memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
yeni telefon aldım sıfır 15.2.2 hafıza kartına yükledim sonra yükledim açmaya çalıştığım zaman google play den kaynak dosyalar indirilirken bir hata oluştu diyor sorun nedir acaba
AynenS5'de (Android 5.0) telefon hafızasında çalışıyor ama SD karta atınca "SD karttan kullanılamaz" içerikli bir uyarı veriyor.
Çözümü var mıdır, yoksa telefon hafızasından mı kullanmak zorundayız.
(Sygic Sürüm 15.2.2.)
arkadaşım tlf,nun hafızasıda çalıştıktan sonra sd hafıza kartına taşı naviyi aç kendisi sd hafıza kartına tasidigin Sygic köasörünü kullanamayacagini sordugunda ok,le otomatikmen Android/data/com.sygic.aura/files/ buraya kopyalayacak sd hafıza kartında kalan Sygic klasörünüS5'de (Android 5.0) telefon hafızasında çalışıyor ama SD karta atınca "SD karttan kullanılamaz" içerikli bir uyarı veriyor.
Çözümü var mıdır, yoksa telefon hafızasından mı kullanmak zorundayız.
(Sygic Sürüm 15.2.2.)
kardesim benim burada karisik olan nedir hepsi ayri ayri bunlarin buraya toplanmasin sebebide hepsini ayri ayri sunuma atmistimYa kardeşim adam gibi şu konuyu toparlayın ya bu dağınıklık nedir kafam karma Karışık oldu.
arkadasim Sygic apk yükle kendisi indirecektir Sygic kalsörünü olusturu internetin varsaAnladım kardeşim neyse şimdi ben indirdim en baştaki sygic/maps nereden bulup atacağım tam yolunu yazarmasın.
Ya kardeşim adam gibi şu konuyu toparlayın ya bu dağınıklık nedir kafam karma Karışık oldu.
arkadaslar Sygic v14.3.1 kit kat 4.4xxxxx icin sd kartta calisir
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sygic v14.3.4_ crk,li HUD + ta 2014.09
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Sygic v15.2.3_ crk,li HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.09
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
BUDA NAVIGON EUROPE NAVI V5.4.1 crk APK+ Q1.2015 Türkiye maps
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
NAVITEL CONTENT NAVI. + 28.02.2015 Türkiye mapsi
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
tomtom_Turkey _945_6256
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
S&S
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaslar Sygic v14.3.1 kit kat 4.4xxxxx icin sd kartta calisir
Sygic v14.3.4_ crk,li HUD + ta 2014.09
Sygic v15.2.3_ crk,li HUD, Blackbox (Kara Kutu) + ta 2014.09
BUDA NAVIGON EUROPE NAVI V5.4.1 crk APK+ Q1.2015 Türkiye maps
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
NAVITEL CONTENT NAVI. + 28.02.2015 Türkiye mapsi
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
tomtom_Turkey _945_6256
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
S&S
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s4 mini hafıza kartına yüklemek istiyorum ,okudum da biraz karışık geldi..teşekürlerhangi tlf,na yüklemek istedigini yaz sd hafiza kartinami tlf,nun hafizasinami ona göre yazarim
sunum sayfasina yani 1sayfayida okursan iyi olur..
s4 mini hafıza kartına yüklemek istiyorum ,okudum da biraz karışık geldi..teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?