Symbian ^3 genel forumunda konu açan üyelerin dikkatine...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
[h=2]Symbian^3 Genel[/h]

Symbian^3 İşletim sistemi ile ilgili haberler, yenilikler, duyurular, ipuçları ...

[h=2]Symbian^3 Yazılım Destek[/h]

Symbian^3 işletim sistemli telefonlara uygun yazılımlar hakkında yardım talepleri, bilgiler ve merak ettikleriniz.

[h=2]Symbian^3 Cihaz Destek[/h]
Symbian^3 işletim sistemine sahip cep telefonu modelleri hakkında bilgiler, karşılaştırmalar ve yenilikler.

Konularımız taşınıyor neden ? Başlıklara uygun şekilde uygun yerlere taşınıyor...

Tekrar açıklayım : soru / yardım / istekler / istek konularını '' Yazılım desteğe iz bırakmadan taşıyorum''
Genelde açılan uygulama konuları var onları 1 hafta iz bırakarak taşıyorum...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgilendirme ilgi ve alakan için tekrar tesekkürler

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 Genel

Symbian^3 İşletim sistemi ile ilgili haberler, yenilikler, duyurular, ipuçları ...

Symbian^3 Yazılım Destek

Symbian^3 işletim sistemli telefonlara uygun yazılımlar hakkında yardım talepleri, bilgiler ve merak ettikleriniz.

Symbian^3 Cihaz Destek

Symbian^3 işletim sistemine sahip cep telefonu modelleri hakkında bilgiler, karşılaştırmalar ve yenilikler.

Konularımız taşınıyor neden ? Başlıklara uygun şekilde uygun yerlere taşınıyor...

Tekrar açıklayım : soru / yardım / istekler / istek konularını '' Yazılım desteğe iz bırakmadan taşıyorum''

Hala genel'e yardım konusu açılıyor duyuruya dikkat edin Lütfen.....

Ve yardım etmek için de konu yeri yanlış genel e olmalıydı diyorsunuz....

Lütfen artık konuları taşıyorum bayağı bir konu taşıdım tekrardan başa dönmeyelim....

_ardaa

_ardaa

Üye
Symbian^3 Genel

Symbian^3 Yazılım Destek

Symbian^3 Cihaz Destek

Hala genel'e yardım konusu açılıyor duyuruya dikkat edin Lütfen.....

Ve yardım etmek için de konu yeri yanlış genel e olmalıydı diyorsunuz....

Lütfen artık konuları taşıyorum bayağı bir konu taşıdım tekrardan başa dönmeyelim....

Genel bölümü insanların daha doğrusu hepimizin çok kullandığı bir bölüm olduğu için insanlar ilk oraya bakıyor bu yüzden bir süre alışılması gerekecek bizler de yanlış konuları bildirerek uyararak destek oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Genel bölümü insanların daha doğrusu hepimizin çok kullandığı bir bölüm olduğu için insanlar ilk oraya bakıyor bu yüzden bir süre alışılması gerekecek bizler de yanlış konuları bildirerek uyararak destek oluruz.

Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt