Sygic v14.7.4 HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.06 + Nt 2014.09 Türkiye haritasi

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
14.3.1 vardı kurdum yeniden harita indirmeye kalkıyor. indiremiyor verdiği hata ise aynen şudur.
"download failed because you may not have purchased this app"

yani yapılan cra ck geçersiz satın almamışsınız diyor.
14.3.4 üde denedim ardından aynı hatayı verdi.
arkadas öncelikle tlf,nun hafizasina vede extsd karta Sygic klasörü varmi
yani iki tane kalsör olma ihtimali var senin google+ vede google play store
ayarlarina bak ondan sonra dene tabiki yüklü olan sygic apk kaldir ondan sonra yükle
belki bir ihtimal ülke ülke degisebilir benim burada Almanyada hic bir problem yok
harita indirmeye kalkiyorsa cok büyük ihtimalle tlf,nun hafizasina yeni Sygic klasörü yapmistir

S&S
bende de o ekranda takılıp kalıyor
yine bi yerde okudğuma göre wifi kapalı yapıyorum ,programı kaldırıp telefonu yeniden başlatıp yüklüyorum ancak değişen yok
arkadas benim veya baska bir arkadasin yükledigi Sygic klasörünü indirp ondan sonra Apk yüklediginde
illaki 28 mb dahi olsa footprint-infoyu vede belli seyleri degistirmek icin internete baglanacak onun icin yanlis
bilgi veriliyor benim sunuma attigim Sygic klasörünü indirdiysen yüklemeyi yap internetde acik olsun gerekli in dirmeleri yapip acilacaktir
eger tek Sygic Apk yükleyip kendisi indirdiyse Sygic klasörünü benim sunuma attigim Sygic klasörünün icindeki
Maps klasörünün icinde content-info var bunlari degistirirsen problemsiz calisir benim sunuma attigim Sygic klasörünü
indirmezsen internet acik olmazsa bu nerden ne indirecekte normal sekilde acilacak senin yasadign problem
bu benim senin yazdiklarimdan anladigima göre..

S&S

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ayarlarina bak ondan sonra dene tabiki yüklü olan sygic apk kaldir ondan sonra yükle
belki bir ihtimal ülke ülke degisebilir benim burada Almanyada hic bir problem yok
harita indirmeye kalkiyorsa cok büyük ihtimalle tlf,nun hafizasina yeni Sygic klasörü yapmistir

S&S
arkadas benim veya baska bir arkadasin yükledigi Sygic klasörünü indirp ondan sonra Apk yüklediginde
illaki 28 mb dahi olsa footprint-infoyu vede belli seyleri degistirmek icin internete baglanacak onun icin yanlis
bilgi veriliyor benim sunuma attigim Sygic klasörünü indirdiysen yüklemeyi yap internetde acik olsun gerekli in dirmeleri yapip acilacaktir
eger tek Sygic Apk yükleyip kendisi indirdiyse Sygic klasörünü benim sunuma attigim Sygic klasörünün icindeki
Maps klasörünün icinde content-info var bunlari degistirirsen problemsiz calisir benim sunuma attigim Sygic klasörünü
indirmezsen internet acik olmazsa bu nerden ne indirecekte normal sekilde acilacak senin yasadign problem

S&S
İlk defa sygic yuklemiyorun uzun zamandir kullanıyorum bu navigasyonu..
Lazim olan yapilmasi gereken herseyi yaptim...
Apk da bir sıKıntı var.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa sygic yuklemiyorun uzun zamandir kullanıyorum bu navigasyonu..
Lazim olan yapilmasi gereken herseyi yaptim...
Apk da bir sıKıntı var.
arkadas iyide ben yeni sunuma atmadimki bunu burayala beraber diger sitelerde var
4 diger site vede bunu sunuma atali cok oldu yeni degil yani problem olsa simdiye kadar
illaki yazan olurdu istersen buradan yeni indir veya sunum yaptigim sayfadan 3.2 veya 3.1
den dene

buda 3.4 apk

bende yeni degilim kardesim bu konuda bir kac yildir kullanmaktan gectim
diger sitelerdede sunuma atarim..

S&S

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Deneyeceğim tekrar bakalim derdi neymis. Çözeceğim bir sekilde

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Deneyeceğim tekrar bakalim derdi neymis. Çözeceğim bir sekilde
arkadas bir bak bakalim ben Sygic kalsörü yükliyeyim Sygic v14.3.4,de kullandigim onu indirirsin denersin yanliz
Apk,nin yüklenmede problemler genelde google+ kayit olmadiginda cikiyor buradanda kesin bir sey söylemek mümkün degil

buraya kullanmakta oldugum Sygic v14.3.4 klasörünü ekliyorum ihtiyaci olan veya denemek istiyen arkadaslar indirebilir elinizdeki TR haritasini icine atacaksiniz..
Sygic v 14.3.4 kalsörü

S&S

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Google+ kaydimda var :) deneyecegim akşam.

mahmut716

Üye

S&S

S&S
hocam elinize sağlık , sizin verdiğiniz versiyonu indirdim , çalıştı
belki wifi'yi açık bıraktım ,ondan olması düşük ihtimal gerçi :)

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
hocam elinize sağlık , sizin verdiğiniz versiyonu indirdim , çalıştı
belki wifi'yi açık bıraktım ,ondan olması düşük ihtimal gerçi :)
arkadas önemli olan calişması hayırlı olsun

S&S

4MaxPayne

Üye
Nexus 5'de sorunsuz çalışıyor teşekkürler emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
onlarca denemenin sonucunda çalışmıyor.
önceki mesajda yazdığım satın alma hatasını veriyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
onlarca denemenin sonucunda çalışmıyor.
önceki mesajda yazdığım satın alma hatasını veriyor.
arkadas birde bunu denermisin bu apk crk,li degil

gördügün gibi 14.6.4 olani bu normal sekilde indirme yapacakmi
ona göre 14.6.7 olana gecersin normal sekilde calisirsa buradan
indirdiginin Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info tex,lerini degisirsin
ama sen zaten kullandigina göre Sygic google + ,dan cikis yapmadiysan normalde calismasi gerekir
S&S

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadas birde bunu denermisin bu apk crk,li degil

gördügün gibi 14.6.4 olani bu normal sekilde indirme yapacakmi
ona göre 14.6.7 olana gecersin normal sekilde calisirsa buradan
indirdiginin Sygic/Maps klasörünün icindeki content-info tex,lerini degisirsin
ama sen zaten kullandigina göre Sygic google + ,dan cikis yapmadiysan normalde calismasi gerekir
S&S
denedim crcksiz de denedim. herşekilde hata veriyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadas sendeki hangi tlf bu Sygic 4.2.x vede yukaridaki tlf,larda calisir bunu sormamistim

S&S

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadas sendeki hangi tlf bu Sygic 4.2.x vede yukaridakilerde calisir bunu sormamistim

S&S
discovery 4.4.2 kitkat...sygic'i kullanıyordum zaten uzun zamandır kullanıyorum. geçenlerde bozuldu.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
discovery 4.4.2 kitkat...sygic'i kullanıyordum zaten uzun zamandır kullanıyorum. geçenlerde bozuldu.
arkadas google+ ayarlarina tekrar bak desem yeni degilsin bu konuda
calismamasina sebep yok sen her ihtimale karsi gerekli ayarlari tekrar kontrol et

bu Navigonu bir denermisin yüklediginde TR haritasini indirdikten sonra degisirsin bu yeni TR haritasini
kendi indirdigi eski versionu NQ 2014.Q3 TR haritasi

buradan

yada buradan

Turkey map 2014 .Q3

S&S

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sıkıldım yoruldum artık.. yakın zamanda telefona format atacağım o zaman tekrar denerim.

AdemOyuklu

Üye
Memoli kardeş bu seyyal T ne işe yaramakta ?

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar Sygic v 14.6.8 Apk crk vede Sygic klasörü Türkiye haritasiyla
sizler icin geldi...

Sygic dosyasini ext SD karta yada tlf,nunuzun hafizasina atiniz
indirmis oldugunuz Sygic v 14.6.8 Apk yükleyiniz

arkadaslar kullanmakta oldugunuz Sygic varsa hic bir degisiklik yapmadan Apk yükliyeblirsiniz

S&S

Son düzenleme:

Üst Alt