memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
benim paylastiklarimda var istersen Sygic OSM buildings - [2015.09] 3D indirdiginiz maplarin icine atinizKendi indirdiği maps de 3D mi? Yoksa senin paylaştıklarında mı sadece 3d var?
arkadasim normal Sygic navide fark yok yukarida gördügün gibi cesitli özelliklerinin gösterip kendi üzerinden indirip kullana bilmen.Teşekkürler memoli üstat, eline sağlık. Bunun Sygic Navi v15.6.7 den farkı nedir?
bu cümleyi anlayamadım.üzerindende indirip maps klasörünün icine atabilirsin var oldugunu yazar üzerine yazdiracaksin..
osm yani 3d özelliğini kapsayan indirdiğin özelliği hangi ülkeninse o ülkenin mapsının içine atacaksın offline yazsada sabit radarların ayarkadıktan sonradabu cümleyi anlayamadım.
osm yi , tur.ta.2015.09 kalasörü veya maps klasörünün içine atabiliriz degilmi?
speedcams klasörünün içinde offlinespeedcams.dat dosyası var. Offline yazması programın kamera ikaz işlevinin kapalı olması anlamınamı geliiyor.
ta 2015.12 muhtemelen nezaman çıkar.
Emeginize teşekkür
çalışır arkadaşım ekstra Sygic klasörü var vede TR mapsı hazır onları indire bilirsin yada Sygic apk yükleArkadaşlar bu sürüm fu ll mü yani lisanslımı birde galaxy S3 de çalışırmı deneyen varmı indirip dene dersiniz ama benim netim çok kötü indirmek bayağı zor oluyor
Teşekkürler arkadaşım Sağolçalışır arkadaşım ekstra Sygic klasörü var vede TR mapsı hazır onları indire bilirsin yada Sygic apk yükle
kendi üzerinden indirsin ama zippyshare üzerinden hızlı indire bilirsin
arkadaşım indirdiğin osm building klasörünün içine inen klasörü ac içindeki 2dcMerhaba;
osm buildings de indirdiğim 3d dosyası sygicbuildings klasörü olarak pc üzerine açıyor. Bunun tur olarak alt klasörü var. En altta da tur.2dc dosyası var. Bunu olduğu gibi mi? Maps klasörüne atacağız. Yoksa en alltaki tur.2dc olarak mı? Atacağız. Anlamadım.
arkadasim google hesabindan play store üzerinden cikis yaptiysan yapar tabiki ülke ülkede degise bilirdostum spk yi note 5 telefona yükledim. aç dedim. karşıma şöyle bir hata çıktı. '' Hata. Google Playden indirilen kaynak dosyalar işlenirken bir hata oluştu''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?