symbian^3 signed uygulamalar..!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
symbian^3 signed uygulamalar..!!!
arkadaşlar forumda çok zamandır bulunan ve yararlanan biri olaraktan ilk konu açışım olacak ancak forumdaki büyük bi eksikliği farkettiğimden dolayı bu konuyu açma gere duyuyorum ben c6-01 kullanıcısıyım ve telefonumu hacklı kullanıyorum ancak hack yapamayan ve yapmak istemiyen cok sayıda arkadşımız var ve onlar signet uygulamaları bulmakta zorlanıyorlar dolayısı ile buraya eğer signet uygulamaları link atarsak çok yararlı olur diye düşünüyorum şimdiden herkese teşekkürler umarım gerekli ilgiyi görür....

• Beğen
Tepkiler: abidiner

burakkk97

Üye
arama motoruna signed yazarak cok rahat ulasabilirler konuyu gereksiz goruyorum :(

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
evet ama tek tek aramak yerine hepsini bir yerde toplamak daha iyi olucaktır

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
ne güzel ve doğruda yazmışsın signet doğrusu signed

- - - Eklendi - - -

:zzz:

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
şşakamsın sen ya iyi bak 3 senedr üyeym ben :D

- - - Eklendi - - -

ayrıç senin ddğn yerdki çogu uygulama imzasz burda sadce imzalı uygulamalar olsun istedm ben ğerkez her uygulamanın adını bilmyor ve yazp ta bUlamıyor

benighted

benighted

Üye
bence de gereksiz çoğu uygulama signed olarak paylaşılıyor unsigned olanlar genelde tema ya da mod oluyor.modların zaten çözümü yok.yukarıda arkadaşın verdiği link birçok kişinin ihtiyacını karşılayacaktır.önerin için ben teşekkür ederim ve şahsen sıcak bakmıyorum.son kararı yönericiler verecektir.

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
evet tabi zaten ben hackli kullanıyorum sadece bi tavsiyeydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...