ıphone telefonun içerisine bilgisayar kıvamında işlemci ram vs yerleştiriyor, fiyatı dayıyor 2500 tl, üstüne atlıyosunuz elmalı telefonun. Sonra, 1 tl'ye satılan, ıphone'un yapmaya cesaret bile edemediği şeyleri yapan bi telefn çıkıyor, menü yarım salise takılma donma yapıyor diye "hieaaaa kötü bu kaka eğk" yapıyosunuz

)) ıphone flash ve javayı çok pil harcadığı için telefona ve tabletlerine sokmadığını söylüyor, soksaydık pil ömrümüz 2 kat azalırdı diyor. Nokia iki pil canavarı olan sistemi kendi sistemine entegre edip, ortalama bi iphone'dan daha çok pil süresi sunuyor, birileri hala "ama ayfon olm boru mu" tribinde. 2500 lira verdin diye bu telefon iyi olmak zorunda değil arkadaşım.
Tekrar tekrar söylüyorum. önüme n8, iphone ve galaxy'yi koysunlar, hangisini seçersen al ücretsiz deseler, arkama önüme sağıma soluma bakmadan, bir kaç mantıklı şeyi düşündüğüm anda n8'i alırım. Hangi iphone kullanıcısı telefonunu hdmi ile tvye bağlayıp arkadaşlarına "yuh be abi nası telefon bu" dedirtebilmiş? Veya klavye/mouse bağlayarak? Yyada flash belleğini telefonuna bağlayabilen bi iphone kullanıcısı var mı? Iphone ile telefonunuzun menü rengini bile değiştiremiyorsunuz, sonra gelip burada yeni efektler eklenebilen, herşeyi temayla değişebilen, içerisindeki klavyenin tuşlarını bile editleyebildiğimiz kadar açık bi sisteme laf ediyorsunuz. Kimisi bu editleyebilme işine "telefonun sistem ibasit çünkü" diyebilir. Ama siz telefonu sağdan sola çevirirken mmenüden menüye geçerken gördüğünüz yıllardır aynı olan efektleri, ben 10 dakikada düzenleyebiliyorum.
Telefonumdan altyazılı film izliyorum, hdmi ile tv'ye bağlıyorum, klavye mouse flash bellek ve hatta gigabaytlarca harici diskleri ve bir çok diğer usb aleti başarıyla bağlayıp kullanıyorum, telefonumu modifiye ediyorum, telefonu pc'me takıp istediğim yerde kablom bile olmasa bluetooth ile bağlayıp pcden mesaj yazıyorum yedekleme ve güncelleme yapıyorum, iphone n8'den daha iyi ne ypaıyor birisi bana söylesin? Cihazın kendilerine baktığımızda, bu kadar az sistem özelliğiyle (cpu ram vs) bu kadar iş başaran başka bir telefon göstersinler bana ya!
Adam iphone telefonuyla başka telefondan bluetooth ile şarkı bile alamıyor, gelip "hödööö" yapıyor burda. Deliricem