Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ,öncelikle dosya için çok teşekkür ederim,bu dosya içindekileri content içindeki mg klasörü içine attım ama benim programda map yok onun yerine mg/baseline var .igo nextgen 9,35,2,153810 kullanıyorum ,acaba ne yapmam lazım,teşekkürler
Gv650
Üye
eline sağlık
Alestaaaa
Üye
Teşekkürler.
raife
Üye
Tesekkurle
raife
Üye
Eline saglik
alp1372
Üye
Teşekkürler
68 Ayhan
Üye
Merhaba Arkadaşlar,
1 haftadır kullandığım igo proğramı gps ile bağlantı kurmuyor google haritalarda sorun yok nokta atışı yerimi tesbit ediyor fakat igo bağlantı kurmuyor.4 adet farklı igo kurdum kaldırdım telefonu 2 defa reset attım yine aynı konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar,
1 haftadır kullandığım igo proğramı gps ile bağlantı kurmuyor google haritalarda sorun yok nokta atışı yerimi tesbit ediyor fakat igo bağlantı kurmuyor.4 adet farklı igo kurdum kaldırdım telefonu 2 defa reset attım yine aynı konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar;
Tüm igo bileşenlerini telefondan kaldırdım ve siteden iGO Başarsoft (9.18.27.736574) yeniden indirip kurdum problem yok süper çalışıyor,
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.