Symbain Anna İyice Yaklaştı ! Nokia X7 Ve E6 Satışta !

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
abi zaten belle öyle bi gelecekki yani herkes güncelleme zannediyor ama esas olan qt ile yazılan bir sistem olacak...

Uruloki

Uruloki

Üye
zaten armv11 850 mhz normalde ama düşürülmüş alınsa o hızda verselerdi flash player 10 dahi olabilirdi cihazda ama pilini güçlendirmeleri lazımdı

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
720 ye çıkarsalar sıkıntı olmaz aslında...

Uruloki

Uruloki

Üye
abi zaten belle öyle bi gelecekki yani herkes güncelleme zannediyor ama esas olan qt ile yazılan bir sistem olacak...

arayüz qt ile mi yazılcak belli değil daha kesin birşey yok ama inş öyle olur(ki orda yazılacak dedim ama yazıldı çoktan) ayrıca görsellik artacaksa işlemci hızıda artacakdır her türlü diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: suat1111
_ardaa

_ardaa

Üye
ben işlemciyle oynayacaklarını pek tahmin etmiyorum, çünkü işlemci için bir planları olsaydı mevcut soğutma sistemi daha iyi olurdu tabi bir de batarya teknolojisi malum pek dayanıklı değiller.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
li-po pilleri her zaman tutmuşumdur.yani bence kaldıracaktır...

Uruloki

Uruloki

Üye
arda şuan phoneix için kullanma kılavuzu hazırlayan adamla görüştüm 700mhz ye kadar işlemci okey ama 701 yapınca cihaz reset atıyor onu çözmeye çalışıyordu ayrıca gpu hızını 400mhz yapmış ki işlemciyi 720 mhz düşünüyorlarmış

_ardaa

_ardaa

Üye
peki ısınma sorununu nasıl çözecekler ki mevcut soğutma sistemi 680mhz işlemci 256mb ram ve 300mhz gpu için donatılmış durumda, resetlik bir ısınma olmayabilir belki ama şuankin den daha çok ısınacağı aşikar onu çözeceklerse 760mhz bile yapsınlar isterim bende hatta 800 bile olur.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
abi bence umut var ya sen nasıl düşünüyorsun...

Uruloki

Uruloki

Üye
valla benim ki bir şarj olurken ısındığını varsayarsak bence 720 normal ki pc için bile 3 ü 3.2 yapsan birşey fark etmiyor yani birşey olacağını sanmam

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
abi geçen benim bilgisayarın gpu suna o/c yaptım yemin ediorum ucak gibi oyunlar falan banamısın demiyor.sanki bellede nokia bunu da deneyecek gibi...

Uruloki

Uruloki

Üye
sankisi yok yapacak diyorum eminim çünkü sistemin belle arayüzünü rahat çalıştırması için şart olan birşey bu

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya aslında ios gibi optimizasyonu sağlam yapıp cpu ve gpu üzerinde oynama yaparlarsa tamamdır...

Uruloki

Uruloki

Üye
ios gibi deme bence çıldırdığı noktaları çok gördüm aynısı android içinde geçerli her sistem böyle bir tek linux çekirdeği kullananlar harika

_ardaa

_ardaa

Üye
benim telefon da sadece waspear online oynayınca ısınıyor gerçi yaz faktörü de var tabi, bende isterim yoksa eğer ısınmayacaksa ve batarya sorununu çözebilirlerse işlemci kilidini tamamen kaldırsalar daha güzel olur.

Uruloki

Uruloki

Üye
işlemci kilidini tamamen kaldırmaz diye düşnüyordum o zaman şarj sorunu başlar ama belli bir miktar artar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
işlemci hızını arttırmak yerine aynı işlemci ve gpu ile daha stabil hızlı çalışabilecek bir işletim sistemi yazarlar bence ...

_ardaa

_ardaa

Üye
işlemci hızını arttırmak yerine aynı işlemci ve gpu ile daha stabil hızlı çalışabilecek bir işletim sistemi yazarlar bence ...

onu zaten yazdılar anna ile performans artışı olacak, bizler sonraki aşamalar için konuşuyoruz anna bugün yarın bizlerle olacak çünkü.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
onu zaten yazdılar anna ile performans artışı olacak, bizler sonraki aşamalar için konuşuyoruz anna bugün yarın bizlerle olacak çünkü.
Bugün yarın deyipde bizleri boşuna heyecanlandırmayın bence,eğer doğruysa bunu neye dayanarak iddaa ediyorsun.okadar yakında çıkacak olsa navifirime düşerdi zaten.şahsen ben 1-2 aydan önce çıkacağına pek ihtimal vermiyorum.

_ardaa

_ardaa

Üye
sandalyeye dayanarak söylüyorum arkadaş benim söylediklerime göre niye heyecan yapıyorsun ki ben kişisel görüşümü söylüyorum kaynak olsa bakın kaynak burada derim.

Anna'lı X7 ve E6 satışta şuan Pembe N8'de satışta o da anna'lı hal böyleyken bizlere 2 ay sonra gelmesi pek mantıklı değil illa bir dayanak olması gerekmiyor yani.

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76

Üst Alt