Symbian 3 Sarjınız Kaç Gün Gidiyor?

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Benim öyle gidiyor

son 2 haftadır benim şarjda da azalma oluyor.önceden rahat 2 gün giderken internete gırme süremi artırınca haliyle dayanmaz oldu

benim n8 şarj 1 hafta gidiyor tabi telefonu açmazsam şaka şaka adam akıllı şarj olursa fazlada kurcalamazsam 2 gün rahat gidiyor

günde 15 dk oyun 1 saat internet(çift mod) 3 saat müzik 2-3 gün arası değişiyor. Eğer çok mesajlaşırsam gnde 500 msj falan bir buçuk gün.

Türe

Üye
internet , sms kullanımıyla 1 günü zorluyor maşallah

nonamex

Üye
3 saat wireless'a bağlı unutmama rağmen benim N8'in şarjı tamı tamına 4.5 gün gitti en son, kullanmayınca böyle oluyor sanırım

uribaju

Üye
oda bişey mi güç tasarruf moduna alsan ve hiç kullanmasan 1 hafta gider diye düşünüyorum

Arkadaşlar Allah rızası için yardım ben 2 gün önce nokia c6 01 aldım şarj sorunu var gidip yeni ve başka bir tane aldım ama gine şarj sorunu (teli şarja takıyorum 5 dakika şarj oluyo yani bil işareti oynuyo 5 dk sonra duruyor telin özelligimi anlayamadım) ve bir sorun oldugunu sanıyorum şarj da tam dolmuyor

pta123

Üye
en fazla 2 gün ü gördüm onun dışında msj cok attıgımda ki günde 200 250 arası msj attıgım için 1 gün

gt22

Üye
2 gün gidiyor sonra bitiyor

lolaman

Üye
benimki syimbian 3 olmasada 1 hafta gidiyor normal kullanımda

spartuas

Üye
asphalt 6 ( 3-4 yaris sonra kapatirim. )
opera mobile ( arka planda acik )
nimbuzz ( arka planda acik )
muzik ( arka planda acik )
mesajlasma ( arada bir )

1 gun gidiyor. Ancak guc tasarrufuna alirsam 2 gune cikti. Ama farkeden birsey olmuyor her aksam sarja takiyorum

cabal21

Üye
durdugu yerde 2.5 saat

3.5 gün taruf mod açık deqil ama 3g kapalı ekran ışıqı en düşük zaten yinede parlak

----------Eklendi @ 15:36:15 ---------- Yazıldı @ 15:35:46 ----------

ama kafadan 2 saat oyun 7 saat müzik 400 küsür sms

6 saat gidiyor , daha fazlası yok

LaNegra

Üye
her turlu ıslerı yaptıgım halde sms ınternet oyun vs.. 85 saat 3.5 bazen 4 gun gıdıyor sms kullanımı fazla onu belırteyım ıstedım