Symbian 60 v3 Sürümüne Sahip Telefonlar Hakkında Sorular Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, merakla bekliyorum, umarım bittiğinde buradan da duyurursunuz.

Duyurucağm merak etmeyin

--------------- Ekleme ---------------

telefonumu geçtiğimiz hafta aldım. Sensör ile çalışan, el hareketi ile müzik değiştiren programları yüklemek istiyorum Ama hepside sertifika problemi yaratıyor. Forumları aradım ama Nokia E72 için sesrtifika problemi çözmeyi başaramadım.

Yardımcı olabilecek biri var mı?

Birde Psiloc World Traveler programı yüklü bende kendine göre zaman zaman internete bağlanmak için soru soruyor. Ayarlarına karıştırdım. Update vb seçenekleri kapadım. Ama yinede sromaya devam ediyor.
Mümkünse programı tamamen kaldırmak istiyorum. Ancak diğer uygulamalar gibi kaldırılamıyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Buyrun bu konumu inceleyiniz..
maxicep.com/symbian-s60v3-destek/opda-cepte-anlatim-cepten-sertifika-427099.html

E72-1 RM-530 telefonumda güncelleme işini bi türlü beceremedim şuanki versiyon 031.023 buldugum product code değiştirdim yinede v.50 yi bulamadı daha güncel bi code veya önerebileceğiniz bişeyler varsa çok sevinirim...

Malesef bu konu uzerınde pek bı bılgım yok forumda s60v3 sistem modifikasyonu bolmunu incelerseniz yararlı konular bulabılırsın

Merhaba ben phoenix ile işem yaparkan telim kapandı nokia e72 şimdi de açılmıyor.
hard format atmayayıo denedim ama yinede titriyor bir defa ama açılmıyor lütfen yardımcı olun.

teşekkürler
nazar

Merhaba ben phoenix ile işem yaparkan telim kapandı nokia e72 şimdi de açılmıyor.
hard format atmayayıo denedim ama yinede titriyor bir defa ama açılmıyor lütfen yardımcı olun.

teşekkürler
nazar

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

boyle birşeyt çıkyor
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!
ve flashing burda kapanıyor.

Böyle bir hata duymuştum bunun içln yazılım guncelemesi yapmak veya teknik servisten cozulebılıyormuş bu gunceleme yaparken elektrıklerın gıdıp telın bıdaha acılmaması gibi bir durum teknik servis dısında cozuldugunu bılmıyorm?

merhaba.benim bir problemim var ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum.sorunum şu :
benim telefonum e71 ve nerden yada nezaman yüklediğimi bilmediğim ve kaldır dediğim halde telefondan önce kaldırılan ama telefon kapatılıp açıldıktan sonra tekrar yüklenen virüs gibi birşey var.bunu tamamen nasıl kaldırıcam telefondan.yardımcı olursanız çoookkkk minnettar olucam.çünkü sinirlerimi bozuyor o şey.

o yüklenen şeyin ismi şu :

IBM Lotus Notes Traveler
sürüm:
8.51(203)

sağlayıcı:
IBM

kullanılan hafıza:
telefon hafızası

uygulama boyutu:
1 MB

Biçim:
symbian os

tür:
uygulama

Bu uygulama telefon hafızasındamı yoksa hafıza kartındamı?

Ustad e63 icin ses programi ariyorum sesleri degistirmek icin ornek robot sesi gibi.

Ovi store da fortsound die bir program vardı hatırlarsam onu ındırmenıı cok sert onerırırm dehset sesler var :D

wireless le nete baglanamıyorum kablosuz modemimi goruyor fakat internete giremiyorum yardım lütfen:ağlarım:

Bu soruya benzer soruyu cevaplamıstım ıncelerseniz sevinirim diğer soruları..
Web araçlardan erişim noktasını secılı olanı kaldırcaksınız her seferinde sor dıyceksiniz.

bordo68

bordo68

Üye
siteden indirecegim bir program yokmu storeye baktim bulamadim...fortsound yada o tarz

mdflm

Üye
nokia e63 için oyun ve msn lazım nerden bulabilirim

Burogline

Üye
sayın admin. ben e71 kullanıcısıyım facebookta video izleyemiyorum.izlenme imkanı varmı? once bu nu sorim.

Rique8

Üye
Sectıgınde bulunan mesajları sectıgın yere aktarıyor ve uzun suruyor yada donuyor hoca
konuya tesekkur butonunu gorursen ayrıyeten sevınırım :ehe

hayır mesajlarım hafıza kartına kayıt olurken acmaya calıstıgımda da donuyor. ve kesinlkle bataryayı cıkarmadan düzelmiyor. sonra hafıza kartını düzgün olarak kullanmam için format atmam gerekiyor. birde telefon her acıldıgında kendiliginden yükleniyor yazısı cıkıyor ekranda. bi süre bişey yüklemeye calısıyo. sonrada hafı kartında güvenilmeyen uygulamalar var yüklemek için uygulama yöneticisine gidin diyor. yada yükleme tamamlanamadı yazıyor bunun nedeni ne olabilir acaba ?

deherye

Üye
E63 telefona mikrofon takılabiliniyormu..yardım ederseniz sevinirim...teşşekürler

sefadrsn

sefadrsn

Üye
Hocam tel. almayı düşünüyorum 300-800 tl aralığında e71,e72 ve e5ten birini düşünüyorum.Gerçekten her şeyiyle hangisini önerirsin? (veya 800tlye kadar önereceğin başka bir tel?).Gerek yazılımsal,özellik,hız,ekran hangisi daha iyi sence? Çok kararsızım tüm tecrübenle doyurucu bi cevap verirsen çok mutlu olucam :)

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
sayın admin. ben e71 kullanıcısıyım facebookta video izleyemiyorum.izlenme imkanı varmı? once bu nu sorim.

1.Ben Admin değilim :D
2. Bu soruya cevap yazmıstım soruları ınceleseydiniz gorurdunuz.
3.Akış uzerinden izleyebilirsiniz anlatımı eski cevaplarımda var incelerseniz bulursunuz..

hayır mesajlarım hafıza kartına kayıt olurken acmaya calıstıgımda da donuyor. ve kesinlkle bataryayı cıkarmadan düzelmiyor. sonra hafıza kartını düzgün olarak kullanmam için format atmam gerekiyor. birde telefon her acıldıgında kendiliginden yükleniyor yazısı cıkıyor ekranda. bi süre bişey yüklemeye calısıyo. sonrada hafı kartında güvenilmeyen uygulamalar var yüklemek için uygulama yöneticisine gidin diyor. yada yükleme tamamlanamadı yazıyor bunun nedeni ne olabilir acaba ?

Heee tamam usta cözdüm aynısı bendede olmustu cozmeye calıstım uzun sure cozdum basit bise oldugunu gorunce kendimle dalga gectım :D
Bu islemi kısa anlatayım: Telefonundaki " Uygulama Yöneticisi " selefonundaki ".sis , .sisx ; .jar oluyormu bılmıyorum gormedım " dosyalarını acıkta gordugunde kendı kayda alıyor ve acıkta gordugunde her seferınde sorguluyor inceliyor kendi Listesine aktarıyor o yukleme yapıldıktan sonra " uygulama yonetıcısı"ne gırersen orda o dosya setup unu "yuklenemedi" yazısıyla gorursun bu o dosyayı yukleyebılcegını gosterıyor. Gelelim cozume o ise daha basit ( :D ) ya silceksin yada " Zip "e alcaksın sılmek ıstemezsen bu kasılma ıse telefonunda setupların cok olması..
İşleminizin sonucunu yazarsanız sevinirim :)

E63 telefona mikrofon takılabiliniyormu..yardım ederseniz sevinirim...teşşekürler

Ek mikrofon duymadım ama kendi orginal kulaklıgında kendi kulaklıgı var..

Hocam tel. almayı düşünüyorum 300-800 tl aralığında e71,e72 ve e5ten birini düşünüyorum.Gerçekten her şeyiyle hangisini önerirsin? (veya 800tlye kadar önereceğin başka bir tel?).Gerek yazılımsal,özellik,hız,ekran hangisi daha iyi sence? Çok kararsızım tüm tecrübenle doyurucu bi cevap verirsen çok mutlu olucam :)

E71 listen arasındaki kotu telefon katagorisine koyalım sımdı :) nedeni e72 ile arasında sensor eksıklıgı ve kamera baslıca neden .
Gelelım gorsellik dersen e5 fazla ama isletim sistemi hakında bilgim yok Os9.2 dir sanırım ama benim kullandığım işletim performansı bakımından gozume gıren telefon e72 diyebilirim suan e72 favori sayılır gorselli katmazsak nokia telefonlarda millet 5800 alıyor gorselım olsun vs. Diye ama ellerındeki dokunmatıkten baska bisey değil Os9.4 ü hissettirmiyor bilmem anlatabildimmi? :D

Tnyavuz

Üye
Merhaba iyi günler,

Öncelikle eğer soracaklarımla ilgili daha önce paylaşım yapılmışsa kusura bakmayın.Hiçbir bilgim olmadığı için sitede benim sorularımı karşılayan sayfalar nerede olur tam olarak bilmediğim için buraya yazma mecburiyeti hissettim.

E72 kullanıcısıyım yaklaşık 1 senedir.Ama telefonumla ilgili extra hiçbirşey bilmiyorum.Yani oyun-program-uygulama nereden indirim telefonumun neresine kaydedeceğim. Sertifika tarzı şeyler duyuyorum ama bu sertifika ne işe yarar nasıl elde edilir.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum

harpasa

Üye
Elimde sım 1 kısmı kayıtsız veya klonlanmış nokıa e72 çin malı olduğunu düşündüğüm çift hatlı cep telefonu mevcut.
ımeı numaralarını değiştirmem için ne yapmalıyım.hangi programı indirmeliyim. Lütfen yardımcı olurmusunuz?? Teşekkürler

Tnyavuz

Üye
merhaba ,

suresi geçmiş sertifika diyor bunun anlamı tam olarak nedir ne yapmam gerekiyor

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
sertifika işi genelde sistem aracları katagorisindeki uygulamalarda oluyor siz şu ana kadar oyun-program vs. Yuklemedıgınızı soyliyorsunuz bu ekstra olarak gordugunuzu dedınız bu sertıfıka ekstradan cok daha fazla telefona telefondan cok pc muamelesı veren kisilerde olur fazla konfor olaylarında benim gibi diyimde ayıp olmasın :ehe sizin yukleyebıleceğiniz uygulamalar sertıfıkasız olmaz eger yenı basladıysanız boyle kabataslak anlatayım size hocam..
Siz tam ne yukleyeceğinizi ne istediğinizi yazarsanız yardımcı olmaya calısırım..

Elimde sım 1 kısmı kayıtsız veya klonlanmış nokıa e72 çin malı olduğunu düşündüğüm çift hatlı cep telefonu mevcut.
ımeı numaralarını değiştirmem için ne yapmalıyım.hangi programı indirmeliyim. Lütfen yardımcı olurmusunuz?? Teşekkürler

Telefonun IME sini değistiremezsiniz programıda yoktur..
Çin malı elinizdeki Nokia e72 çift sim kartlı değil

merhaba ,

suresi geçmiş sertifika diyor bunun anlamı tam olarak nedir ne yapmam gerekiyor

Bu sertifika olayını cok net anlatan bir konum vardır incelerseniz sevinirim..
Sertifikasız uygulamalar " unsigned " diye gecer yukleyemeyeceğiniz uygulama olduğunu anlatır ama sertıfıkalandırabilir ve hack yoluyla yok edebilirsiniz bu olayı konumu incelerseniz sevinirim..

lyonidas

Üye
merhaba.benim bir problemim var ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum.sorunum şu :
benim telefonum e71 ve nerden yada nezaman yüklediğimi bilmediğim ve kaldır dediğim halde telefondan önce kaldırılan ama telefon kapatılıp açıldıktan sonra tekrar yüklenen virüs gibi birşey var.bunu tamamen nasıl kaldırıcam telefondan.yardımcı olursanız çoookkkk minnettar olucam.çünkü sinirlerimi bozuyor o şey.

o yüklenen şeyin ismi şu :

IBM Lotus Notes Traveler
sürüm:
8.51(203)

sağlayıcı:
IBM

kullanılan hafıza:
telefon hafızası

uygulama boyutu:
1 MB

Biçim:
symbian os

tür:
uygulama

bu dediğim şey telefon hafızasına kaydolmuş.fabrika ayarlarına dönüyorum yinede silinmiyor.

daha öncede sormuştum bu soruyu ama herhangi bir cevap alamadığımdan tekrar sormaa gereği duydum.ilgilenirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın gormemişim mesajınızı ..
Telefonunuz hacklimi hackliyse size suana kadar denenmemiş yontem anlatacağım..?

ChatiN70

Üye
E72 (RM-530) Fw v51.18 Hacked HeLLoOx'ün tüm versiyonlarını denememe rağmen telefonu bi türlü hackleyemedim.. hackleyen varmıdır acaba ? varsa yardımcı olabilirmisiniz.

acati

acati

Üye
E52
1- Kamera sesleri kapatılmıyor. Sessiz modda bile çalıyor.
2- Mesaj hafızası MicroSD seçili. E52 PC ye bağlandıktan ve çıkarıldıktan sonra mesajlara girince hafıza kartına erişilemiyor telefon hafızasına mesajlar ayarlanıyor. diyor. Otomatik olarak neden tekrar microSD yi seçemiyor?

Bu iki problem en son güncellemeli E52'de de devam ediyor. Ver bakalım cavabını hadi. :)

lyonidas

Üye
kusura bakmayın gormemişim mesajınızı ..
Telefonunuz hacklimi hackliyse size suana kadar denenmemiş yontem anlatacağım..?

hayır hack'li değil.ben bikaç ay oldu telefonu alalı zaten.pek anlamıyorum bu işlerden.

hqn33

Üye
hocam merhablar
bende e63 var dns ayarlarını değiştirip skyfireyi kullanmamız mümkünmüdür..mümkünse ufak bi özetlesen..şimdiden teşekürler

Üst Alt