[Symbian^3] HD Oyunlar İçin Saveler ! [Güncelleme : 22.02.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

carbon_o7

carbon_o7

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cemsidar

TheMadness

TheMadness

Üye
cemsidar angry birds linki vermiştim konuya ekle son sürüm...

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
TŞK.

----------Eklendi @ 15:42:01 ---------- Yazıldı @ 15:38:19 ----------

Kardeş HAWX ın kini nerden buluruz.

distakjo

distakjo

Üye
Yükledim. Konuya eklersen sevinirim.
kardeş öyle olmuyor galiba. Ya da ben yapamamışımdır, ama aşağıdaki linkteki saveler işe yarıyor.

kardeş bende angry birs tamamen 3 yıldız ve bütün golden eggs açık olmasına rağmen nedense 20030e51 lasörü boş :allalla:

----------Eklendi @ 17:50:37 ---------- Yazıldı @ 17:44:38 ----------

Acaba d:resource apps içindeki angrybirds_20030e51.rsc dosyası mı olacak? :hmmm
...

gazi0

gazi0

Üye
telden giriyorum dungeon hunterin savelerini tıkladığımda yeni sekme açılıyor ama boş sayfa dolmuyor ama bekledm öle kalıo. Bide god modu olmadan vede hiçbişey olmadan sadece 100lwl lik halini koyar mısın save olarak bide baska sekilde koy bi zahmet. İtemli olsa iyi olurdu ama sadece lwl 100olsa yeter. 50lwl yaptım cnm skıldı direk 100oynuyayım azcık

mmkurt

Üye
sims3 save dosyasını nereden bulabiliriz

thump

Üye
dunguen hunter 2 link kırık savelerini paylaşabilirmisiniz

aslankaplants

aslankaplants

Üye
dungeon hunter linki ölmüş

bir ara 96 lwl yaptım sonra format atmak zorunda kaldım

savaza

savaza

Üye
dungeon hunter linkleri ölü yenilerseniz sevinirim :)

wanted34

Üye
teşekkürler

• Beğen
serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaşlar N8 imde oyun oynamaya çekiniyorum çünkü oviden indirdiğim küçük boyutlu oyunları bile kurduktan sonra oyuna giriyorum sürekli " E " yazısı çıkıyor yani internete bağlanıyor.. Hattım faturalı olduğu için risk almak istemiyorum... Yada bi yerde bi yanlıslıkmı var.. Rica etsem bi çözüm yolu soyleyebilirmisiniz. Saygılar

bycoo32

bycoo32

Üye
Tesekkurler

• Beğen
koray777

koray777

Üye
Dungeon Hunter 2 linkleri yenilenir inşallah.

byjxsura

Üye
dungeon un lınkler kırık konunuz sabıtten duşebılır.veya tel.den grilmiyordur up.to ya yuklersenız sevınırız.

• Beğen
fatih54102

fatih54102

Üye
link kırık.

• Beğen

tolunay378

Üye
dungeon link kırık

aslankaplants

aslankaplants

Üye
dungeon linki kırık girilmiyor yenilermisiniz

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Dungeuon linkler patlak beyler doğrudur. Megaupload yüzünden. Fakat bilgisayardaki yedeklerim silindi. Evdeki int. kapalı oldugu içinde tekrar yapmaya zamanım yok. Elnde olan varsa koyayım oraya. Ha yoksada şuanda elimden bişe gelmez.

Şimdi savenin hacklenişini anlatmaya kalksam millet yapamadım bura nası sura nası die soru yagmuruna tutacak. İnt. olmadıgı için cevaplayamıcam. Öyle olncada ilgilenmiomusum gibi bi hava çıkacak.

O nedenle kusura bakmayın. İlk fırsatta atacam ama .

fatih54102

fatih54102

Üye
cemsidr kardeş ben bilgisayardan anlarım . Muhtemelen hex editor ile yapıyorsun hacki. Hangi offseti değiştiricez? Pm atsana bana.

----------Eklendi @ 10:44:37 ---------- Yazıldı @ 10:39:10 ----------

he bide multiupload herkesde sorunluymuş arkadaşın suçu değil ozamn. Bir yerden duyduguma göre multiuploadın sahibi 50 yıl hapisle yargılanıyormuş.

----------Eklendi @ 10:46:21 ---------- Yazıldı @ 10:44:37 ----------

he bide multiupload herkesde sorunluymuş arkadaşın suçu değil ozamn. Bir yerden duyduguma göre multiuploadın sahibi 50 yıl hapisle yargılanıyormuş. Bu sopa yüzünden.

• Beğen

Üst Alt