memoli6767
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım kendi eklediğin radarların haber verme özelliği yok ayarlanamıyorçok teşekkürler fransa almanya belçika tttürkiye radarlarını bulabilmek mümkünmü acaba
arkadaşım v16.0.9 ta için olan Apk yükle indirmesi gerekir indirdikten sonraBende sygic 15 versiyonu var. Bu sürümün apk'sını indirdim. Kurulumunu yaptım. Ancak aç deyince "Hata. Google Play dosya indirme hatası" çıkıyor ve kapanıyor. Ne yapmalıyım. Eski maps dosyaları duruyor.
arkadasim iki degisik yerden indire bilirsin benim eklediklerimin hepsinin üzerinde ne oldugu yazmaktadane indircez söylemesi ayıp 100 tane şey var daha sade bir paket paket koyulsa linkler daha iyi olur mu?
dostum benim kullandığım premium go
yani bütün ücretli şeyler açıktıya memnundum aslında senden almıştım
dediğin gibi bunu kurdum nt haritası nda problem yok sanırım sygic store ve haritaları yönet fonksiyonlarına girdiğimde yuvarlav simge çıkıyor
ağ bulmuyor ve bu sayede önceki versiyondaki gibi ta harita da indirmiyor sanırsam
tamam problem yok şimdilik emeğine sağlık
son bişey önceki versiyonlarda zoom daha yakındı bunlarda uzak sınırı var galiba zoom yapma şansımız varmıdır yollar kıl gibi ince araç kullanırken bende problem oluyor.teşekkürler
bir farkta bulamadım nt vs ta aslında
arkadasim iki degisik yerden indire bilirsin benim eklediklerimin hepsinin üzerinde ne oldugu yazmaktada
sen sanirim yeni deneyeceksin Sygic klasörünü vede sygic apk indir Türkiye mapsida indir indirdigin
TR mapsini Sygic/Maps klasörünün icine at tlf,nunun hafizasina Sygic klasörünü at Sygic apk yükle
arkadaslar Sygic v16.0.10 Apk,ler yenilendi problem cözüldü ta Apk yüklediginizde gereli olan Sygic vede istediginiz ülkelerin mapslarinida indire bilirsiniz Sygic/Maps klasörünün icindeki benim ekledigim content info ile degisirsenz süresiz vede hud,dachcam özelligide acik olur
nt mapslarinida kullanmak isterseniz asagiya ekledigim nt apk ve maps klasörünü indirip apk yükler nt mapsida Sygic/maps klasörü olarak
degisiniz.
arkadasim tomotm ta Apk yükle kendisi indirsin Sygic klasörü olustursun yada benim ekledigim Sygic klasörünü kullancaaksanSyg16010cr_ta_maps_only.rar
Sygic_10.klasörü
Yeni Türkiye maps nt 2015.12 bunları indirdim. Tablete kurmak istiyorum. Tabletin hafızasında kopyaladım. apk yı kurdum. Tr mapsı klaasöre kopyaladım. Ama ülke seçip indirmeye başladı ve o şekilde dondu kaldı.
bak güzel kardeşim okudugunu anlamıyorsun yukarıdaki başlıkları oku 2 değişikBiri tercüme edebilir mi @memoli6767 yazdıklarını
of ya tamam bir şey sormadım. ne eklediğiniz anlaşılır ne yardımınız
arkadaşım kendi eklediğin radarların haber verme özelliği yok ayarlanamıyor
ta mapslarda Sygic/Maps klasörünün içinde radar klasörü vardır nt mapslarının
içinde yoksa ona ekliye bilirsin
arkadasim play storeye vede google+ bunlara giris yapmazsan o problemi cikartir ben Vestel tlf,larini hic tanimiyorum ama android oldugunamemoli usta uzun zamandır telefona sygic atıyorum.sabah aracımda android multimedya var onada yükledim çalışıyor.kendime ait lg3 telefonada yükledim.ikinci bir telefonum Vestel 250 ye atıyorum.apk dosyasını çalıştırıyorum.kurulum yapılıyor sonra dosya indirmeye geliyor ''maalesef Google play uygulaması durduruldu''hatası veriyor birkaç defa denedim sonuç aynı bunu nasıl aşabilirim.teşekkür ederim.
arkadasim Sygic v16.0.10 belli problemler cözüldü yanliz 15.5.2,den yukarisinda sabit radarlar haber verme özelligi var seyyar radarlariBölüme birçok sygic versiyonu eklemişsiniz, radar dosyaları içinde olan 3d barındıran ve en stabil hangi sürümü önerirsiniz onu indirelim
arkadasim tabiki istedigin zaman mapslari ekliye bilirsin naviyi ac hud,dachcam özelliklerinin üzerinde kilit yoksa problem yok demektir@memoli6767Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyayı indirdim kurdum. 16mblık bir şey indirdi. Sonra Türkiye haritasını indirdim. daha sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyasını dediğin yere değiştirerek kopyaladım. Programı çalıştırdım. ama gps si açıp denemedim. şimdi bunun düzgün kurulduğunu nasıl anlarım ve daha sonra diğer ülkelerin haritalarını istediğim kadar indirme yapabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?