hem cepten yüklemede hem de siteden yüklemede) bunu nasıl aşabilirim......teşekkürler
arkadaşım muhtemelen uymsuz çözünürlükteki oyunu yüklemişsindir oyunu tamamen telden kaldır sana özel upload ettiğim oyunu indir kurusta ben de e72 var asphalt 4 yüklüyorum açılmıyo bi fikrin var mı çözümü dair teşekkürler
arkadasim az sabret hastanedeyim kacgundur sorulariniza cvp yazamiyorum bi cikayimhalledecem senin isini hackli frw yukleriz ama sabretALLAH için şu n73 hac k icin en basit en kalıcı çözüm yolu yokmu ??? çoğu dosyaları yüklüyorum ya ingilizce ya sertifika hatası ya geçersiz sürüm ya güncelleme hatası.hatta hac k yapacak programlarda bile aynı hatalar tarihi ileri geri almakta fayda etmiyor.. artık birisi dini hakkı için en kolay en kalıcı ve en etkili yöntemi söylesin . yoksa çok bunaldım 4 saattir program indire indire.
ayrıca yeni bi sorun daha eklendi . benim sis ve sisx dosyalar kurarken unsigned bile olsa sertifika uyarısı verene kadar yarıya kadar falan kurabiliyordu taki bu siteden s60v3 uygulamalar bölümünden hack.sis isimli bi dosya bulup indirip kurana kadar. sertifika sorunu için yüklemiştim onu onun yüklemesi tamamlandıktan sonra binpda yazdı teli yeniden başlattı ama ondan sonra hiç bir sis ve sisx dosyayı açmaya çalışmadı önceden yüklediğim signed dosyalara bile basar basmaz dosya bozuk diyor. ama jarlarda şimdiye kadar en ufak bi sorun çıkmadı bunun sebebi ve çözümü nedir?