Teşekkürler. Yükledim kullanıyorum. Arliberator v3.1 var mı elinizde ?
Süpersin hocam. Çok teşekkürler. Ne zamandır arıyordum bunu....aradigin bumu arkadas bir bak bakalim
ARLiberator_v3.01.apk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S&S
Sygic navinin dersen var burada bana soran arkadasa gönderdigimi sorarsan en kisa anlatim Bluetooth özelligi olan Arabakdakimemoli türkçe acıklamasını ayrıca yazarsan cok ıyı olur.
1- 2 part olani indir arkadas beklemeden inidire bilirsin..iki kez indirdim arşiv hatası veriyor. Şunları daha hızlı serverlere yükler misiniz?
arkadas benim sunuma attigim Sygic klasörünü inidriysen Sygic/Maps klasörünün icinde content-info var onu
degistir senin maps klasörünün icindekiyle probleminni cözmüs olursun yada nt mapsini kullanirsan yine benim sunuma ekledigim nt maps klasörü var onun icindeki comtent-info texi degirsen normal sekilde calisir...
S&S
arkadas elimde senin tlf,dan olmadigi icin kesin bir sey diyemiyorum ben HTC,Samsung S.2,3,4,5 bunlarin hepsine yükledimformat sonrası tekrar yükledim hala çalışmıyor
ekrana sygic yazısı geliyor kapanıyor sonra.
4.2.2 jellybean sistem root var.
Süpersin hocam. Çok teşekkürler. Ne zamandır arıyordum bunu....
Navigasyon programlarının sesini araç radyosuna aktarabilir miyiz? Mümkün ise nasıl?(Telefon araca bağlanabiliyor)Süpersin hocam. Çok teşekkürler. Ne zamandır arıyordum bunu....
14.6.7 sürümünü kurdum sorunsuz açıldı. Ancak deneme fırsatım olmadı. Ayrıca bulunduğum koordinat, yükseklik gösteren kısmı bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
a. selam arkadas benim sunuma attigim Sygic klasörünü indir Sygic/Maps klasörünün icinde content-info var onunlaSelam bende 7 gunluk uyari geldi ne yapabirim aynen yukledim