arkadaşım telin hackli ise mümkün olabiliyor böyle şeyler
yok ya teli yeni aldım 1 ay olmadı daha
valla aklıma gelen tek şey telefonun sitenin gönderdiği güvenlik sertifikasını kabul etmiyordur hacklersen düzelir diye düşüünüyorum yada web browserını değğiştirmeyi dene
--------------- Ekleme ---------------
Nokia E72 telefonum var. Telefonumda en son 031.023 no.lu versiyon yüklü idi. Bi gün nokianın otomatik güncelleme sisteminden yeni güncelle var diye uyarı geldi. Telefonu güncellediğimde 051.018 no.lu versiyona yükseldi ve bu versiyonla birlikte oviden yada başka yerlerden yüklediğim oyun ve programların çoğu telefonun dili türkçe iken açılmıyor. Sonradan öğrendiğim kadarıyla E72 nin şu an için Türkiye'ye ait son yazılımı 031.023 müş. Ben bu versiyona nasıl geri dönebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşım eger nokia software updater ile yüklediysen tr için güncel versiyon 051.018 dir.oviye girdiğinde telini tanır ve onun çalıştıracağı program seceneklerini sunar sana kanımca uyumsuz programlar yüklüyorsun
5800 me sbp tv yukluyorum acılıyo ama ses yok kardes yaa
ben e71de ses tuşlarıyla değilde navi tuşuyla açıyorum açmaya çalıştığın halde olmuyorsa kaldır yeniden kur yada başka versiyon indirip kurmayı dene
Herkese selam. Nokia e71 kullanıyorum. Menuye girince ekran donuyo 20-25 sn sonra düzeliyor. daha once de belirtmiştim ve tavsiyeleriniz üzere hem telefona hem hafıza kartıan format attim. Ancak gecen gün bir program yuklemek istedigimde tekrar o donma olayı oldu. Tekrar format atmak zorunda kaldim. bunun baska cozumu yok mudur arkadaslar ?
Bir de telefona format atmadan once uygulamalardan oviye girebiliyordum. ama format attiktan sonra oviye girmek istedigimde hicbir islem gerceklesmiyor. Sanki basmamisim gibi muamale ediyo. donmuyor da. tekrar basiyorum ama işlemiyor. Nedendir arkadaşlar
genelde uyumsuz modifiye yada ***** proglardda olur bu donma yavaşlama durumları.ovinin sitesine googledan gir zaten yeni sürümünü indirmeni öneriyor sana