Sx2 Geldiiiiiii.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizyalcin

denizyalcin

Üye
    Konu Sahibi
Sx2 Geldiiiiiii.

Özellikleri arasında symbian, mp3, radyo, bluetooth ve runster, yani koşu antrenörü bulunuyor. Tuş takımı sx1'e benzemiyor ama yine cins bir tuş takımı var! Yukarıya doğru bakan ay şeklindeki tuş takımının 6-7 ve 8 tuşlarına basmak bayağı zor olacak gibi duruyor.
2006 yılı içinde piyasaya çıkacağı söyleniyor. Bu model hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa seviniriz...

bunkie

Üye
Bu resim uzun zamandır nette geziyor zaten. benQ sitesindede görebilirsin ama telefonun üzerindede yazdığı gibi concept bir cihaz. Yani sadece fikir olarak üretiliş bir örnek. Ve eğer üretimine karar verilmiş olsaydı zaten çoktan piyasaya çıkmış olurdu. En az bir senedir nette forumdan foruma dolaşıyor o resim. Yani yeni birşey değil.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Tip herzamanki gibi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Böyle bir cihaz yok.. SX2 Hiçbir zaman olmayacak siemens açıklamıştı..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
SX2 diye bir model yok ki

RockFord Fosgate

Üye
boyle bı model olmucak cunku sx2 yerıne sıemens SXG 75 modelını pıyasaya surdu!!! bunlar hıkaye yanı!

denizyalcin

denizyalcin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bunu bilmiyordum kafanızı karıştırdıysam özür dilerim.

perfectlover

Üye
Böyle bir telefon olsa bile sx1 gibi olmayacağı kesin. Çünkü işletim sistemi muhtemelen Linux üzerine kurulu olacak. Çünkü Siemens Mobile'ı satın alan BenQ Linux üzerine kurulu telefonlar üzerine geliştirmeler yapıyor. Zaten Symbianı Nokianın satın almasından sonra yapabilecekleri pek fazla birşey yok.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İsmi SX2 Olan bir cihaz çıkartmayacak Siemens..

turgay89

turgay89

Üye
herkesin dedigi gibi cıkmayacak.. bu resim de yeni diil 1 senedir nette dolasıyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt