Adanalim
Üye
daha iyisini bulursan paylasda faydalanalim arkadassygic bu işi bozmuş aradığımı bulmak için cadde sokak soruyor. bilsem bunları zaten giderim sana ne soracam o zaman
saçma sapan bişey olmuş.
daha iyisini bulursan paylasda faydalanalim arkadassygic bu işi bozmuş aradığımı bulmak için cadde sokak soruyor. bilsem bunları zaten giderim sana ne soracam o zaman
saçma sapan bişey olmuş.
var kardeş sesli yönlendirme olmasa ne işe yarasın ayarlar/bölgesel,ses ayarlarına gireceksin buradan indire ceksin var göstersede silip yeni indireceksinmemoli kardeş bunda sesli yönlendirme yok değil mi ? rotayı ayarlıyorum sesli konuşma seçiyorum ama bir türlü saga sola dön ileri git demiyor anlayamadım
hocam . part part indirdiklerimizi nasıl birleştirmeliyiz . olduğu gibi atsak çalışırmı birleştirmeye gerek varmı rar dosyaların içindeki maps klasörlerini
partların hepsini seç sağ tıkla buraya çıkart de.
Onu konuda anlatmış usta ben yuklemedim malesef ama dar isimleri part1 part2. Yazıyorsa dediğim gibi 2sini sec sağ tıkla Çıkart çıkanları da atılması gereken yere aticaksinhocam şimdi : nq 2014.09 mapsi yükledim iki part olarak indi . her ikisinde de wcl ve tur klasörleri var . telefonda sygic klasörünündeki maps kalsörüne nasıl atmalıyım
Onu konuda anlatmış usta ben yuklemedim malesef ama dar isimleri part1 part2. Yazıyorsa dediğim gibi 2sini sec sağ tıkla Çıkart çıkanları da atılması gereken yere aticaksin
arkadas indirdigin 2parti beraber acacaksin bir Maps klasörü olusacakhocam şimdi : nq 2014.09 mapsi yükledim iki part olarak indi . her ikisinde de wcl ve tur klasörleri var . telefonda sygic klasörünündeki maps kalsörüne nasıl atmalıyım
arkadas indirdigin 2parti beraber acacaksin bir Maps klasörü olusacak
Sygic klasörünün icindeki maps klasörlerini degisirsin normal Sygic navi actiginda ayarlardan
girip ses,dil ayarlarinda yaparsin
yapamdigin yerde yazarsin ama nasil yaptigini yazarsan ona göre yardimci olmaya calsirim
emin olki sandigin kadar zor bir sey degil yapmak
S&S
arkadaş maps klasörünün icindeki content-info tex var onu degismen gerekir benim sunuma atigimla.Premium valid until 24.11.2014 yazıyor lisans durumunda bu tarihten sonra program işlevi kalır mı acaba
üstad değiştirtim content.info yu senin verdiğinle ama store a girdiğimde yine aynı tarihte biteceği uyarısı alıyorum sildim tekar kurdum ama olmadıarkadaş maps klasörünün icindeki content-info tex var onu degismen gerekir benim sunuma atigimla.
S&S
arkadas Sygic navi normal sekilde kullanirken kamera özelligini actiginda öndeki durumu kamera kayit edebiliraraba kamerası özellikli ne işe yarıyor
benim yazdigim sekilde normal kullana biecegin content-infoyu kegistirdiysen bekle arkadasim o gün gelsinüstad değiştirtim content.info yu senin verdiğinle ama store a girdiğimde yine aynı tarihte biteceği uyarısı alıyorum sildim tekar kurdum ama olmadı
arkadas burada aradigin burada Sygic klasörü vede maps icindeBu isi bir türlü anlamadim en son version 14.6.8apk buldum indirdim ama o versionun tel hafizasina yüklenecek dosya nerede
arkadas benim sunuma attigim Sygic klasörünü inidriysen Sygic/Maps klasörünün icinde content-info var onuBende hud ve kara kutu kilitli geliyor