halboy66
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam herşeyi sildim apk yeniden yükledim sürekli çevirimdışı harita indir diyor sizin paylaşmış olduğunuz heremi tomtom haritasımı ??? ayrıca bu akp larda sokak kapı no yazabilecek apk yokmudur saygılar.daha önce cihazınızda sygıc yüklü ise tum dosyalarını silin kalıntı kalmasın daha sonra işlemleri yapın sorun olmaması gerekiyor tek sorun ilk adres rotasında sizi programdan atabilir tekrar girdiğinizde sorun olmaz düzgün çalışıyor here haritalarında sorun verebilir tomtomda sorun yok
4.Turkish Loquendo TTS (cadde ve sokak isimleri söyler)
Loquendo TTS klasörünü, dahili hafıza dizinine kopyalayın
yaptım ama olmadı ya telden başka bir çözümün var mı hafıza kartına kurdum
konu başlığında anlatımı düzenledim işlemleri yaparsanız harita indirmenizi istemez kapı nolar 2017 haritaların hepsinde sıkıntılıhocam herşeyi sildim apk yeniden yükledim sürekli çevirimdışı harita indir diyor sizin paylaşmış olduğunuz heremi tomtom haritasımı ??? ayrıca bu akp larda sokak kapı no yazabilecek apk yokmudur saygılar.
konuyu düzenledim haritayı yükleme konusuna dikkat ederseniz programı açtığınız anda kullanmaya başlarsınız harita indirmenizi istemeziyi geceler usta.android cihazıma indirdim yükledim.sygic aç dediğimde çevrimdışı kullanım için haritaları indirin diyor.ad ve e posta adresi istiyor.yazıp yükle dediğimde %9 da kalıyor.nasıl çözebilirim tşk.ler
4.Turkish Loquendo TTS (cadde ve sokak isimleri söyler)
Loquendo TTS klasörünü, dahili hafıza dizinine kopyalayın
anladığım kadarıyla ben sokak ismi ve noyu girersem bahsettiğiniz Loquendo TTS söyler dimi
örn: a caddesi b sokak no 19 girmem gerekiyor ki bana söylesin ????
dahili hafıza dediğiniz sygic klasörü ile alakası yok dimi telefonun kendi hafızasına başlıbaşınca bu klasörü atacağız.
hocam yazdığım gibi dahili hafızada sorunsuz çalışıyor bendeben sd ye kurdum ondan görmüyor senin verdiğin ttsler görmüyor kendi orjinallerinde sıkıntı yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam indirdiğin zipli dosya içinde kurulum diye txt dosyasını oku hangi apk neye yarar dosya nereye konacak hepsi yazıyor aynı konu başlığında da yazıyorhalboy66 ustam indirdiğim zipli dosyayı masa üstüne çıkardığımda iki tane apk,bir tane tex kurulum yazılı dosya ve 4 tane klasör oluşuyor.bu klasörleri nasıl birleştireceğim sanırım hatayı orada yapıyoruz.hangi klasörü nereye ekleyeceğiz açıklayıcı şekilde yazabilirmisin.kusura bakma birkaç yıldır konuya uzak kaldım.
çok yer kapladığı için sd kendi seslerini kullanmaya devamhocam yazdığım gibi dahili hafızada sorunsuz çalışıyor bende
hocam ayarlar/sesler uyarılar/ses/turkçe gelişmiş ses/gelişmiş(TTS)sesler bu sekilde sorunsuz kullanıyorum ama pekde kullandığım program değildirçok yer kapladığı için sd kendi seslerini kullanmaya devam
ekran görüntüsünü koyabilirmisin gelişmiş tts içinde görüyor dimi
Kardeşim yol şu şekilde -halboy 66 ustam com.sygic.aura klasörünü nasıl içinde olan android klasörüne kopyalayacağız ki.android klasörü zaten kendi içinde.sygic klasöründe olan map içindeki turta yı com.sygic.aura klasörü içindeki maps içine kopyalayabiliyorum.kısaca boş bir sd karta com.sygic.aura klasörünü atıyorum.içindeki maps klasörüne turtayı da atıyorum.ayrıca apk yide sd karta atıyorum.tts dosyasını telefonun hafızasına kopyalıyorum.sonra apk yi kuruyorum.buraya kadar bir hatam yok sanırım.
sen yaklaşınca radarlar çıkıyor uyarı veriyorhalboy66 hocam bunu yüklemeden önce igo nextgen denedim kullanamadım sildim yalnız igo da farkettimki
radarları göstermekteydi sygic te speedcam olmasına rağmen ve heryerini karıştırmama rağmen radarları göstertemedim
birkaç radar konularını avrupa türkiye adında eklemişiniz indirdim speedcam klasörünün içindekileri sildim diyerlerini yapıştırdım yine olmadı sygic sevdim hocam bunu bi çözersem süper olacak saygılar.
igo gibi haritada gösterme şansı yokmu yani hangi anacaddede veya kırmızıışıkta takılı gibi ????sen yaklaşınca radarlar çıkıyor uyarı veriyor
maaalsef nokta atışı yok bende ondan yakınıyorum.yapımcısına yazdım ama dönüş yapmadılar belki ğilerki sürümlerinde olabilir.O konuda igo daha ii ben ikisine kullanıyorum sygic daha sade ve akıcı ama igo görsel yönünden daha ii sağlam bir scheme bulursan igo daha iiigo gibi haritada gösterme şansı yokmu yani hangi anacaddede veya kırmızıışıkta takılı gibi ????
birde hocam bu programda il mahalle sok gibi arama bulamadım gitmek istediğim yere birtürlü gidemedim sonuç gösteriyor ama nokta atışı yok bana bu şekilde olan bir apk önerirmisin eskide olsa sorun deyil yeterki harita güncel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?