Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
E72 (RM-530) Fw v51.18 Hacked HeLLoOx'ün tüm versiyonlarını denememe rağmen telefonu bi türlü hackleyemedim.. hackleyen varmıdır acaba ? varsa yardımcı olabilirmisiniz.

rompacher da yükledinmi?

--------------- Ekleme ---------------

:aman2:
hocam merhablar
bende e63 var dns ayarlarını değiştirip skyfireyi kullanmamız mümkünmüdür..mümkünse ufak bi özetlesen..şimdiden teşekürler

skyfire nokia lara engellendi dns ile alakalı olduğunu sanmam bide o proxy usta

fdo mobil

Üye
slm;arkadaşlar yurtdışı e 71 türkçe yazılım nasıl yüklerim.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.

KOSEHARUN27

Üye
iyi günler e71 kullanıcısıyım acaba internet üzerinden okey vs. oyunları oynayabilirmiyiz. şimdiden teşekkürler.

oXy8922

Üye
E71 de internettden özellikle youtube dan video ızlerken browserdan durduk yere cıkıyor bazen vıdeoya baslar baslamaz bazende 4 5 dk ızledıkden sonra lutfen yardım!!! telı yenı aldım guncelleme vs den dolayı olabılırmı yada vırus yardım edersenız cok sevınırım sımdıden teşekkur ederım;)

mcymsk

Üye
Hocam 4 sayfaya kadar baktım canım sıkıldı ben dırek sorumu soruyum...:evet: E63 format atacam fakat nasıl atacagım ve atıktan sonra neler yapcagımı bılmıyorum yardım edersen cok sevınırım...sımdıden tesekkurler:oke:

cengizci1

Üye
arkadaşlar Nokia E 72 icin x plorer programını bulamadım linkini bilen varmı

derahin

Üye
e72. java uygulamalarım çalişmıyor ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim

bloodsheld

Üye
kardeşim telefonum geldi :) yurtdısından geldigi için türkçe menü suite yüklemem lazım ama sence hangi versiyonu yüklemeliyim

nokia e72 telefonum

bu telefonu nasıl türkçe yapıcam yardım edermisiniz suite yükledim o kadar yine bir ey yapamadım

talip41

Üye
e 72 de face deki videolar açılıyodu eskiden ne olduysa anlamadım ama şimdi açılmıyor bunu nedeni ne acaba videonun resmi gözükküyodu tıklayınca indirme başlıyodu teldende açıyodum ama artık açılmıyor yardım için tşk

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
slm;arkadaşlar yurtdışı e 71 türkçe yazılım nasıl yüklerim.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.

Sis dosyalar ise TR dil paketi varsa calsır bısey yapmana gerek yok yoksa zaten yapamazsın jar lardada aynısı gecerlı

E71 de internettden özellikle youtube dan video ızlerken browserdan durduk yere cıkıyor bazen vıdeoya baslar baslamaz bazende 4 5 dk ızledıkden sonra lutfen yardım!!! telı yenı aldım guncelleme vs den dolayı olabılırmı yada vırus yardım edersenız cok sevınırım sımdıden teşekkur ederım;)

RAM doludur hocam vıdeolar belı noktaya kadar ındırır sonra hafıza dolulugundan ındırmez dogal olarak kapanır hafızayı kontorl edın..
Sonucu yazarsanız sevınırım..

iyi günler e71 kullanıcısıyım acaba internet üzerinden okey vs. oyunları oynayabilirmiyiz. şimdiden teşekkürler.

Oynarsınız ama dosya sımı bılmıyorum multiplayersız yani singerplayer modda var :
AW Boardgames - en iyi tercıh budur bence

Hocam 4 sayfaya kadar baktım canım sıkıldı ben dırek sorumu soruyum...:evet: E63 format atacam fakat nasıl atacagım ve atıktan sonra neler yapcagımı bılmıyorum yardım edersen cok sevınırım...sımdıden tesekkurler:oke:

Telefonda Hard Format olayı kapalı iken * + 3 + Yes(arama tusu) + Power (yani acma tus)una/lara basılı tutugun an otamatık kendısı ekranda bı renk degısımı ve bı tıtresm hısedersın e63de bekle o kendı acılcak ve acıldıktan sonra yapman gereken tek sey istedıgın uygulamayı yukleme rehber vs. Bu arada asagıdakı seyler gıder:
...
Rehber
E-posta bilgileri/hesapları
Ajanda
Takvim
Telefona yuklu olan apps
Radyo kayıtları
Ve buna benzer telefon hafızasını kulanan verı tarnsfer sağlıycıları(Blue.) dosya yonetıcısı C/data vs..
...

hack'lemeden olmuyormu peki.bi zararı olurmu telefona.

teşekkürler yinede ilgin için.

Hacklemenın suana kadar bır zararını duymadım HellOx kulanırsanız bu işte sağlam olur.
Rica ederim..

e 72 de face deki videolar açılıyodu eskiden ne olduysa anlamadım ama şimdi açılmıyor bunu nedeni ne acaba videonun resmi gözükküyodu tıklayınca indirme başlıyodu teldende açıyodum ama artık açılmıyor yardım için tşk

Mobile sitede kapatıldı o ozellık cok kotu oldu ama mobile dısından en alta dokunmatik bolume tıklayı yeni gelen sayfadan cıkan vıdeolara tıklayıp ındıre bılırsın. Kısadan link ver dersen : " touch.facebook.com "

e72. java uygulamalarım çalişmıyor ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim

Telefonu gunceledıkten sonramı yasadınız bu olayı?

eneschad

Üye
usta format factory indir ücretsiz program filmi sürükle mp4 de ayar kısmına gir video kodlama mpg4 divx
video boyutu 320x240 fps 24 boyut 5:4 /ses aac /örnek hızı 22050 /bitrate 64 yap farklı kaydet de e63 yaz hep o formatta çevir

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
bilgin için teşekkürler bu programı deneyip konu açayım..

lucello33

Üye
hocam ben e63 kullanıcısıyım ama saece telefon aç-kapa ve mesaj yaz başka hiçbişeyini bilmiyorum, hatta bu konularda çokmu çok cahilim bir arkadaşım bu siteden bahsetti bir girdim daha çıkamıyorum ne kadar da şey yapılıyormuş bu telefonlarla. sorum 1- bu hard format nedir neden ve ne zaman yapılır. 2- e63 telefonda hiçbir ücret ödemeden navigasyon kullanma şansı varmı varsa nasıl?(bir yeden bir yere giderken sesli bir şekilde beni yönlendirmesi). 3- telefonu aldığım günden beri sim kartımda kayıtlı olmasına rağmen beni arıyanların numarası gözükmüyor. ben arama yaarken rehber tuşuna basıyorum boş çıkıyor sonra bazı yerlere girerek simkart rehberine ulaşıyorum ve ordan isim bulup arama yapıyorum bu sorun neden (özellikle evapsız arama olduğunda kim ramış bilemiyorum).... şimdiden cevapların için teşekkürler

bloodsheld

Üye
bu e72 de t9 nasil kaldircam

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Ctrl+Shift

lucello33

Üye
hocam ben e63 kullanıcısıyım ama saece telefon aç-kapa ve mesaj yaz başka hiçbişeyini bilmiyorum, hatta bu konularda çokmu çok cahilim bir arkadaşım bu siteden bahsetti bir girdim daha çıkamıyorum ne kadar da şey yapılıyormuş bu telefonlarla. sorum 1- bu hard format nedir neden ve ne zaman yapılır. 2- e63 telefonda hiçbir ücret ödemeden navigasyon kullanma şansı varmı varsa nasıl?(bir yeden bir yere giderken sesli bir şekilde beni yönlendirmesi). 3- telefonu aldığım günden beri sim kartımda kayıtlı olmasına rağmen beni arıyanların numarası gözükmüyor. ben arama yaarken rehber tuşuna basıyorum boş çıkıyor sonra bazı yerlere girerek simkart rehberine ulaşıyorum ve ordan isim bulup arama yapıyorum bu sorun neden (özellikle evapsız arama olduğunda kim ramış bilemiyorum).... şimdiden cevapların için teşekkürler
...

bloodsheld

Üye
hocam bu t9 kalkmiyor sizin dediginizi yaptim yine olmadi

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi

Sorunuza cevap vericem bekleyin..

hocam bu t9 kalkmiyor sizin dediginizi yaptim yine olmadi

He sen komple kaldırmak ıstedın :D hocam telefondan kalkmaz ama kısa yolu mod degıstırmede Ctrl+shift

1. Hard format sizin işinize yaramaz cok hasır nesır ultra hasır nesır olanlar için tel kendını pc zanetıgı zamanlar kasar kendını kulanıcı sınır olur ceker baba formatı ozetlıcek olursak bu ama tam ac ogrencem dersen Hard Format isimden anlasıldıgı uzere En son format bıcmıdır dieri ne dersen telefon fabrıka ayarı bı ornek bu nasıl yapılırda ise " *+3+Yes+Power" tuslarıdır.
2. Malesef oyle bır ımkan yok navigasyon paketıne uye olman lazım ıstedıklerın ıcın
3. Alta anlattıklarıma harfiyen uy sonucu yaz:
Rehber=secenekler=sim kartvizitleri-sim rehberi=secenekler işaretle tümü=Secenekler rehbere taşı ve tekrardan arat kendini bak ..

lucello33

Üye
hocam dediklerini yaptım sorun hallodu, yardımların için sağol. yanlız son sorum navigasyon paketine üye olmak lazım demişsin 1 kere ücret ödeyip sonra bedavamı kullanıyoruz yoksa üye olduğumuz paketi her kullanışımızda para ödüyoruz?

Üst Alt