Adanalim
Üye
Tsk memoli6767, süper calisiyor ve Selam Arkadaslar, benim handy samsung s4 versiyon 4.4.2 ve üzerine Sygic 15.0.4 yükledim. Bugün farkettimki handy,nin Widgets bölümünde Sygic 4x3 widgets,i var sizdede varmi? ve ne ise yariyor? bilgilendirmeniz dilegiyle. tskarkadaslar Sygic v15.0.4 Apk eklenmistir kücük bir düzeltmeler yapilmis
kullanmakta oldugunuzun üzerine yükliye bilirsiniz
Sygic_15.04_160_crk.rar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sifre:memoli6767
S&S
Tsk memoli6767, süper calisiyor ve Selam Arkadaslar, benim handy samsung s4 versiyon 4.4.2 ve üzerine Sygic 15.0.4 yükledim. Bugün farkettimki handy,nin Widgets bölümünde Sygic 4x3 widgets,i var sizdede varmi? ve ne ise yariyor? bilgilendirmeniz dilegiyle. tskarkadaslar Sygic v15.0.4 Apk eklenmistir kücük bir düzeltmeler yapilmis
kullanmakta oldugunuzun üzerine yükliye bilirsiniz
Sygic_15.04_160_crk.rar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sifre:memoli6767
S&S
arkadas GPS actiginda GPS gel git yaptiginda yanlis GPS sinyali olarak haber veriyor eskilerde sinyal seviyesiniSlm sygic yükledim ama yanlış gps sinyali diyor hep
14.3.4 finaldi ondan sonra 15.0.x serisine gectiler ama hic biri önceki serileri tutmadi bana göre en güzeli v14.3.4 onun icinBunlar beta sürüm ama sygic v15'in altından kalkamadı gibi geliyor bana. Yakınları keşfet kısmını bir türlü düzeltemediler.
arkadasim henüz daha 2015 mapslar sunumlara eklenmidi yenisi ciktiginda sunuma atarim tabikimemoli usta sygic navigasyon konusunda sizden çokseyler öğrendim.sygic artık kolay kuruluyor.ancak son türkiye haritası 9-2014 olarak var 2015 yılına ait harita varsa yükleyebilirmisin.teşekkür ederim
arkadas yüklü olan Sygic kaldirma bölümüne gir verileri sil,önbellegi temizle önce bunlari yap ondan sonra kaldir SygiciHata verdi kaynak dosyalar indirilirken hata oluştu not resourced file from google playstore diyor elimdeki çalışan sygictende oldum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?