Furkhann
Üye
Buyrun SS ler:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok teşekkürler ss ler için
peki o uygulamalar ayarlar ofis isimlerini nasıl yazıcaz ?
Bu arada Uploadın bitmesine 30-40 dakika gibi bir şey kaldı ondan sonra yeni konuyu açacağımMenüye girdiğin zaman seçenekler düzenle dediğin zaman düzenleyeceğin klasörün üzerine gelip yeni isim ver dediğin zaman adını değiştirebiliyorsun
Dediğin gibi kardeş bu iş üzerinde kafamı patlattım ama bu kadar düzeltebildimsitemizde bu işi yapabilecek profosyöneller var bu kadar üye burda kendi halinde birbirlerine yardımcı olmaya açlışıyor bir kişide tmm ben bu işi eksiksiz yerine getirrim demiyor eğer anlıyor olsaydım sabaha kadar uğraşırdım...iyi Forumlar Arkadaşlar
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca
Under Taker KARDEŞMİZE Teşekkürler
Dediğin gibi kardeş bu iş üzerinde kafamı patlattım ama bu kadar düzeltebildim
estağfurullah sonuçta burada herkez kardeş değilmi? herkez yardım etmeli birbirlerineEllerine Sağlık Dostum Teşekkürden Çok daha Fazlasını Hakediyorsun Saolasın
15-20 dakika civarine kadar kaldı kardeşim
15-20 dakika civari
ama kötü bir haberim var
qwerty çalışmıyor...
konuyu açtıktan sonra en kısa sürede düzeltip yeniden yükleyeceğim
Neyse artık yükledikten sonra düzeltiriz şimdi upluad %86 ya gelmiş iptalmi edeyim?Keşke onuda halledip upload etseydin kardeş boş yere uğraşmazdın...
Neyse artık yükledikten sonra düzeltiriz şimdi upluad %86 ya gelmiş iptalmi edeyim?
qwerty dediğimde tam ekran klavye olan
Neyse artık yükledikten sonra düzeltiriz şimdi upluad %86 ya gelmiş iptalmi edeyim?
qwerty dediğimde tam ekran klavye olan
O zaman iptal ediyorumbide onun için bi daha baştan mı indircez fw yi dostum
Acele Etmeyin Sakin olun Tek Arkadaşımız Under Taker Çalışıyor Sabırlı olunbide onun için bi daha baştan mı indircez fw yi dostum
O zaman iptal ediyorum
Sağol destek çıktığın içinAcele Etmeyin Sakin olun Tek Arkadaşımız Under Taker Çalışıyor Sabırlı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?