s3rseri
Üye
bende geçen hava atayım dedim arabayla gidiyoruz tünele girdik radyo açıktı tabi tünelde çekmedi ben hemen çıkardım teli açtım radyo vericisini ayarladım frekansa açtım müziği tabi bunları yapana kadar tünelin sonuna yaklaşmıştık tam aracın radyosuna yayını yaptım tünelden çıktık normal radyo frekansı benim telin frekansını bastırdı tabi benim karizma paspas oldu o an
bende geçen hava atayım dedim arabayla gidiyoruz tünele girdik radyo açıktı tabi tünelde çekmedi ben hemen çıkardım teli açtım radyo vericisini ayarladım frekansa açtım müziği tabi bunları yapana kadar tünelin sonuna yaklaşmıştık tam aracın radyosuna yayını yaptım tünelden çıktık normal radyo frekansı benim telin frekansını bastırdı tabi benim karizma paspas oldu o an
benim en ilginci aşık olduğum kızla sohbet ederken sigaramı yakmak için telefonu dizimin üstünü koydum... sonra telefon kaydı ve tutmaya çalışırken telefon havalandı ve kızın uzerine gitti oda tutmaya çalıştı ama telefon yere düştüo an derin bir düşünceye daldım acaba hangisini daha çok seviyordum
Benim c6-01 beni rezil etmekte bire bir)) şarjı 6 saat gider, kamerası 8mp olsa bile 5mplik samsung galaxy s advanceden kötü kamera çeker, oyunlar desen oyun çıkmıyor. Arkadaşlar most wanted oynarken asphalt 6 açmıyorum. Hız desek zaten ortada. Menüm açılana kadar sakallarım çıkıyor. Browser deseniz zaten ayrı bir konu )
aramızda geçen diyaloglarda verdiğim cevaplarda basit zaten) her zaman "yok" diyorum )
-kanka instagram var mı? +yok))
-kanka temple run var mı? +yok)
-kanka kameranda odak var mı? +oda yok))
-angry birds space var mı? +yok
-bu telefonda bi şey var mı? +YOK) ))
Benim c6-01 beni rezil etmekte bire bir)) şarjı 6 saat gider, kamerası 8mp olsa bile 5mplik samsung galaxy s advanceden kötü kamera çeker, oyunlar desen oyun çıkmıyor. Arkadaşlar most wanted oynarken asphalt 6 açmıyorum. Hız desek zaten ortada. Menüm açılana kadar sakallarım çıkıyor. Browser deseniz zaten ayrı bir konu )
aramızda geçen diyaloglarda verdiğim cevaplarda basit zaten) her zaman "yok" diyorum )
-kanka instagram var mı? +yok))
-kanka temple run var mı? +yok)
-kanka kameranda odak var mı? +oda yok))
-angry birds space var mı? +yok
-bu telefonda bi şey var mı? +YOK) ))
ani anlarda beyinde beliren ani düşünceler ve acil karara bağlama sürecibenim en ilginci aşık olduğum kızla sohbet ederken sigaramı yakmak için telefonu dizimin üstünü koydum... sonra telefon kaydı ve tutmaya çalışırken telefon havalandı ve kızın uzerine gitti oda tutmaya çalıştı ama telefon yere düştüo an derin bir düşünceye daldım acaba hangisini daha çok seviyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?