mybrd
Üye
arkadaşlar merhaba,
yeni telefon almayı düşünüyorum c3 ve e63 arasında karasız kaldım tavsiyeleriniz nelerdir,
birde benim için önemli kriter office doc exl vb dosyaları açmak, e63 te bunu sağlayan bir uygulama var mı ?
son olarak facebook sorunuz şekılde kullanılıyor mu, videoları açma konusunda özellıkle yani facebook videolarını izleyebilir miyim?
teşekkürler
Teşekkürler tercihlerden düzeldiHocam sertifikayla hack farklı bıseydır sertıfıkalı dosyaları yukleyebılırsın bu " singed " die gecer sertifkasızlar "unsinged" dıe gecer sertıfıkasız program yukleyemezsın ama sertıfıkalı yuklıyceksen hacke gerek yok hocam..
--------------- Ekleme ---------------
Hocam o tercıhlerden kaynaklanıyor olması lazım
Menu=Ayarla=tercihler=secenek=kişileştir(kulandıgın tercıhı sec)=zil sesi türü ordan artarak secersen 3kez olur tıtresıme alırsan tek olur dene usta sonucu yazarsan sevınırım..
selamun Aleykum ben nokia E72 mi turkçeleştirmek için butun resimli açıklamadan gidiordum sonra işlemi yaparken telefonum bir kapandı şimdi hiç açılmıyor ...
AyRICa HARD FORMAT ATIYORUM OLMUYOR. SHIFT+SPACE+DELETE+SWITCH ON TUSHLARINA BASILI TUTARAK YAPIORUM EKRAN KAPKARA SADCE ARADA BİR TİTRİYOR AMA AÇILMIYOR.
LUTFEN YARDIM EDİN.TELEFONUM GÖÇTÜ GALİBA.
lutfen yardımcı olun..
ne yapmam gerek..
saygılar
merhaba verdiğini bilgiler için tşkler öncelikle
bende E72 var alalı bir hafta falan oldu
bu hack yöntemini yaparsam telefon garanti dışı kalırmı?
vede benm telefonun özllikleri (*#0000# yapınca)
yazılım sürümü: 031.023
yazılım sürümü tarihi : 31 Mar 2010
Özel sürüm: 031.023.232.02
diye devam ediyor eğer garanti dışı kalmıyor ise bu telefonuma hack yapabilirmiyiz bu yazılım versiyonu ile
e 63de adope flas player 10,1 hatası yardımcı olurmusun ?
Nokia E71 için öncelikle Digitalfootmark Lock Screen v0.13(85) ve Handy Pragon Shell gibi ekranda gelen çağrı, posta, vs yi farklı kullanışlı bir şekilde gösteren bi uygulama arıyorum.
Sizin yaptığınız Handy shell TR versiyonu aşağı yukarı ne zaman hazır olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?