[Symbian^3] HD Oyunlar İçin Saveler ! [Güncelleme : 22.02.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Nfs Shift savegame by Madness Aston Martin ve bolca para var sadece son araba kilitli onu da açamadım :D %99 tamamlanmıştır. Angry birds az kaldı onu da bitirip atacağım. Dosya ektedir.

Teşekkürlerrr ekliyorum hemenn

----------Eklendi @ 19:07:25 ---------- Yazıldı @ 18:58:25 ----------

O dosyalar android'e ait.

Anlatmaktan dilimde tüy bittiiiiii bu dosyalar SYMBİAN^3 için kendim kullanıyorum ve kendim editledim video atacam ama net sınırsız değil napayım bi ara gidip internet kafeden atarım

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

matchlessss

matchlessss

Üye
c prıvate degıl ben e prıvate 2003b2ce ye kaydedınce save gercekleştı sanırım c prıvate ye kaydetmıyor dungeoun hunter bende...

• Beğen
Tepkiler: cemsidar
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
modifiyeli bir cfw kullanıyorsanız bu olabilir. Orjinal cfw lerde C ye (telefon hafızasına ) kaydedilir

• Beğen
matchlessss

matchlessss

Üye
sanırım modifiyeli o yuzden kac gundur c ye kaydedıyorm azdaha kırıcakdım tlfnu bırde e üzernden yapıyım dedım oldu :) oldu olmasınada artık görev kalmamış sadece arazıde dolaşıyosn senden bı ıstegım olacak bu 1 levelden baslatsan ama god ve butun skıller acık olsa ? yanı butun gorewlerı oynayarak gecsek butun skıller acık olarak

• Beğen
Tepkiler: cemsidar
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
sanırım modifiyeli o yuzden kac gundur c ye kaydedıyorm azdaha kırıcakdım tlfnu bırde e üzernden yapıyım dedım oldu :) oldu olmasınada artık görev kalmamış sadece arazıde dolaşıyosn senden bı ıstegım olacak bu 1 levelden baslatsan ama god ve butun skıller acık olsa ? yanı butun gorewlerı oynayarak gecsek butun skıller acık olarak

Basit bu. telefonda şarj yok şarj aleti halamlarda kaldı.yarın hemen yapıp uploadlarım.Hepsini mi yapayım yoksa özel bi istek karakter var mı ?

• Beğen
~Crusher~

~Crusher~

Üye
Birşey sormak istiyorum. Sorumu PES 2011 oyunu üzerinden sorucam. Telefondaki Private klasörü içerisindeki 20038980 isimli klasör o oyunun klasörü. Peki hangi dosya oyun save dosyası? .S3e uzantılı bir dosya var o mu acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Birşey sormak istiyorum. Sorumu PES 2011 oyunu üzerinden sorucam. Telefondaki Private klasörü içerisindeki 20038980 isimli klasör o oyunun klasörü. Peki hangi dosya oyun save dosyası? .S3e uzantılı bir dosya var o mu acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

kardeş o kalsördekilerin hrpsi o oyunun savesidir. 1 ini alıp öbürünü almama hataya neden olur genellikle

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
oynadığım angry birds ün saveini almaya çalışıyorum ama oyunu c ye kurduğum için x-plore ve netqin mobile guard programları ile yedeğini alamadım.nasıl yapabilirim

Dn@

Dn@

Üye
kardeş nfs hotfile link ölü bi ilgilirmsn

tkg1921

Üye
bana birisi nasıl indirebileceğimi söyleyebilir mi=???

qenc53

Üye
Oyunun Yüklenmesi Cok uzun Sürmeye Başladi Nasıl Çözülebilr ?

apof1s

Üye
angry birds kayıdı verebilecek arkadas varmı ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Link dogru. Asphalt 6 nınki gitmiş NFS ninki duruyor. Yanlış bilgilandirme yapmayalım lütfen.

Yanlış bilgilendirme yapmıyorum. NFS yerine Asphalt savesinin linkini koymuşsun yazıdaki gibi değil linki.

thump

Üye
racing thunder 2 hd save varmı bitiren arkadaşlar saveyi paylaşabilirlermi <3

TheMadness

TheMadness

Üye
Az kaldı angry birds normalini paylaşacağım. Rio da bitecek onu da paylaşırım.

tkg1921

Üye
kardeşim ben dosyayı nereden indireceğimizi anlamadım

----------Eklendi @ 18:24:31 ---------- Yazıldı @ 18:15:34 ----------

allahını seven link versin yaa

Üst Alt