Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Symbian^3] HD Oyunlar İçin Saveler ! [Güncelleme : 22.02.2013]
telden giriyorum dungeon hunterin savelerini tıkladığımda yeni sekme açılıyor ama boş sayfa dolmuyor ama bekledm öle kalıo. Bide god modu olmadan vede hiçbişey olmadan sadece 100lwl lik halini koyar mısın save olarak bide baska sekilde koy bi zahmet. İtemli olsa iyi olurdu ama sadece lwl 100olsa yeter. 50lwl yaptım cnm skıldı direk 100oynuyayım azcık
mmkurt
Üye
sims3 save dosyasını nereden bulabiliriz
thump
Üye
dunguen hunter 2 link kırık savelerini paylaşabilirmisiniz
aslankaplants
Üye
dungeon hunter linki ölmüş
bir ara 96 lwl yaptım sonra format atmak zorunda kaldım
savaza
Üye
dungeon hunter linkleri ölü yenilerseniz sevinirim
wanted34
Üye
teşekkürler
serrrkan5561
Üye
Arkadaşlar N8 imde oyun oynamaya çekiniyorum çünkü oviden indirdiğim küçük boyutlu oyunları bile kurduktan sonra oyuna giriyorum sürekli " E " yazısı çıkıyor yani internete bağlanıyor.. Hattım faturalı olduğu için risk almak istemiyorum... Yada bi yerde bi yanlıslıkmı var.. Rica etsem bi çözüm yolu soyleyebilirmisiniz. Saygılar
bycoo32
Üye
Tesekkurler
koray777
Üye
Dungeon Hunter 2 linkleri yenilenir inşallah.
byjxsura
Üye
dungeon un lınkler kırık konunuz sabıtten duşebılır.veya tel.den grilmiyordur up.to ya yuklersenız sevınırız.
fatih54102
Üye
link kırık.
tolunay378
Üye
dungeon link kırık
aslankaplants
Üye
dungeon linki kırık girilmiyor yenilermisiniz
cemsidar
Üye
Konu Sahibi
Dungeuon linkler patlak beyler doğrudur. Megaupload yüzünden. Fakat bilgisayardaki yedeklerim silindi. Evdeki int. kapalı oldugu içinde tekrar yapmaya zamanım yok. Elnde olan varsa koyayım oraya. Ha yoksada şuanda elimden bişe gelmez.
Şimdi savenin hacklenişini anlatmaya kalksam millet yapamadım bura nası sura nası die soru yagmuruna tutacak. İnt. olmadıgı için cevaplayamıcam. Öyle olncada ilgilenmiomusum gibi bi hava çıkacak.
O nedenle kusura bakmayın. İlk fırsatta atacam ama .
fatih54102
Üye
cemsidr kardeş ben bilgisayardan anlarım . Muhtemelen hex editor ile yapıyorsun hacki. Hangi offseti değiştiricez? Pm atsana bana.
he bide multiupload herkesde sorunluymuş arkadaşın suçu değil ozamn. Bir yerden duyduguma göre multiuploadın sahibi 50 yıl hapisle yargılanıyormuş. Bu sopa yüzünden.