Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
benim nokia n79 um var fabrika ayarlarına döndüm fakat bekleme modunda ki wirelees olsun avea yazusu olsun şarj olurken şarj bölümü olsun hareket etmiyor yardım edebilirmisiniz

Temalardan güç tasarufun seç " tarih ve saat " seç

--------------- Ekleme ---------------

selam kardeş benim tel nokia 6220c video formatı ne olursa olsun ister 3gp yada mp4 realplayerde video açmıyo ses var görüntü yok bi yardım edersen çok sevinirm

video formatlarıyla alakası yok video çözünürlükleri yuksek Real player yerıne Core Player kulan onda cozumu bulursun.

klas5050

Üye
ben anlatamadım galiba saat in yanındaki gsm operatörünün ismi gelmio ekranda ayrıca hi bir şeyi hateket ettiremiyorum

burda daha iyi açıklayabilirim sanırım

waycell

waycell

Üye
ben anlatamadım galiba saat in yanındaki gsm operatörünün ismi gelmio ekranda ayrıca hi bir şeyi hateket ettiremiyorum

burda daha iyi açıklayabilirim sanırım
arkadaşım senin problemin sistemsel eğer hackli ise bu tür oluşumlar fabrika ayarlarına döndüğünde normaldir..öncelikle hafıza kartını çıkarıp teli kapat ve aç sorun çözülürse hafıza kartını formatlamalısın eğer düzelmez ise tele format atmanı öneririm *#7370# yes tusuna basarak yapabilirsin buda çare olmaz ise hafıza kartına format atıp telefonun yazılımı güncellemelisin kolay gelsin

memcik

Üye
telefonum n86 8mp.ngage uyguamasını yüklüyorum iyi güzel.ama oyunlarını yüklerken problem yaşıyorum yüklen miyor

yardımcı olursanız sevinirim

killerwolf99

Üye
Selamunaleyküm.
Kardeşim ben e72 aldımda henüz yeni. 2 tane sorunum var eğer yardımcı olursan cok makkbul geçicek.
1)Program yükledigimde açılmıyor. ancak telefon dilini ingilizce yaptıgımda yukledıgım programlar açılıyor. yani telefon dili türkçeyken yukledıgım programlar acılmıyo
2) 2.si ise telefonda mesela bırını arıcagım zaman 0532 yazıyorum bı kac sanıye sonra hepsı bırden gelıyo. yanı yavaş telefon.yazılım dedıler nokia da güncellettirdim telefonu hala aynı acaba yardımcı olabilirmisinz ?

tuncayokur

tuncayokur

Üye

orjinal 501.21.001 product kodu

asıl telefonun arkasındaki orjinal product kodu

ovi ile güncelleştirmeye çalıştım

nokia ile güncelleştirmeye çalıştım

yazılım düşürme gibi şansım yok mu yazlım örneğin: 500.21.009 gibi yada daha eski versiyonunu bunaları yaptığım halde yine olmuyor bunun başka caresi yok mu? Türkçe nasıl yapacağım bunun başka caresi yok mu? :vur yardımlarını bekliyom.

Genç_fb_li_1907

Genç_fb_li_1907

Üye
kardeş tamam video çözünürlüğü yüksek o yüzden açmadı dedik peki telin kendi çektiği videoları nie açmıyo?onların da mi kalitesi çok yüksek hem eskiden 3gp açıyodu şimdi nden açmiyo lütfen bi yardım et kardeş

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Selamunaleyküm.
Kardeşim ben e72 aldımda henüz yeni. 2 tane sorunum var eğer yardımcı olursan cok makkbul geçicek.
1)Program yükledigimde açılmıyor. ancak telefon dilini ingilizce yaptıgımda yukledıgım programlar açılıyor. yani telefon dili türkçeyken yukledıgım programlar acılmıyo
2) 2.si ise telefonda mesela bırını arıcagım zaman 0532 yazıyorum bı kac sanıye sonra hepsı bırden gelıyo. yanı yavaş telefon.yazılım dedıler nokia da güncellettirdim telefonu hala aynı acaba yardımcı olabilirmisinz ?

hard format at bak düzelmedi sen sürüm at düzelmezse telefon arızalıdır nokia dakikler yapamadıysa

telefonum n86 8mp.ngage uyguamasını yüklüyorum iyi güzel.ama oyunlarını yüklerken problem yaşıyorum yüklen miyor

yardımcı olursanız sevinirim

ngage eski sürüm olabilir

kardeş tamam video çözünürlüğü yüksek o yüzden açmadı dedik peki telin kendi çektiği videoları nie açmıyo?onların da mi kalitesi çok yüksek hem eskiden 3gp açıyodu şimdi nden açmiyo lütfen bi yardım et kardeş

core player kullan hocam sisteminde arıza var demekki vçektiğinide açmıyorsa , ama ben düzeltmek istiyorum dersen hard format at

core player kullan hocam sisteminde arıza var demekki vçektiğinide açmıyorsa , ama ben düzeltmek istiyorum dersen hard format at

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Benim 6700 Slide cep telefonum varda telefonuma göre hack anlatımı vs. Bulamadım.Eğer telefonuma göre bildiğiniz bir hack yöntemi veya telefonumu şuanki durumundan daha iyi yapacak bir FW varsa bildiğiniz benimle ve diğer maxicep üyeleriyle paylaşırsanız çok sevinirim...Şimdiden Teşekkürler...

bilgbaran

Üye
Nokia E71 için bazı temalar indirdim.Ama telefon tuş kilidine girdikten sonra siyah bir ekranın üstünde şöyle bir yazı çıkıyor.'beta time expired' Visit bunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekürler...

waycell

waycell

Üye
bende e63 varda mp4 film attıgımda sadece ses dosyası olarak acıyor görüntü yok onun icin ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim

Cozunurlugun yuksek oldugu dosyalarda sadece ses calar smart movie tarzi programlari denemelisin

Nokia E71 için bazı temalar indirdim.Ama telefon tuş kilidine girdikten sonra siyah bir ekranın üstünde şöyle bir yazı çıkıyor.'beta time expired' Visit bunu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekürler...

Kullandigin uygulamanin ucretli olmasindan dolayi suresinin doldugunu soyluyor ucretsiz uygulamalar denemelisin yada theme diy prosunu kullanip kendi temani kendin yap

emre_etg

emre_etg

Üye
Arkadaslar nokia e72 kamera sesi kapanmıyor sessiz moduna alsak dahi sorun devam ediyor yardımlarınız bekliyorum güncelleme dahi yaptım yıne olmadı bir sertifika olayı var onu da yapamadım yardım lütfen

waycell

waycell

Üye
Arkadaslar nokia e72 kamera sesi kapanmıyor sessiz moduna alsak dahi sorun devam ediyor yardımlarınız bekliyorum güncelleme dahi yaptım yıne olmadı bir sertifika olayı var onu da yapamadım yardım lütfen

Rompatcherin boyle bir yamasi var ama hacklemen lazim hack konulari sitemizde mevcut incelersen yaparsin

The_WoRm

The_WoRm

Üye
n73 acılmıyor phoenıx ıle flashlarken kapandı ???

waycell

waycell

Üye
n73 acılmıyor phoenıx ıle flashlarken kapandı ???
mecburen phoneix dead phone yapıcaz "File" menusundan "Manage connections" açın orda usb ve benzeri bağlantı türlerini silin sadece Non-connect kalsın.

open product menusunden telefon modelinizi bulun.telefonda bataryanın altında product kod yazıyor ordan bakabilirsiniz.
arama kutusuna modeli olduğu gibi yazmalısınız joker arama yapmıyor. yani nokia 5310 ise aynen boyle yazacaksınız sadece 5310 yazmakla bulmuyo. eger bulamadıysanız Rm-303 (yada sizinki ne ise) yazıp arama yapın.bulunda open diyin.
sonra tools menusunde data package download açın ve batarya altında bulunan kodu yazıp download diyin. indirme bitince phonix i kapatıp tekrar açın yoksa indirdiğiniz dosyayı görmez.
programı açınca yine open product diyip tel modelini seçiyoruz.
sonra flashing menusunde Fireware update açın
indirdiğiniz image dosyasını gosterin dead phone kutusu aktif oluyor.onuda işaretleyip ReFurbish düğmesini basıp işleme başıyoruz.
içinde sim kart takılı veya takmadan deneyin.
işleme başlayınca program sizden tel açmanızı isteyecek daha sonrasında işlem bitene kadar tele dokunmayın.

.dikkat etmeniz gereken noktalar pc yeniden başlatmaları es geçmeyin.kaldırıp yeniden kurmaktaki maksat tele flash atarken pc nin usb den teli bulması ve o anda phonix in onu yakalaması

flast atarken teli gormuyor bi kaç kez deneyin mutlaka olacaktır.kolay gelsin

The_WoRm

The_WoRm

Üye
anlatım ıcın tesekkurler ama pc algılamıyor pc suıtı falan tekrar yukledım kac kere rest attım pcye ama bı yararı yok yanı pc telı algılamıyo :( onun ıcın yapılacak bsı yokmu mesela farklı bır cıhazı takıp okutup en azından pc ye pcsuıt tel drıverlerını yukletsek olabılrmı ?
flah yapmayı bılıyorum ama usb aygıtı tanınmadı dıyor acma kapama dgmesıne bastııgmda. tel zaten kapandı hc acılmıyor hard format atmayı denedım olmuyor.

okanka09

Üye
Arkadaslar benim telefonum E71 facebook dan video izlemk için sitede yazan ne varsa denedim ama sorunu bir türlü çözemedim,kendi tarayıcısından girdiğimde normalde videoyu otomatik olarak indir demesi gerekiyor ama bende olmuyor..telefonu bu yüzden servise yollasam halledebilirler mi acaba ?

qazaqazaq

Üye
c5-00 yeni aldım. hafıza kartını genişlettim. haritalar eski hafıza kartında kaldı sanıyorum ki yeni kartta haritaların görüntüsünü alamadım. bu yüzden ovi mağazadan haritaları yükledim. ama yeni yüklediğim haritalar eskisinden farklı, güncel sanırım ve eskisi benim daha çok hoşuma gitmişti. yenisinde uydu sinyal gücü gözükmüyor mesela. ben eskisinin versiyonunu bilmiyorum. eskisine tekrar ulaşabilir miyim?

sedat8

sedat8

Üye
e52 de windowslive mssenger kullanmak ıstıyorum ama şu hatayı veriyor-----messenger şu anda kullanım dışı. lütfen daha sonra tekrar deneyin. ) acaba neden bole oluyor ... şimdiden tessekkurler...

Üst Alt