[Symbian^3] HD Oyunlar İçin Saveler ! [Güncelleme : 22.02.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

apof1s

Üye
Hawx ve assasn cred kaydı olan varmı ?

Techno_1905

Üye
Teşekkürler paylaşım için

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Beyler dungeoununda asphalt 6 nında save linkleri düzeltildi. Sabrınız ve anlayısınızdan dolayı hepinize teşekkürlerr . . .

Iyi forumlar ..

• Beğen
Tepkiler: aslankaplants
savaza

savaza

Üye
tşk kardeş çok güzel oldu böyle. ama dungeon için farklı karakterler olsa daha güzel olurdu. emeğine sağlık

kahramanrahe

kahramanrahe

Üye
çok iyi

kanryam

Üye
slm arkadaşlar age of empire tarzında savaş oyunu arıyorum (telefonum 6730c s60v3) yardımcı olabilecek war mı ???

kenow

Üye
arkadaşlar örümcek adamoyunu save varmo

byjxsura

Üye
yav nasıl save yapmışsin, xploreyle dizine atıyorum orn okçunun içindekıleri,oyuna grince save tamam ama single playere tıklayınca oyundan atıyor ve hafıza bol olduğu halde hafıza yok diyor web e falan grmıyor. ?? Cihaz c6-01

----------Eklendi @ 14:30:34 ---------- Yazıldı @ 14:21:58 ----------

ve sayeniZde 50 level roguemden oldum yahu!

south

Üye
Gt Racing Motor Academy ömrümü yedi. Cariyerin ilk aşamasını geçemiyorum. Salisel hesabı yapmak akıl işi mi? O oyunun save dosyasını paylaşana çok dua edeceğim.

tolgimen

Üye
Asphalt 6 HD kapışan varmı?

thump

Üye
arkadaşlar gt racing i bitiren veya kilitleri açık olan varsa paylaşabilirmi

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
paylaşmak için bitirmeyi denedim ama çürüdüm önünde :D Yokmu bitirebilecek babayiğit :D

thump

Üye
ilk bölümünü geçemiyorum geçebilen varsa paylaşsın

benibanlamayın

Üye
reserved

selo.ekto

Üye
n95 8gb kullanıyorum lakin telefonm hacli olması karsın c private de 2003 lü bişey goremedim en son 2002 var dosyaları zipten e ye cıkardım dungeon hunter diye. e de ki private de de yok neden acaba yardım

dxc11

Üye
alphat ta link kırık sağlam bi verebilir misiniz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar konu çok iyi formattan sonra saveleri kurtarabilmek için ama ben swype kullanıyorum bi de ekledigim kelimeler var formattan sonra gitsin istemiyorum bu program nereye kaydediyodur private klasöründe kaç numara yedegini almam lazım yardım edecek olan varmı bilen ?

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Abi Sims 3 save dosyası nerededir acaba şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: cemsidar

Üst Alt