Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

waycell

waycell

Üye
Arkadaslar benim telefonum E71 facebook dan video izlemk için sitede yazan ne varsa denedim ama sorunu bir türlü çözemedim,kendi tarayıcısından girdiğimde normalde videoyu otomatik olarak indir demesi gerekiyor ama bende olmuyor..telefonu bu yüzden servise yollasam halledebilirler mi acaba ?

bolt browser denemelisin küçük ekran oynatıyor ama idare eder kendi browserından 500 sürümündeyken kaydet diyordu 501 de kaldırılmış olmalıki sadece link çıkıyor servislik bir durum yok

bloodsheld

Üye
nokia e72 için sensör uygulamaları varmı bildigininz? bir pusula bulabildim o kadar.

waycell

waycell

Üye
anlatım ıcın tesekkurler ama pc algılamıyor pc suıtı falan tekrar yukledım kac kere rest attım pcye ama bı yararı yok yanı pc telı algılamıyo :( onun ıcın yapılacak bsı yokmu mesela farklı bır cıhazı takıp okutup en azından pc ye pcsuıt tel drıverlerını yukletsek olabılrmı ?
flah yapmayı bılıyorum ama usb aygıtı tanınmadı dıyor acma kapama dgmesıne bastııgmda. tel zaten kapandı hc acılmıyor hard format atmayı denedım olmuyor.

arkadaşım normal usb kablosuyla olmayabiliyor bu işe özel flash kabloları var onlardan temin etmelisin sana anlattığım yolla denemelisin yapamazsan eğer servise gitmekten başka çaren kalmıyor

The_WoRm

The_WoRm

Üye
flash kabloları ne kadardır ızmırde satan bır yer varmı bılgın varmı pekı ?

bloodsheld

Üye
abi yukardaki soruma cevap verirmisin brde ben siteden tema yüklemiştim telden nasıl silicem?

fatih_347

Kapalı Hesap
[QUOTEbende e63 varda mp4 film attıgımda sadece ses dosyası olarak acıyor görüntü yok onun icin ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim][/QUOTE]
core player yükle sitede mevcut.

• Beğen
Tepkiler: ali_1907
waycell

waycell

Üye

hiçbir bilgim yok telefonculara sor birde netten n73 bb5 eno firmwareyi araştır gerçi bu yükleme tarzı için jaf kullanmak gerekli aşağıdaki link sana yardımcı olacaktır...

http://www.maxicep.com/symbian-dest...ra-olu-yazilim-atma-100-calisiyor-330340.html

--------------- Ekleme ---------------

abi yukardaki soruma cevap verirmisin brde ben siteden tema yüklemiştim telden nasıl silicem?

uygulama yöneticisinden silemiyormusun

[QUOTEbende e63 varda mp4 film attıgımda sadece ses dosyası olarak acıyor görüntü yok onun icin ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim]
core player yükle sitede mevcut.[/QUOTE]

çözünürlüğü yüksek olduğu için görüntü yoktur smart movie tarzı bir player kullan

nokia e72 için sensör uygulamaları varmı bildigininz? bir pusula bulabildim o kadar.

arkadaşım googledan arattırsan bulabilirsin linki bi tıkla

coskunbc

Üye
bende 6730 classic kullanıyorum bazı resmi sitelerden ornegin ebbudyden program indirdigimde bağlantı kesildi uyarısını alıyorum yok mu bi r caresii ,???

hayabata

Üye
Bende nokia n80 var. Şöyle bir sorun var telefonda aynı anda 2 veya 3 tane uygulama acılmıyor. Yani hem msn programını hemde browser programını beraber kullanamıyorum. Bir tanesi açık iken digerini açtığımda öbürü kapanıyor.

fatih_347

Kapalı Hesap
kardeş c5 00 da sensör varmı

• Beğen
Tepkiler: ali_1907
waycell

waycell

Üye
bende 6730 classic kullanıyorum bazı resmi sitelerden ornegin ebbudyden program indirdigimde bağlantı kesildi uyarısını alıyorum yok mu bi r caresii ,???

arkadaşım telin hackli ise mümkün olabiliyor böyle şeyler

Bende nokia n80 var. Şöyle bir sorun var telefonda aynı anda 2 veya 3 tane uygulama acılmıyor. Yani hem msn programını hemde browser programını beraber kullanamıyorum. Bir tanesi açık iken digerini açtığımda öbürü kapanıyor.

arkadaşım hackli tellerde b tür olumsuzluklar mümkün eger hackli değilse no tusuyla çıkıyorsan kapatır menü tuşuna uzun basıp çıkarsan kapatmaz tüm bunların dışında halolmaz ise format atmalısın

mucmell

Üye
arkadaşlar turkcell in tıklakazan uygulamasını kurdum nokia n96 telefonuma. açarken hata verip telefona reset atıyordu. Ilgili numarayı arayıp durumu bildirdim ve bana ayarlar kısmındaki sertifikaları silmemi söyledi. Ama onları silince işcep de dahil olmak üzere bazı programların çalışmasını engelledi ve sertifika silinmiş bu yüzden uygulamayı silmeniz gerekebilir diye hata verdi. Sildiğim sertifikaları tekrardan nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz

waycell

waycell

Üye
arkadaşlar turkcell in tıklakazan uygulamasını kurdum nokia n96 telefonuma. açarken hata verip telefona reset atıyordu. Ilgili numarayı arayıp durumu bildirdim ve bana ayarlar kısmındaki sertifikaları silmemi söyledi. Ama onları silince işcep de dahil olmak üzere bazı programların çalışmasını engelledi ve sertifika silinmiş bu yüzden uygulamayı silmeniz gerekebilir diye hata verdi. Sildiğim sertifikaları tekrardan nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz

format atmalısın emin değilim ama bazı şeyler formatla geri gelmiyor sertifikalarda geri gelmezse yazılım atacaksın

batukan61

Üye
Herkese selam. Nokia e71 kullanıyorum. Menuye girince ekran donuyo 20-25 sn sonra düzeliyor. daha once de belirtmiştim ve tavsiyeleriniz üzere hem telefona hem hafıza kartıan format attim. Ancak gecen gün bir program yuklemek istedigimde tekrar o donma olayı oldu. Tekrar format atmak zorunda kaldim. bunun baska cozumu yok mudur arkadaslar ?

Bir de telefona format atmadan once uygulamalardan oviye girebiliyordum. ama format attiktan sonra oviye girmek istedigimde hicbir islem gerceklesmiyor. Sanki basmamisim gibi muamale ediyo. donmuyor da. tekrar basiyorum ama işlemiyor. Nedendir arkadaşlar

nma266

Üye
Nokia 5320 Xpressmusic kullanıyorum... Usb'den hafıza kartına attığım müzikler müzikçalarıma eklenmiyor... kitaplığı yenileme işlemi çalışmıyor :(

cihan83

cihan83

Üye
5800 me sbp tv yukluyorum acılıyo ama ses yok kardes yaa

simmihrali

Üye
Nokia E72 telefonum var. Telefonumda en son 031.023 no.lu versiyon yüklü idi. Bi gün nokianın otomatik güncelleme sisteminden yeni güncelle var diye uyarı geldi. Telefonu güncellediğimde 051.018 no.lu versiyona yükseldi ve bu versiyonla birlikte oviden yada başka yerlerden yüklediğim oyun ve programların çoğu telefonun dili türkçe iken açılmıyor. Sonradan öğrendiğim kadarıyla E72 nin şu an için Türkiye'ye ait son yazılımı 031.023 müş. Ben bu versiyona nasıl geri dönebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

waycell

waycell

Üye
arkadaşım telin hackli ise mümkün olabiliyor böyle şeyler

yok ya teli yeni aldım 1 ay olmadı daha
valla aklıma gelen tek şey telefonun sitenin gönderdiği güvenlik sertifikasını kabul etmiyordur hacklersen düzelir diye düşüünüyorum yada web browserını değğiştirmeyi dene

Nokia E72 telefonum var. Telefonumda en son 031.023 no.lu versiyon yüklü idi. Bi gün nokianın otomatik güncelleme sisteminden yeni güncelle var diye uyarı geldi. Telefonu güncellediğimde 051.018 no.lu versiyona yükseldi ve bu versiyonla birlikte oviden yada başka yerlerden yüklediğim oyun ve programların çoğu telefonun dili türkçe iken açılmıyor. Sonradan öğrendiğim kadarıyla E72 nin şu an için Türkiye'ye ait son yazılımı 031.023 müş. Ben bu versiyona nasıl geri dönebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşım eger nokia software updater ile yüklediysen tr için güncel versiyon 051.018 dir.oviye girdiğinde telini tanır ve onun çalıştıracağı program seceneklerini sunar sana kanımca uyumsuz programlar yüklüyorsun

5800 me sbp tv yukluyorum acılıyo ama ses yok kardes yaa
ben e71de ses tuşlarıyla değilde navi tuşuyla açıyorum açmaya çalıştığın halde olmuyorsa kaldır yeniden kur yada başka versiyon indirip kurmayı dene

Herkese selam. Nokia e71 kullanıyorum. Menuye girince ekran donuyo 20-25 sn sonra düzeliyor. daha once de belirtmiştim ve tavsiyeleriniz üzere hem telefona hem hafıza kartıan format attim. Ancak gecen gün bir program yuklemek istedigimde tekrar o donma olayı oldu. Tekrar format atmak zorunda kaldim. bunun baska cozumu yok mudur arkadaslar ?

Bir de telefona format atmadan once uygulamalardan oviye girebiliyordum. ama format attiktan sonra oviye girmek istedigimde hicbir islem gerceklesmiyor. Sanki basmamisim gibi muamale ediyo. donmuyor da. tekrar basiyorum ama işlemiyor. Nedendir arkadaşlar
genelde uyumsuz modifiye yada ***** proglardda olur bu donma yavaşlama durumları.ovinin sitesine googledan gir zaten yeni sürümünü indirmeni öneriyor sana

sungerbobx1

Üye
öncelikle merhaba telefonum 6120c ve rm-243 telefonun camasaır makinesine dustu ve acılmıyor tamirciye goturdum program yuklenecek dedi bende ewde yapmayı deneyim dedim (tel rusyadan geldi ondan :/ ) phoenix den denedim hata werdi jaf tan denediqimde telefon flash modunda deil diyor ne yapabilirim sozlermisiniz :'(

Üst Alt