symbian 3 guvenlik kodu yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
symbian 3 guvenlik kodu yardim
arkadaslar acil yardiminiz lazim guvenlik kodu ayarladim. Dun format atmisdim. Otomatik kilitlemeni de 5 dakika yaptim. Shimdi shifre yanlish diyor. Acaba yanlish girdim ola bilirmi? 2 defa hem de. 1 yildir ayni shifreyi kullaniyordum ama. Neyse. Nasil kurtara bilirim?? Kilitlenirse acamiyicam. Flash atsam duzelir mi??

spartuas

spartuas

Üye
12345 dene format sonrası şifre bu olması lazım. Ama değiştirip unuttuyasan her yol ile kurtarman münkün ama en sağlamı güzelce tekrar flash at ve düzgünce gir şifreyi acele acele yazma :oke:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tamam tesekkur ederim halletdim )

realplayer2

realplayer2

Üye
hallettiğine göre sorun kalmamış ama niye öle oldu anlamadım formattan yada flaştan sonra belirli bi güvenlik kodu olmaz ilk aldığın gibi ilk şifreni kendin belirlersin

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
sorun nokiada. Bende digil. Soyle anlatiyim. Bak. Shifre koydum. Reset oldugu icin yeni sifre olusturdum. 2 kere girdim tamam. Olushtu. Uzaktan kiliti ayarlamaya girdim. Sifre yanlis dedi. Neredeyse 15 kere denedim olmadi! 1 saat telefonu oynattim, video falan acdim ki kilitlenmesin. Sonra denedim oldu. 15 kere yanlish yapmam imkansiz. 1 senedir ayni sifreyi kullaniyorum. Eminim! Kimdese olursa shashirmasin. Bir az bekleyin, ellemeyin. Tekrar deneyince oluyor. Bu kadar...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Beyler bende şifre koymuştum unuttum nasıl öğrenebilirim şifreyi?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
arkadasimizin dedigi gibi flash atsan sifirlanir belki. Ama dikkat etmemisim ben sifirlaniyormu yoksa yok. Denemekte fayda var.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Flash atmam ben.

aras248

aras248

Üye
böyle shifre kalmish yazınca paramı veriyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt