Symbain Anna İyice Yaklaştı ! Nokia X7 Ve E6 Satışta !

Sponsorlu Bağlantılar



_ardaa

_ardaa

Üye
ne bekliyorsunuz binlerce HD oyun mu, çok oyun meraklısıysanız zaten telefon almak saçma gidin psp yada benzeri oyun konsolları alın, nintendo-wii tavsiye ederim joystcik sizsiniz epey eğlenceli oluyor.

----------Eklendi @ 13:52:03 ---------- Yazıldı @ 13:49:33 ----------




bari birşeyler kaptın mı C++ dan

arkadaş c++'mı öğreniyor, kendi başına bu dili öğrenmesi üstüne üstlük öğrendikten sonra qt ile uygulama geliştirmesi imkansız, c++ tek başına uygulama geliştirebilecek seviyede öğrenilmesi imkansız bir dildir.

C# için mono projesi gerekliymiş qt ile uygulama geliştirmek için ve maalesef mono henüz çıkmadı senelerdir bekliyoruz çıkarsa şayet c# ile ben yazarım uygulama telefon için.
 
Uruloki

Uruloki

Üye
yok port etmek istiyorsa oyunların exe leriyle oynuyacak filan sonra kod eklicek qt sdk ile
 
_ardaa

_ardaa

Üye
port olayını bilmiyorum ama arkadaşın önünde epey bir yol var.
 
Uruloki

Uruloki

Üye
bencede
 
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
QT ile çok şey varılabilir QT anda olduğu gibi iphone uygulamaları bile symbiana adapte edilebiliyor ama nokia bunun farkında olduğu halde beta labs gibi bir oyun yazan yan kuruluş açmadı eğer QT ile oyun geliştirmek üzere bir stüdyo kursa idi şu anda bir sürü HD oyunumuz vardı.
 
septisist

septisist

Üye
gelsiinn artıkk:vur:aman2:
 

ahmetdemircim

Üye
açıkçası anlamak zor bu insanları kullandığı cihaz symbianlı heryerde bas bas bağırıyor symbian öldü diye, madem öldü madem bu kadar rahatsızsın sat telefonu android al iphone al ne bileyim kablosuz ev telefonu al ama hem işletim sistemini kullanıp hemde kötülemek ne oluyor.

biz anlamak istemiyormuşuz nokia 2016 da desteğini kesecekmiş göremiyormuşuz biz, arkadaş sanki desteğini kesmese ki ben biteceğine pek inanmıyorum telefona jet motoru takacaklar yada uzay teknolojisi eklenecek, isterse şuan kessin desteğini elimde ki N8 beni bu haliyle zaten 5 yıl rahat götürür keserse kessin desteğini benzinli değil ki desteğini kesince benzini bitip yarı yolda kalsın, şuan itibariyle onlarca HD oyun yüzlerce normal oyun, birçok işimi görecek teknolojileri barındırıyor zaten özgürr gibi saymayayım bende aynı şeyi tekrarlamanın manası yok özgürr'ün mesajını okuyun.

velevki kesmese devam etseydi 4 seneye symbian 3 mü kalacaktı ? hayır. symbin 4 belki 5 çıkacaktı. tıpkı geçen sene s60v5 olduğu gibi. s60v5'e destek varmı ? hayır? android 1,5 - 2 - 2,1 e destek varmı hayır? yani zaten işletim sistemerinin bir ömrü var. 2016'da symbin 3 içilen biçilen ömür. bunu niye millet dert eder anlamıoyrum. zaten o güne kadarda muhtemelen n8 miadını doldurmuş olacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: iatis, serdar84 ve ozggurr
SilentOne

SilentOne

Üye
ozamnan kadr n8in üstüne bir ton model çıkar
 
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Zaten Hiç Durmaz. Hep üretir İllaki Ayda Bir Model Lanse Edecek. Bu Yüzden O Telefonlara Özel İşletim Sistemini Yamalarken Bizim Eski Teller Arka Planda Kalıyor Ne Yazıkki Ve Güncellemeler Bize Geç Geliyor :/
 

moondial

Üye
Psp de var. Ps3 de.
 
CnFk

CnFk

Üye
ne annaymış yaw anamızı ağlattı ha bugün ha yarın :)
 
Ozan

Ozan

Admin
:polis: Arkadaslar lütfen birbirinize karşı seviyeyi koruyun. Kimse hiçbir markanın baskasını kırarak savunmasını yapmasın bunun bir anlamı da yok zaten.
 
serdar84

serdar84

Üye
ben dogrulari yazdim niye benim yazdigim yazi gidiyorda baskalarinki gitmiyo ozaman tüm konuyu kapattin özgür bir dünyada yasamiyormuyuz *** :vur
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

TR4NSPORT3R

Üye
hadi gelsin:D
 
serdar84

serdar84

Üye
ne yazdiniz la ben okuyamadim evde yoktum bidaha yazinda okuyak....
 
_ardaa

_ardaa

Üye
sen daha banlanmadın mı o kadar hakaretin ardından hayret uyarı bile almamışsın.
 
serdar84

serdar84

Üye
sen nasil banlanmiyorsan bende öyle banlanmiyorum dua et sikayet etmiyorum sizi
 


Üst Alt