memoli6767
Üye
arkadas öncelikle tlf,nun hafizasina vede extsd karta Sygic klasörü varmi14.3.1 vardı kurdum yeniden harita indirmeye kalkıyor. indiremiyor verdiği hata ise aynen şudur.
"download failed because you may not have purchased this app"
yani yapılan cra ck geçersiz satın almamışsınız diyor.
14.3.4 üde denedim ardından aynı hatayı verdi.
yani iki tane kalsör olma ihtimali var senin google+ vede google play store
ayarlarina bak ondan sonra dene tabiki yüklü olan sygic apk kaldir ondan sonra yükle
belki bir ihtimal ülke ülke degisebilir benim burada Almanyada hic bir problem yok
harita indirmeye kalkiyorsa cok büyük ihtimalle tlf,nun hafizasina yeni Sygic klasörü yapmistir
S&S
arkadas benim veya baska bir arkadasin yükledigi Sygic klasörünü indirp ondan sonra Apk yükledigindebende de o ekranda takılıp kalıyor
yine bi yerde okudğuma göre wifi kapalı yapıyorum ,programı kaldırıp telefonu yeniden başlatıp yüklüyorum ancak değişen yok
illaki 28 mb dahi olsa footprint-infoyu vede belli seyleri degistirmek icin internete baglanacak onun icin yanlis
bilgi veriliyor benim sunuma attigim Sygic klasörünü indirdiysen yüklemeyi yap internetde acik olsun gerekli in dirmeleri yapip acilacaktir
eger tek Sygic Apk yükleyip kendisi indirdiyse Sygic klasörünü benim sunuma attigim Sygic klasörünün icindeki
Maps klasörünün icinde content-info var bunlari degistirirsen problemsiz calisir benim sunuma attigim Sygic klasörünü
indirmezsen internet acik olmazsa bu nerden ne indirecekte normal sekilde acilacak senin yasadign problem
bu benim senin yazdiklarimdan anladigima göre..
S&S
deneyecegim akşam.