symbian^3 cihazıma android iştelim sistemini yükliyebilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

shanol28

shanol28

Üye
Iphone telefonun içerisine bilgisayar kıvamında işlemci ram vs yerleştiriyor, fiyatı dayıyor 2500 TL, üstüne atlıyosunuz elmalı telefonun. Sonra, 1 TL'ye satılan, Iphone'un yapmaya cesaret bile edemediği şeyleri yapan bi telefn çıkıyor, menü yarım salise takılma donma yapıyor diye "hieaaaa kötü bu kaka eğk" yapıyosunuz :))) Iphone flash ve javayı çok pil harcadığı için telefona ve tabletlerine sokmadığını söylüyor, soksaydık pil ömrümüz 2 kat azalırdı diyor. Nokia iki pil canavarı olan sistemi kendi sistemine entegre edip, ortalama bi iphone'dan daha çok pil süresi sunuyor, birileri hala "ama ayfon olm boru mu" tribinde. 2500 lira verdin diye bu telefon iyi olmak zorunda değil arkadaşım.

helal arkadaşım yürü be :alkis:yuru
Tekrar tekrar söylüyorum. önüme n8, iphone ve galaxy'yi koysunlar, hangisini seçersen al ücretsiz deseler, arkama önüme sağıma soluma bakmadan, bir kaç mantıklı şeyi düşündüğüm anda n8'i alırım. Hangi iphone kullanıcısı telefonunu hdmi ile tvye bağlayıp arkadaşlarına "yuh be abi nası telefon bu" dedirtebilmiş? Veya klavye/mouse bağlayarak? yyada flash belleğini telefonuna bağlayabilen bi iphone kullanıcısı var mı? iphone ile telefonunuzun menü rengini bile değiştiremiyorsunuz, sonra gelip burada yeni efektler eklenebilen, herşeyi temayla değişebilen, içerisindeki klavyenin tuşlarını bile editleyebildiğimiz kadar açık bi sisteme laf ediyorsunuz. kimisi bu editleyebilme işine "telefonun sistem ibasit çünkü" diyebilir. Ama siz telefonu sağdan sola çevirirken mmenüden menüye geçerken gördüğünüz yıllardır aynı olan efektleri, ben 10 dakikada düzenleyebiliyorum.

telefonumdan altyazılı film izliyorum, hdmi ile tv'ye bağlıyorum, klavye mouse flash bellek ve hatta gigabaytlarca harici diskleri ve bir çok diğer usb aleti başarıyla bağlayıp kullanıyorum, telefonumu modifiye ediyorum, telefonu pc'me takıp istediğim yerde kablom bile olmasa bluetooth ile bağlayıp pcden mesaj yazıyorum yedekleme ve güncelleme yapıyorum, iphone n8'den daha iyi ne ypaıyor birisi bana söylesin? cihazın kendilerine baktığımızda, bu kadar az sistem özelliğiyle (cpu ram vs) bu kadar iş başaran başka bir telefon göstersinler bana ya!

adam iphone telefonuyla başka telefondan bluetooth ile şarkı bile alamıyor, gelip "hödööö" yapıyor burda. deliricem :)
n8 & symbian forever diyorum arkadaşa katılıyorum sonsuza kadar

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Iphone telefonun içerisine bilgisayar kıvamında işlemci ram vs yerleştiriyor, fiyatı dayıyor 2500 TL, üstüne atlıyosunuz elmalı telefonun. Sonra, 1 TL'ye satılan, Iphone'un yapmaya cesaret bile edemediği şeyleri yapan bi telefn çıkıyor, menü yarım salise takılma donma yapıyor diye "hieaaaa kötü bu kaka eğk" yapıyosunuz :))) Iphone flash ve javayı çok pil harcadığı için telefona ve tabletlerine sokmadığını söylüyor, soksaydık pil ömrümüz 2 kat azalırdı diyor. Nokia iki pil canavarı olan sistemi kendi sistemine entegre edip, ortalama bi iphone'dan daha çok pil süresi sunuyor, birileri hala "ama ayfon olm boru mu" tribinde. 2500 lira verdin diye bu telefon iyi olmak zorunda değil arkadaşım.Tekrar tekrar söylüyorum. önüme n8, iphone ve galaxy'yi koysunlar, hangisini seçersen al ücretsiz deseler, arkama önüme sağıma soluma bakmadan, bir kaç mantıklı şeyi düşündüğüm anda n8'i alırım. Hangi iphone kullanıcısı telefonunu hdmi ile tvye bağlayıp arkadaşlarına "yuh be abi nası telefon bu" dedirtebilmiş? Veya klavye/mouse bağlayarak? yyada flash belleğini telefonuna bağlayabilen bi iphone kullanıcısı var mı? iphone ile telefonunuzun menü rengini bile değiştiremiyorsunuz, sonra gelip burada yeni efektler eklenebilen, herşeyi temayla değişebilen, içerisindeki klavyenin tuşlarını bile editleyebildiğimiz kadar açık bi sisteme laf ediyorsunuz. kimisi bu editleyebilme işine "telefonun sistem ibasit çünkü" diyebilir. Ama siz telefonu sağdan sola çevirirken mmenüden menüye geçerken gördüğünüz yıllardır aynı olan efektleri, ben 10 dakikada düzenleyebiliyorum. telefonumdan altyazılı film izliyorum, hdmi ile tv'ye bağlıyorum, klavye mouse flash bellek ve hatta gigabaytlarca harici diskleri ve bir çok diğer usb aleti başarıyla bağlayıp kullanıyorum, telefonumu modifiye ediyorum, telefonu pc'me takıp istediğim yerde kablom bile olmasa bluetooth ile bağlayıp pcden mesaj yazıyorum yedekleme ve güncelleme yapıyorum, iphone n8'den daha iyi ne ypaıyor birisi bana söylesin? cihazın kendilerine baktığımızda, bu kadar az sistem özelliğiyle (cpu ram vs) bu kadar iş başaran başka bir telefon göstersinler bana ya!adam iphone telefonuyla başka telefondan bluetooth ile şarkı bile alamıyor, gelip "hödööö" yapıyor burda. deliricem :)
bu yazıyı yazarken hangi iphone modeline soyledin bilmiyorum hadi geçtim onu hdmi ile tv ye baglanıyor menü rengide değişiyor temada var klavyeyide editleyebiliyorsun jailbreak ten sonra senin o çok övdüğün özelleştirmelerin kat ve katını yapıyor + ekran kalitesi uygulamaları tartısılmaz bir hal alıyorsen o masadan n8 seçmeye devam et :D

slant1111

slant1111

Üye
bu yazıyı yazarken hangi iphone modeline soyledin bilmiyorum hadi geçtim onu hdmi ile tv ye baglanıyor menü rengide değişiyor temada var klavyeyide editleyebiliyorsun jailbreak ten sonra senin o çok övdüğün özelleştirmelerin kat ve katını yapıyor + ekran kalitesi uygulamaları tartısılmaz bir hal alıyorsen o masadan n8 seçmeye devam et :D
Jailbreaksız ne yapablyn onemli :D :P

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
iphonede hdmı çıkışımı var görmedım yauw ben way be nere saklamıslar?

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Iphone telefonun içerisine bilgisayar kıvamında işlemci ram vs yerleştiriyor, fiyatı dayıyor 2500 TL, üstüne atlıyosunuz elmalı telefonun. Sonra, 1 TL'ye satılan, Iphone'un yapmaya cesaret bile edemediği şeyleri yapan bi telefn çıkıyor, menü yarım salise takılma donma yapıyor diye "hieaaaa kötü bu kaka eğk" yapıyosunuz :))) Iphone flash ve javayı çok pil harcadığı için telefona ve tabletlerine sokmadığını söylüyor, soksaydık pil ömrümüz 2 kat azalırdı diyor. Nokia iki pil canavarı olan sistemi kendi sistemine entegre edip, ortalama bi iphone'dan daha çok pil süresi sunuyor, birileri hala "ama ayfon olm boru mu" tribinde. 2500 lira verdin diye bu telefon iyi olmak zorunda değil arkadaşım.

Tekrar tekrar söylüyorum. önüme n8, iphone ve galaxy'yi koysunlar, hangisini seçersen al ücretsiz deseler, arkama önüme sağıma soluma bakmadan, bir kaç mantıklı şeyi düşündüğüm anda n8'i alırım. Hangi iphone kullanıcısı telefonunu hdmi ile tvye bağlayıp arkadaşlarına "yuh be abi nası telefon bu" dedirtebilmiş? Veya klavye/mouse bağlayarak? yyada flash belleğini telefonuna bağlayabilen bi iphone kullanıcısı var mı? iphone ile telefonunuzun menü rengini bile değiştiremiyorsunuz, sonra gelip burada yeni efektler eklenebilen, herşeyi temayla değişebilen, içerisindeki klavyenin tuşlarını bile editleyebildiğimiz kadar açık bi sisteme laf ediyorsunuz. kimisi bu editleyebilme işine "telefonun sistem ibasit çünkü" diyebilir. Ama siz telefonu sağdan sola çevirirken mmenüden menüye geçerken gördüğünüz yıllardır aynı olan efektleri, ben 10 dakikada düzenleyebiliyorum.

telefonumdan altyazılı film izliyorum, hdmi ile tv'ye bağlıyorum, klavye mouse flash bellek ve hatta gigabaytlarca harici diskleri ve bir çok diğer usb aleti başarıyla bağlayıp kullanıyorum, telefonumu modifiye ediyorum, telefonu pc'me takıp istediğim yerde kablom bile olmasa bluetooth ile bağlayıp pcden mesaj yazıyorum yedekleme ve güncelleme yapıyorum, iphone n8'den daha iyi ne ypaıyor birisi bana söylesin? cihazın kendilerine baktığımızda, bu kadar az sistem özelliğiyle (cpu ram vs) bu kadar iş başaran başka bir telefon göstersinler bana ya!

adam iphone telefonuyla başka telefondan bluetooth ile şarkı bile alamıyor, gelip "hödööö" yapıyor burda. deliricem :)

iPhonun N8'den bir +tısı bile yok 2g 3g 3gs 4 modellerindede haklısın hep aynı efekt görüntü :D

slant1111

slant1111

Üye
Arkadaş tv out falan dedi heralde

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
tv out ne oluyo hdmı ye mı dönüşüyor kablo ıcınde sihirli gibi

Del Rey

Del Rey

Üye
iPhone 4, Galaxy S ve Nokia N8 arasındn seçim yapacak olsaydım; tartışmasız Nokia N8'i seçerdim.

Nedenleri
  • Kamera kalitesi ve çözünürlüğü olarak Galaxy S berbat. iPhone 4'ün 5 MP kamerası gayet başarılı fakat N8 onlardan çok daha üst.
  • Symbian Belle güncellemesi ile, sistemde tek bir kasılma bile yok. Hem de Beta sürümlerinde.
  • Symbian Belle ile Flash 10.1 desteği N8'e geliyor. Bu da internetten rahatça video izleyebiliriz demek.
  • Symbian Bele ile %100 MS Office desteği var. PowerPoint, Word, Excel, Lync ve adını hatırlamadığım birkaç Office yazılımı N8 ve Belle cihazlarda
  • HDMI Çıkışı var
  • Pil ömrünü ve sistem kaynağını en az yiyen sistem: Symbian
  • USB OTG bazen hayat bile kurtarabilir oluyor, özellikle de tatillerde
  • Tarayıcısı Flash 10.1, JavaScript ve HTML 5 destekliyor. Mobil tarayıcı için gayet iyi.
Bu nedenle de üç telefon arasından tercihim Nokia N8.

Eğer çıtayı yükseltecekseniz; N9 ve 701 gayet güçlü rakipler.

• Beğen
Tepkiler: delidolunet
fatih982

fatih982

Üye
konu sahibi birazakıllı şeyler düşün

Uruloki

Uruloki

Üye
hdmi ile av çıkışını hatta usb den hdmi çıkışını bir sanmayın N8 in kendi üzerinde desteği var

• Beğen
Tepkiler: Del Rey ve pRime.
delidolunet

delidolunet

Üye

Ayıptır söylemesi nerde bu hdmi çıkışı yahu? Sen hafıza kartı bile takamadığın, usb cihaz bağlamak şöyle dursun başka telefondan bluetooth ile veri alıp veremediğin telefonun nesini anlatıyorsun yahu :) Uygulamaları iphone yapmıyor, firmalar başka insanlar yapıyor. Ha sonuçta var mı evet var. Ama bu bi telefon, uygulamaları alıp ne yapacaksın? Oyun mu oynayacaksın bütün gün? Evet. Peki n8 ile telefonundaki bir powerpoint slaytı iş yerinde veyahut okulda projektöre bağlayıp sunum yapabilecek misin? Hayır. TV'ye HDMI bağlayıp altyazılı film izleyebilecek misin? Hayır. Acil bişey oldu flash belleğinde bir dosya var ama bilgisayarın yok yanında, bunun içinde de bi excel tablosu var, bağlayıp telefonundan açıp inceleyebilir misin hiç bi ekstra uygulama yükleme ihtiyacı duymadan? Hayır.

Hee evet. Iphone :) Ayrıca hatırlatırım, Nokia bu N8'i 2500 lira gibi bi seviyede tutsaydı, içine koyacağı özellikleri hayal gücünüzle bi ölçüp biçin bakalım. Resmen oyun oynamak için uygulama için iphone diyorsun uygulama pazarıymış :) PSP al arkadaşım, oyunun kralını oyna. :)

• Beğen
Tepkiler: shanol28
acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
ha bide tek telefonla uğraşmıyorkı nokıa :) 50 çeşit telefonla uğraşıyo dedıgın gıbı tek bı telefona yoğunlaşsa :) ohooo

zenci2323

Üye
Ayıptır söylemesi nerde bu hdmi çıkışı yahu? Sen hafıza kartı bile takamadığın, usb cihaz bağlamak şöyle dursun başka telefondan bluetooth ile veri alıp veremediğin telefonun nesini anlatıyorsun yahu :) Uygulamaları iphone yapmıyor, firmalar başka insanlar yapıyor. Ha sonuçta var mı evet var. Ama bu bi telefon, uygulamaları alıp ne yapacaksın? Oyun mu oynayacaksın bütün gün? Evet. Peki n8 ile telefonundaki bir powerpoint slaytı iş yerinde veyahut okulda projektöre bağlayıp sunum yapabilecek misin? Hayır. TV'ye HDMI bağlayıp altyazılı film izleyebilecek misin? Hayır. Acil bişey oldu flash belleğinde bir dosya var ama bilgisayarın yok yanında, bunun içinde de bi excel tablosu var, bağlayıp telefonundan açıp inceleyebilir misin hiç bi ekstra uygulama yükleme ihtiyacı duymadan? Hayır.

Hee evet. Iphone :) Ayrıca hatırlatırım, Nokia bu N8'i 2500 lira gibi bi seviyede tutsaydı, içine koyacağı özellikleri hayal gücünüzle bi ölçüp biçin bakalım. Resmen oyun oynamak için uygulama için iphone diyorsun uygulama pazarıymış :) PSP al arkadaşım, oyunun kralını oyna. :)
adam haklı beyler

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen king yha

Lenneth

Üye
Konuyu nasil ayfona getirdiniz merak ediyorum.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
andıroıtcıler ve ioscular burdan cıkmıyor kı acaba bugun symbıan 3 e ne yenılık geldı merak ıcındeler :)

• Beğen
Tepkiler: zenci2323 ve iatis
DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
nokıa n 8 e android yüklemek mümkün olmaz yükleye bilsen bile telefonu kullanamazsın dostum çünki android tamamen işlemciyle çalışan bi sistem ama n 8de işlemcinin yanında bide 512 mb rom ve broadcom BCM2727 300 mhz lik grafik kartı var symbian bunlarıda kullana bildiği için rahat çalışıyor ama android sadece işemciye yükleneceği için 680 mhz lik işlemci kaldıramaz bu sistemi

yinede n 8 im farklı görünsün diyorsanız alın bunu yükleyin başka telefonu görmeyeceksiniz bile :XD
http://www.maxicep.com/attachments/59944d1289639961/

buda kayıt kodu
:http://www.maxicep.com/attachments/59945d1289639961/

turkmen619

Üye
arkadaşlar android iyi değil evet ama ios iyi bence herkez ios aldığından dolayı uygulama bol oluyo bize çıkarmıyorlar çünkü symbian eski bir işletim sistemi ios yeni ram ve cpu var bundan bire apple zengin bir şirket eskiden nokia derdik keşke apple alsaydım bence parası olan alsın bence

Kayahan14

Kayahan14

Üye
kardeşim bu androidi neden bu kadar iyi buluyorlar anlamıyorum söylermisin androidin bir kaç tane ünl uygulaması ve symbian da olmayan aynı zamanda iyi de olmayan diğer uygulamalrı içinmi androidi olanlar napıyor telefonunu kullanamıyorlar androidde 2 gb lik hafıza kartının 1 gbsini kullanmayan adamlar dolu bende symbian belle var 8 gb yi yetiştiremiyorum sana çoğu hd kalitesinde olan uygulamalarımı gösteriyimmi bak aşağıdakiler oyunlar
birinci sayfa bu hepsi hd

ikinci sayfa bu

üçüncü sayfa bu ve bunlar daha bir kısmı çünkü yer yok

bunlar programlarım

bu da öbür sayfa

istediğini söyle upload edeyim :alkis

Üst Alt