Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

mdma

mdma

Üye
vboy bir tür emulator pokemon oyunlarını fLn acmak için. vbag da bir emulator ama vbag ı rahatlıkla çalıştırıyor vboy 6600 da da çalışıyordu n95de bi türlü çalıştıramadım

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Sisteme erişim verilmiyor dediği zaman orda duracaksın usta orda hack yola gırıyor izin ver o gecsın sonra sen geç :D Sana HellOx diyorum hackde son surumu yukle v400 lerde vs. Son surumlerde çalışıyor hackledikten sonra sertıfıkalandır ve yukle

Yorum yapıp yönlendirirken sende orda duracaksın bence! Neden? Çünkü E52 yi HellOX haklemiyor. Yanlış bilgi verme bence....Ok.

ElLmde e52 yok ve o hackleenmıyor diye bılmıyorum hacklemek sade helloxdamı birsürü program var ben burda dedıgın gbı yonlendırıp sonucu yazmasını soyluyorum olmazsa baska yontem denettırıyorum dostum bu arada e52 hard format atktan snramı denedın hack?

--------------- Ekleme ---------------

vboy bir tür emulator pokemon oyunlarını fLn acmak için. vbag da bir emulator ama vbag ı rahatlıkla çalıştırıyor vboy 6600 da da çalışıyordu n95de bi türlü çalıştıramadım

Vboy 6600 da s60v1 n95 s60v3 ondan kaynaklanabilir.
O dedgn atari oyunlarna benzer seyler demi?

Merhaba kardeş..
Sorun için sayfaların kontrolünü önermişsin ancak biraz inceledim bi kaç sayfada göremedim.. Direkt yazmayı tercih ediyorum..
E72 kullanıcısıyım, program yüklüyorum ancak kuramıyorum sanırım hack yapmak gerekiyor ama o konuda tedirginim bi kaç kişi garantiyle alakalı sıkıntı olabilir dedi ben de çekingen kaldım o meselede.. Ne önerirsiniz??
25dakikalık kısa film tarzı bişey yükledim telefona, uzantısına bakmadım dosyanın ancak sadece ses var, görüntü sorunlu yani açılmıyor.. Sanırım bunun için de program yüklemek gerek.. Bu konuda da öneri rica edeceğim..
Wlan ile hiçbir siteye gidemiyorum, geçersiz sunucu adı diyordu sanırım, şif resiz olduğu halde böyle bi sıkıntı oluyo.. Bu ağdan mı kaynaklanıyodur?
İlk iki sorun bağlantılı birbirine, ortaya karışık bi cevap alabilirim..
Kolay gelsin..

Uygulamayı yuklerken nasıl bır hata ile karrsılasıyorsun sertifika hatası vs. Gbımı?

Video acamamandaki sorun cozumu basit realplayer ornek verıyorum 300x200 video acabılıyor max. Ama sendeki 600x400 bi video olsun anlıycagın uzere acmaz ama bu surucu cozunurlugunu genısleten " CorePlayer " var onu yuklersen rahatlıkla acar .

Sıfresız sunucuya baglandgnda ole yant alırsan o sunucunun baglantısı yok demektır..

ayhanfa

Üye
e 52(034.0001) yi Hellox ile hacklayamadim arkadaş ve de tam ne yazmışsın anlayamadım. Başka bir program varsa ve nasıl.teşekkürler...

krc969

Üye
E72 telefonumda GPS de internet gerekmeden konum bulması ile ilgili farklı bi topicdeki ayarları yaptım.(Önce yardımlı gps ile giriş yapın daha sonra yardımlı checkini kaldırın gps artık internetsiz kullanılabilir diyordu.) Ayarlardan sonra evet buldu konumu internet gerekmeden. Ama aradan zaman geçince(1 gün kadar) bu ayarı yaptığımdaki gibi konumu mu bulamıyorum. Yok mudur bunun bir çözümü??

Brazz

Üye
E71 telefonum var fakat hack , versıyon yukseltme vs vs hakkında bır bılgım yok sitede paylasılan oyunları oynamak ıcın hack mı lazım ? eğer hack lazımsa nasıl yapabılırım ? hack gerekmıyorsa bu ındırdıgım doyaları nereye atıcam belk yeri burası degıl ama aradım bulamadım sımdıden tesekkurler :)

u287ur

Üye
bende n97 var ve hiç format atmadım atmayı düşünüyorum ama depo hafıza siliniyormu bilmiyorum verilerimi kaybetmek istemiyorum tecrübesi olanlar bilgilendirebilirmi?

casper_7

casper_7

Üye
hocam benımde söyle bır sorunum var bugun aracımla gıderken bılmedıgım bır yere gıtcektım telefonu cıkarttım taktım gpsten yardım istiyeyım dıye adresı yazdım buldum ama yol tarıf etmıyor gps beklenıyor dıyor nsl duzltebılırım sorun ne yardımcı olabılırmısın?

ananni1

Üye
arkadaşlar bende 6720 var java oyunlarda ses çıkmıyor bunada bir çözüm bulabilirmisiniz?

KOSEHARUN27

Üye
slm kardeş nokia e71 için televizyon programı varmı spb nin haricinde varsa link ekleyebilirmisin.?

free_life22

Üye
ben hafıza kartımı yanlışlıkla sildim ve telefon her acıldıgında yuklenemedi gibi bi hata veriyo telefonum e71
bu modelin orjinal hafıza kartı dosyalarını nerden bulabilrim acaba

jiqsaw91

Üye
nokia e72 telefonumu güncelleştirdim telefonumda turkce menu yok ve nimbuzz fln gıbı programlar eskıden clısıordu artık calısmıyor versıyon dusurme gibi bir şey vrmıdır veya bu surumu nasıl duzeltebılırızz

siyah`

Üye
Uygulamayı yuklerken nasıl bır hata ile karrsılasıyorsun sertifika hatası vs. Gbımı?

Video acamamandaki sorun cozumu basit realplayer ornek verıyorum 300x200 video acabılıyor max. Ama sendeki 600x400 bi video olsun anlıycagın uzere acmaz ama bu surucu cozunurlugunu genısleten " CorePlayer " var onu yuklersen rahatlıkla acar .

Sıfresız sunucuya baglandgnda ole yant alırsan o sunucunun baglantısı yok demektır..

CorePlayer`ı indirdim yüklerken `güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez` uyarısını veriyo, bi kaç yerden denedim bazılarında uyumluluk sorunu çıktı bazılarında da bu hatayı verdi.. Kuramadım yani telefona bi türlü maalesef.. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Nasıl kuabilirim telefonuma?

bloodsheld

Üye
kardeş bende e72 war tabikide elimdem düsmüyo ama bu telefonun şarjı iyi dayanıyor diyolardı bi günde şarjı bitio neden acaba ?

muzo2123

Üye
nokia e72 wipresenter nasıl kullanılıyo arkadaşlar ya kullanamadım gitti(şu telefonla bilgisayarı kontrol etme özelliğini)

Dreamcream

Üye
Bende yıllardan beri çektiğim sms sorunundan bıktım artık.

Telefon kap ıyken biri mesaj attı diyelim,sen tel i açtığında mesaj geliyor fakat mesaj sine baktığında karşıdaki mesajı saat kaçta attığını göremiyor n. Sana mesajın ulaştığı saati gösteriyor orada. Soft format, hard format, son versiyonu tekrar tekrar yükleme hepsini denedim ama kurtulamadım bu sorundan. Bu sorunu nasıl aşabilirim acaba?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
kardesim benim 6730c telefonum var hellox ve hello cardibe ile hacklenmiyor hellox programında install...rootCerts bölümünde kalıyo 6 saat bekledim olmadı hello cardibe'de ise menu1 seçeneğinde kalıyorum hiç bir tepki vermiyor yardım edersen teşekkür ederim

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
E72 telefonumda GPS de internet gerekmeden konum bulması ile ilgili farklı bi topicdeki ayarları yaptım.(Önce yardımlı gps ile giriş yapın daha sonra yardımlı checkini kaldırın gps artık internetsiz kullanılabilir diyordu.) Ayarlardan sonra evet buldu konumu internet gerekmeden. Ama aradan zaman geçince(1 gün kadar) bu ayarı yaptığımdaki gibi konumu mu bulamıyorum. Yok mudur bunun bir çözümü??

Sen izlediğin yolu tam açarmısın hocam ?

E71 telefonum var fakat hack , versıyon yukseltme vs vs hakkında bır bılgım yok sitede paylasılan oyunları oynamak ıcın hack mı lazım ? eğer hack lazımsa nasıl yapabılırım ? hack gerekmıyorsa bu ındırdıgım doyaları nereye atıcam belk yeri burası degıl ama aradım bulamadım sımdıden tesekkurler :)

Nokia web browser kulanıyorsan uygulama dosyalarını x-plorersz goremezsin ama yuklersin Opera 10 yuklemeni oneririm.
Hack yapmana gerek yok %80den fazla oyun hak gerektirmez hatta 99diyelim ..

bende n97 var ve hiç format atmadım atmayı düşünüyorum ama depo hafıza siliniyormu bilmiyorum verilerimi kaybetmek istemiyorum tecrübesi olanlar bilgilendirebilirmi?

Depo hafıza derken? Hafıza kartına aktarman yeterli olmazmı?

hocam benımde söyle bır sorunum var bugun aracımla gıderken bılmedıgım bır yere gıtcektım telefonu cıkarttım taktım gpsten yardım istiyeyım dıye adresı yazdım buldum ama yol tarıf etmıyor gps beklenıyor dıyor nsl duzltebılırım sorun ne yardımcı olabılırmısın?

Gps nin calısması için 3çapraz uydu gormesi gerek ve sinyal aldıgı alan acık olması gerek 2.sınıf gps cıhazları oldugundan telefonlarımızda problemin en buyuk nedeni bu ama google maps kullanabilirsin gps yi şebeke üzerinden kulanıyor

arkadaşlar bende 6720 var java oyunlarda ses çıkmıyor bunada bir çözüm bulabilirmisiniz?

tercihlerden kaynaklanır sesiz modasındır veya titreşim

ben hafıza kartımı yanlışlıkla sildim ve telefon her acıldıgında yuklenemedi gibi bi hata veriyo telefonum e71
bu modelin orjinal hafıza kartı dosyalarını nerden bulabilrim acaba

Hafıza kartının e71 dosyalarıyla alakası yok sen belek kartına yukledıgın uygulamayı yonetici bulamadıgından o hatayı verıyor yuklleyciden kaldırmayı dene

slm kardeş nokia e71 için televizyon programı varmı spb nin haricinde varsa link ekleyebilirmisin.?

Şuan Türk kanalları yogunluk sbp de var en çok onu yukle hangı surum yukledın veya denedin?

nokia e72 telefonumu güncelleştirdim telefonumda turkce menu yok ve nimbuzz fln gıbı programlar eskıden clısıordu artık calısmıyor versıyon dusurme gibi bir şey vrmıdır veya bu surumu nasıl duzeltebılırızz

Tekrar guncellemeyi dene olmazsa hard format at

kardeş bende e72 war tabikide elimdem düsmüyo ama bu telefonun şarjı iyi dayanıyor diyolardı bi günde şarjı bitio neden acaba ?

Cok kullanmandandır ve duzensiz sarj etmen bataryanın omrunu kısaltır

CorePlayer`ı indirdim yüklerken `güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez` uyarısını veriyo, bi kaç yerden denedim bazılarında uyumluluk sorunu çıktı bazılarında da bu hatayı verdi.. Kuramadım yani telefona bi türlü maalesef.. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Nasıl kuabilirim telefonuma?

sertıfıkalandırmamıssın ondan dır yada secenegi dikkate alıp ilerlememsindir

nokia e72 wipresenter nasıl kullanılıyo arkadaşlar ya kullanamadım gitti(şu telefonla bilgisayarı kontrol etme özelliğini)

Webcam3 kullan anlarsın kolay

Bende yıllardan beri çektiğim sms sorunundan bıktım artık.

Telefon kap ıyken biri mesaj attı diyelim,sen tel i açtığında mesaj geliyor fakat mesaj sine baktığında karşıdaki mesajı saat kaçta attığını göremiyor n. Sana mesajın ulaştığı saati gösteriyor orada. Soft format, hard format, son versiyonu tekrar tekrar yükleme hepsini denedim ama kurtulamadım bu sorundan. Bu sorunu nasıl aşabilirim acaba?

Cok vakit kaybetmissin bu kolay konuda .
Kapalı iken cıhaz actıgında sadece tarıhı gosterır yada tel acıldıgındakı saat, gelıs saati gozukmez gormek ıstersen secenekler mesaj bilgisi ve orda altadır ..

kardesim benim 6730c telefonum var hellox ve hello cardibe ile hacklenmiyor hellox programında install...rootCerts bölümünde kalıyo 6 saat bekledim olmadı hello cardibe'de ise menu1 seçeneğinde kalıyorum hiç bir tepki vermiyor yardım edersen teşekkür ederim

Telefonu kapatıp actıgında rompacherı yuklemeyı denednmı peki helloxu denedkten sonra?

ffevcinn

Üye
e63 vıdeo sorununa yardm

balpinar

Üye
arkadslar lutfen yardım edermısınızz .. n95 hacklemek ıstedım ' y sürücüsü ıle telı hackleme yontemı ıle ' telefonu hacklemek ıstedım y surucusune installerexe yı attım ve sonrasında telım hıc program almıyor yuklerken dosya bozuk dıyor x-plore ve benzerı hıc bı program almıoyr sımdı bn o ınstallexe yı y surucusnden nasl sılcem sılersm sorun duzelr ama nasl lutfen yardım ednız::S:S telefonumu kullanamıyorum arkdslar yardımlrınızı beklıyorum :S:S

eraye43

Üye
dostum selamlar e72 telefonum var rehberde kayıtlı olmasına rağmen gelen numaraların ismini yazmıyor.birde yazılım güncellemeye çalışıyorum bil ve telden güncel diyor.sürüm 051,018,c00,01 sürüm tarihi 05 aug 2010 tür rm 530

Üst Alt