Sx1, Sxg75 Ile Takas Yapılır Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umithoca

Üye
    Konu Sahibi
Sx1, Sxg75 Ile Takas Yapılır Mı?
Merhaba arkadaşlar,
Siemens SX1 telefonum var. 1 GB MMC hafıza kartı içinde. Deriye benzer, kemere takılabilen ve telefonu kullanmak için çıkartmak zorunda olmadığım kılıfı da var. Kulaklık biraz arızalandı ama kendim tamir ettim. Yedek kulaklık siparişide verdim. Telefondan memnunum. Hiç bir sorunum yok.

Şimdi sorun ne diyeceksiniz.

Telefoncum kulaklığı sormaya gittiğimde SXG75'i gösterdi ve teklifte bulundu. Almak istermisin diye. Elimdeki ne olacak diye sordum. 'Sen tanıdıksın, normalde 125 YTL. ama seninkini 150 YTL ye sayarım' dedi. Kılıf ve hafıza kartını ondan almamıştım. Ama o sırada içinde 1 GB olduğunu söylemiştim. Kılıfıda görmüştü.

SXG75'i biraz inceledim. Güzel gibi. Ama Symbian olmadığına inanmak zor. Gerçekten yok mu?

Sizce ne yapmalıyım? Değiştirmeye değer mi?

Yoksa ben kaşınıyor muyum?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öncelikle, Sxg75'te Symbian işleitim sitemine değil; Java işletim sistemine sahip. Bkz:

http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=33613

Telefonu değiştirip değiştirmemen konusunda sana bir şey diyemem. Sxg75 kullanan fazla yok, olanları da biz görmedik. Yani telefon hayal kırıklığı olabilir. Bilmiyorum...

Ayrıca, 1 Gb. Hafıza kartına sahip Sx1 için verilen rakam az.

CooL'n'Quiet

Üye
iyi bi teklif deil 1gb hafıza kartlı bir sx1e o para az
ayrıca unutmaki işletim sistemli bi tel verip javalı bi tel alıosun

umithoca

Üye
    Konu Sahibi
O fiyaya ne hafıza kartını ne de kılıfı vermeye niyetim yok zaten.

Yinede cevaplar için teşekkür ederim.

JunG

JunG

Üye
boş ver abi sen kal SX1 de

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Arkadaşlar SXG75'in piyasa fiyatını bilen var mı?

umithoca

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Lion Heart &#064; Apr 24 2006, 11&#58;34 PM) [post=322055]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar SXG75&#39;in piyasa fiyatını bilen var mı?
[/b][/quote]

Bana bu teklifi yapan Genpa bayi idi. Yani Siemens&#39;leri dışardan getiren bayi. Hiçbir yerde bulamamıştım SX1&#39;imi. Bu bayide bulmuştum. Verdiği fiyat 690 YTL civarı birşeydi. Kısaca 650-700 arası birşey. Ama 700 YTL ye daha yakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt