Symbian 3 tema yapma programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Symbian 3 tema yapma programı
Şimdi başlığı okudunz hemen içeri dalıp bu konu daha önce açılmıştı kilit falan demeyn daha önceki konuyu okudum verilen carbide.ui programını kurdm ama sonradan farkettmki o programla s^3 için tema yapamıyrz baska program öneren var mı?? ownskin sitesi dışında baska symbian 3 için tema yapma sitesi var mı??

kısaca:

carbide.ui ve ownskin dışında s^3 için tema nasıl yapablr-editleye bilrm??? saygılar.. :naughty::naughty: :islik

akinorta

Üye
developer nokia da S^3 eklentisi var indir..

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
link versen cepten griyorum

akinorta

Üye
arkadaşım linkleri vermeyi isterdim ama linkler değişken linkler; pc den gireceksen eğer; sayfasına
girip sağ taraftan carbide.ui theme edition 4 ( "4" e dikkat) --->S^3 için. Buradan bunu indirdikten sonra sayfasının sağ tarafından istediğin eklentileri al.

Ayrıca bu Carbide.ui programı v4.01 güncellemesi çıkmış bunu da yüklemelisin. Bu güncellemenin linki yok program içinden güncellenecek. Bu güncelleme ile Symbian^3 lı yeni telefonlar ve çıkacak olan Symbian Anna desteğini içeriyor. Buradaki sayfada da 2 tane örnek şablon içeriyor. Program Symbian^3 lü ve Anna lı cihazlar için optimize edilmiş olduğundan s60v5 için bazı kısıtlamalar içerir. Eğer istersen burada da S40 serisi telefonlar için gerekli eklentiler var.

Umarım faydalı olabilmişimdir. Linkleri ben yine de yazayım umarım değişmez önceden değişkendi yani şifreli linklerdi. Linkler şöyle;
Bi de bu arada developer nokia ya üye olman gerekiyor. Forum üyeliğinden bi farkı yok. Ki zaten ovi de yayınlayacaksan da gerekli ama yayınlama üyeliği 1 Euro.

Carbide.ui Theme Edition 4 -------->

RedColt

RedColt

Üye
peki ownskinle bunun ne farkı var hangisi daha gelişmiş ?

akinorta

Üye
nokia'nın destekçisi olduğu bir ürün ve 3. parti yazılım arasındaki fark ne ise bunda da o geçerli

RedColt

RedColt

Üye
ya yükledim dosyayı.. ama mesela yüklemiş olduğumuz bir temayı düzenleyemiyormuyuz illa en baştan myaratmak zorundayız :)

• Beğen
Tepkiler: woo3

akinorta

Üye
yüklediğimiz temalar sis ya da sisx paketli oluyor. Unsis diye bir program vardı sislerin içini açan ama bunu programa dahil edebileceğimizi sanmıyorum. Çünkü paketleme (build) işlemi son aşama oluyor bu tür işlerde. Denemekte fayda var...

trontr

Üye
ben içi deki orjinal temayı düzenlemiştim. Bi programkn iconunu beğenmiyordum. O programa ikon atamıştım. Ama içindeki tema güzel olmadığı için uraşmamıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt