symbian^3 cihazıma android iştelim sistemini yükliyebilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar bazı androidli cihazların özelliklerine baktım ben n8 kullanıyorum ve yanında basit kalıyor ama bu telefonlarda android işletim sistemi kullanılıyor. bilgisayara nasıl w7 wxp linux falan kurabiliyorsak telefonunda işletim sistemini değiştiremezmiyiz symbian yerine android falan yükleme gibi bir imkanımız varmı ?

arkadaşım bende hyundai marka araba var ona traktörlastiği yüklenirmi acaba bilgin varmı.

burası dalga geçme yerimi sorman bile dalga sayılır.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaşım bende hyundai marka araba var ona traktörlastiği yüklenirmi acaba bilgin varmı.

burası dalga geçme yerimi sorman bile dalga sayılır.

Birader adam donanımla alakalı bilgiye sahip olmayabilir.Bu çıkışın çok gereksiz.Kaldıki niye yükelenemdiğini anlatabilecek düzeyde bilgiye sahip olmadığın görüşündeyim.Biraz daha anlayışlı olursak daha sağlıklı bir iletişim kurulacağına ve forumun asıl amacına ulaşacağına inanıyorum.

hizan

hizan

Üye
arkadaşım niye yüklenmediğini kendisi de bilyordur mutlaka ve bu tür konular burada defalarca açıldı ve hep aynı sorular andridi çok istiyorsa android telefon alır olur biter.

gokotu

gokotu

Üye
Arkadaşlar yemin ediyorum iphone ve android hakkındaki düşüncelerime tecavüz ettiniz bundan sonra n8 forever :(

- - - Eklendi - - -

Bu arada cihazım e71 ama alırsam n8 alırım :D

bernaşkım

Üye
okey oyunu linki atar mısınız?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Böyle konulara gülüyorum yanlış anlamayın :kop:

• Beğen
Tepkiler: ayran3883

ahmettt1903

Üye
Bu mesajı 15 yere yaz, 3 kere zıpla, 5 kere düz 6 kere ters takla at, 2 defa da eşeek gibi anır gözlerini kapat ve 10 saniye bekle gözlerini açtığında telefonuna android yüklenmiş olacak. %100 MAXİCEP ONAYLI!

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu mesajı 15 yere yaz, 3 kere zıpla, 5 kere düz 6 kere ters takla at, 2 defa da eşeek gibi anır gözlerini kapat ve 10 saniye bekle gözlerini açtığında telefonuna android yüklenmiş olacak. %100 MAXİCEP ONAYLI!

N9 Da Olmuyor muydu O Dediklerin :d: :D

• Beğen
Tepkiler: ayran3883

burakkk97

Üye

odevleri yetistiremeyecen bu gidisle birak su telefonu elinden :)

SeHeRBaZ*

SeHeRBaZ*

Üye
Konu iyiden iyiye saçmalaşmaya başlamış: verilen cevaplardaki sertlikler, konu hakkında bilgisi olmadığı halde akıl yürütmeye çalışanlar, kendi fikirlerine tapıp başkalarının fikirlerini hiçe sayanlar derken forumun seviyesinin iyiden iyiye düştüğünü gözlemliyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: alaStar

ahmettt1903

Üye
Konu iyiden iyiye saçmalaşmaya başlamış: verilen cevaplardaki sertlikler, konu hakkında bilgisi olmadığı halde akıl yürütmeye çalışanlar, kendi fikirlerine tapıp başkalarının fikirlerini hiçe sayanlar derken forumun seviyesinin iyiden iyiye düştüğünü gözlemliyorum. :(
Foruma Şeriat gelecekmiş beyler :nono:

• Beğen
Tepkiler: alaStar
ibyz07823

ibyz07823

Üye
yüklersin yüklersin şu köşede al da yükle birader

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
diyelim nokia bootloaderi verdi o zaman yüklenebilcekmi

Kilit Kırılınca, Cihazımız İçin İşletim Sistemi Bulmak Gerek, İşlemciyi Tanıyan, Kamerayı, Hoparlörleri, Kulaklıkları, RAM i, Depo Hafızayı, Hafıza Kartını, Ve Diğer Tüm Donanım Ve Parça Elemanlarını Tanıyabilecek, Kullanabilecek Bir İşletim Sistemi :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Kilit Kırılınca, Cihazımız İçin İşletim Sistemi Bulmak Gerek, İşlemciyi Tanıyan, Kamerayı, Hoparlörleri, Kulaklıkları, RAM i, Depo Hafızayı, Hafıza Kartını, Ve Diğer Tüm Donanım Ve Parça Elemanlarını Tanıyabilecek, Kullanabilecek Bir İşletim Sistemi :)
En başında ram durumu hangi sisteme yettireceksiniz dimi ama?

Üst Alt