YasirN
Üye
Teşekkürler, merakla bekliyorum, umarım bittiğinde buradan da duyurursunuz.
Duyurucağm merak etmeyin
--------------- Ekleme ---------------
telefonumu geçtiğimiz hafta aldım. Sensör ile çalışan, el hareketi ile müzik değiştiren programları yüklemek istiyorum Ama hepside sertifika problemi yaratıyor. Forumları aradım ama Nokia E72 için sesrtifika problemi çözmeyi başaramadım.
Yardımcı olabilecek biri var mı?
Birde Psiloc World Traveler programı yüklü bende kendine göre zaman zaman internete bağlanmak için soru soruyor. Ayarlarına karıştırdım. Update vb seçenekleri kapadım. Ama yinede sromaya devam ediyor.
Mümkünse programı tamamen kaldırmak istiyorum. Ancak diğer uygulamalar gibi kaldırılamıyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Buyrun bu konumu inceleyiniz..
maxicep.com/symbian-s60v3-destek/opda-cepte-anlatim-cepten-sertifika-427099.html
E72-1 RM-530 telefonumda güncelleme işini bi türlü beceremedim şuanki versiyon 031.023 buldugum product code değiştirdim yinede v.50 yi bulamadı daha güncel bi code veya önerebileceğiniz bişeyler varsa çok sevinirim...
Malesef bu konu uzerınde pek bı bılgım yok forumda s60v3 sistem modifikasyonu bolmunu incelerseniz yararlı konular bulabılırsın
Merhaba ben phoenix ile işem yaparkan telim kapandı nokia e72 şimdi de açılmıyor.
hard format atmayayıo denedim ama yinede titriyor bir defa ama açılmıyor lütfen yardımcı olun.
teşekkürler
nazar
Merhaba ben phoenix ile işem yaparkan telim kapandı nokia e72 şimdi de açılmıyor.
hard format atmayayıo denedim ama yinede titriyor bir defa ama açılmıyor lütfen yardımcı olun.
teşekkürler
nazar
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!
boyle birşeyt çıkyor
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!
ve flashing burda kapanıyor.
Böyle bir hata duymuştum bunun içln yazılım guncelemesi yapmak veya teknik servisten cozulebılıyormuş bu gunceleme yaparken elektrıklerın gıdıp telın bıdaha acılmaması gibi bir durum teknik servis dısında cozuldugunu bılmıyorm?
merhaba.benim bir problemim var ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum.sorunum şu :
benim telefonum e71 ve nerden yada nezaman yüklediğimi bilmediğim ve kaldır dediğim halde telefondan önce kaldırılan ama telefon kapatılıp açıldıktan sonra tekrar yüklenen virüs gibi birşey var.bunu tamamen nasıl kaldırıcam telefondan.yardımcı olursanız çoookkkk minnettar olucam.çünkü sinirlerimi bozuyor o şey.
o yüklenen şeyin ismi şu :
IBM Lotus Notes Traveler
sürüm:
8.51(203)
sağlayıcı:
IBM
kullanılan hafıza:
telefon hafızası
uygulama boyutu:
1 MB
Biçim:
symbian os
tür:
uygulama
Bu uygulama telefon hafızasındamı yoksa hafıza kartındamı?
Ustad e63 icin ses programi ariyorum sesleri degistirmek icin ornek robot sesi gibi.
Ovi store da fortsound die bir program vardı hatırlarsam onu ındırmenıı cok sert onerırırm dehset sesler var

wireless le nete baglanamıyorum kablosuz modemimi goruyor fakat internete giremiyorum yardım lütfen![]()
Bu soruya benzer soruyu cevaplamıstım ıncelerseniz sevinirim diğer soruları..
Web araçlardan erişim noktasını secılı olanı kaldırcaksınız her seferinde sor dıyceksiniz.