Sygic v14.7.4 HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.06 + Nt 2014.09 Türkiye haritasi

Sponsorlu Bağlantılar

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Teşekkürler. Yükledim kullanıyorum. Arliberator v3.1 var mı elinizde ?

• Beğen
Tepkiler: kumpas19

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
  • Beğen
Tepkiler: memoli6767

mehmet_66_38

Üye
memoli türkçe acıklamasını ayrıca yazarsan cok ıyı olur.

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
memoli türkçe acıklamasını ayrıca yazarsan cok ıyı olur.
Sygic navinin dersen var burada bana soran arkadasa gönderdigimi sorarsan en kisa anlatim Bluetooth özelligi olan Arabakdaki
Radyoya baglanmak icin program..

Bluetooth baglanti programini merak edersen kullanan arkdasa sorarsan detayli sekilde
azar sanirim
yada anlamadigini yazarsan yardimci olmaya calisirim

S&S

ferman_66

Üye
iki kez indirdim arşiv hatası veriyor. Şunları daha hızlı serverlere yükler misiniz?

• Beğen
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
higlift

higlift

Üye
arkadas benim sunuma attigim Sygic klasörünü inidriysen Sygic/Maps klasörünün icinde content-info var onu
degistir senin maps klasörünün icindekiyle probleminni cözmüs olursun yada nt mapsini kullanirsan yine benim sunuma ekledigim nt maps klasörü var onun icindeki comtent-info texi degirsen normal sekilde calisir...

S&S

Teşekkürler

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
format sonrası tekrar yükledim hala çalışmıyor
ekrana sygic yazısı geliyor kapanıyor sonra.
4.2.2 jellybean sistem root var.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
format sonrası tekrar yükledim hala çalışmıyor
ekrana sygic yazısı geliyor kapanıyor sonra.
4.2.2 jellybean sistem root var.
arkadas elimde senin tlf,dan olmadigi icin kesin bir sey diyemiyorum ben HTC,Samsung S.2,3,4,5 bunlarin hepsine yükledim
hic bir problem yok indirme problemi olan arkadasalar var diye Sygic klasörünü icinde TR mapsiyla beraberde sunuma attim
normalde Sygic klasörünü tlf,nun hafizasina atip yükledikten sonra calismasi gerekir
hazir Sygic klasörü atilmadan Sygic Apk yüklendigindede ( her ülkede olmasada )kendisi internet baglantisi varsa indirir Sygic klasörü
olusturur onun icindeki Maps klasörünü veya maps kalsörünün icindeki conten-info teksi degistirildiginde normal sekilde
calisir senin tlf,da calisan navi programi varsa hangisi acaba...

S&S

• Beğen
kumpas19

kumpas19

Üye
sygic 14.7.0 new version ama normal aygic degil sanirsam voucher editon oyöe birsey memeli abi bi bak konuya istersen

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas elinde varsa gönder bana Sygic .v14.7.0 dener bakarim
tomtom,umda bir kac yenisi cikti ama sunuma atmiyorun burada
yasak oldugunu yazmislardi Navitelinde cikti Navigona yeni Türkiye mapsini eklemistim
ama bu ara biraz ara verdim sunuma bir seyler eklemeye

S&S

ferman_66

Üye
14.6.7 sürümünü kurdum sorunsuz açıldı. Ancak deneme fırsatım olmadı. Ayrıca bulunduğum koordinat, yükseklik gösteren kısmı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
14.6.7 sürümünü kurdum sorunsuz açıldı. Ancak deneme fırsatım olmadı. Ayrıca bulunduğum koordinat, yükseklik gösteren kısmı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

arkadas aradigin bumu ayarlar,bölgesel bölümünde ,birimler ve süre yazan yere bir bak

S&S

destroyer26

destroyer26

Üye
Selam bende 7 gunluk uyari geldi ne yapabirim aynen yukledim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Selam bende 7 gunluk uyari geldi ne yapabirim aynen yukledim
a. selam arkadas benim sunuma attigim Sygic klasörünü indir Sygic/Maps klasörünün icinde content-info var onunla
senin Sygic/Maps klasörünün icindekiyle degisirsen süresize gecmis olursun

S&S

destroyer26

destroyer26

Üye
Her hangi bir degisme olmadi infolari degistim sizin sunumdaki ile hersey calisio ama sure ayni 7 gun

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Sygic v 14.7.0 crk,li Apk eklenmistir

hic bir degisiklik yapmadan yüklü olan sygic kaldirmadan üzerine yükliyebilirsiniz
gerekli olan degisikligi indirebilmesi icin internet gerekir ben yeni

Sygic klasörü haziliyorum sunuma ekliyecegim

S&S

Son düzenleme:
destroyer26

destroyer26

Üye
Memoli yeni sygic klasorunu bekliorum :)nexus 5 yukledim bir onceki versiyonu 7 gunluk lisansi full olmadi sildim

Üst Alt