___kaptan___
Üye
bende bu kadar çok donacak satardım valla telefonu hiç bakamam yüzünebir daha..huyumdur yanialdım mı adam gibi çalışacak. bu arada koyduğun smiley'lerden başım döndü
Smileyler için sorry+ Askerliğim olmasa şimdiye çoktan satardım E7-00'ımı ama askerden sonra bakıcaz artık
hayırlı tezkereler şimdiden dostum.gidiş ne zaman kısmetse?
Eyvallah Allah razı olsun/ 18-20 mart arası gidiyorum inşallah
bedelli mi yapıyorsun yurtdışında olduğuna göre
anladım kardeşim.hayırlısı.yiyip gelirsin umarım hemen aramızaşansın açık olsun
8 mp çektiğin fotoğrafın uzunluğunu ve genişliğini belirtiyo yani s advance'in daha iyi çekmesi bu yüzdenBenim c6-01 beni rezil etmekte bire bir)) şarjı 6 saat gider, kamerası 8mp olsa bile 5mplik samsung galaxy s advanceden kötü kamera çeker, oyunlar desen oyun çıkmıyor. Arkadaşlar most wanted oynarken asphalt 6 açmıyorum. Hız desek zaten ortada. Menüm açılana kadar sakallarım çıkıyor. Browser deseniz zaten ayrı bir konu )
aramızda geçen diyaloglarda verdiğim cevaplarda basit zaten) her zaman "yok" diyorum )
-kanka instagram var mı? +yok))
-kanka temple run var mı? +yok)
-kanka kameranda odak var mı? +oda yok))
-angry birds space var mı? +yok
-bu telefonda bi şey var mı? +YOK) ))
8 mp çektiğin fotoğrafın uzunluğunu ve genişliğini belirtiyo yani s advance'in daha iyi çekmesi bu yüzden
Kıyasladığınız için açıklama gereği duydumbenimki 700 kb çekerken onunki 1,5 mb çekiyor. Fotoğrafçılık konusunda biraz bilgim var biliyorum neyin ne olduğunu)
benimki 700 kb çekerken onunki 1,5 mb çekiyor. Fotoğrafçılık konusunda biraz bilgim var biliyorum neyin ne olduğunu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?