Telefon Tavsiyesi Sx1 Mi, Mpx220 Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizyalcin

denizyalcin

Üye
bence tabiki mpx220.fıstık gibi hemde windows mobile!!!

burpainkillerak

Üye
madem fazla bilgin yok nasıl daha iyi diyebiliyosun

daima sx1

cmert

cmert

Üye
SX1 den nasıl vazgeçiyosunuz anlamış deilim.kralını verseler değişmem.efsaneler ölmez sadece fw değiştirir.4ever SXone

zoom

Üye
Bence mpx220 al

ama kamerası kötü onu söyliyim onun dışında güzel telefon ama bir şeyi daha var boyası söküldüğünde o yerlerden küçük elektrik akımları geçebiliyor ve seni çarpa biliyor bunu bir forumda okudum bir kaç kişide olmuş bilesin diye söyledim

ronin41

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz geç oldu yeni modeller çıktı ama sx-1 i satıp bu gün mpx 220 siparişi verdim yarın inşalah elimde.biraz teknolojiyi geriden takip ediyoruz ama imkanlar kısıtlı. bakalım yeni telefonumuz nasıl

Shadowman07

Shadowman07

Üye
kesinlikle mpx 220.. millet sx1 den kurtulduğuna can atar hale gelmişken bu hataya düşme sakın..

sokarus

sokarus

Üye
ne sx1 ne mpx2XX serisi hayatta bidaha aman aman eger aldıysan sana kol gibi bi gecmis olsun sarj derdimi istersin ekran derdimi kamera derdimi saymakla bitmez

Neyse uzun lafın kısası GECMİŞ OLSUN

ronin41

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu ne biçim hitap böyle bu sitedeki 100 insandan 90 ı al diyor bizde biliyoruz şarzı az gidiyor kamerası kötü ama ben bunları bile bile satın aldım. yönetici arkadaşlar kinayili nick kullanmak kurallara ne kadar uyuyor ?

CooL'n'Quiet

Üye
artık yeni modeller cıktı ikiside tercih edilmez
ama aldıysan hayırlı olsun

staskan

Üye
<div class='quotetop'>(zoom &#064; Feb 24 2006, 12&#58;06 AM) [post=284928]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ama kamerası kötü onu söyliyim onun dışında güzel telefon ama bir şeyi daha var boyası söküldüğünde o yerlerden küçük elektrik akımları geçebiliyor ve seni çarpa biliyor bunu bir forumda okudum bir kaç kişide olmuş bilesin diye söyledim
[/b][/quote]

yanlış bilgin var o dediğin çarpma olayı mpx200 de yaşanıyor 220de böyle bir sorun yok kutu içeriği kulaklık data kablosu şarj ve microsoft cdsi ile geliyo kamera hariç n70i yer havada karada

ocu77

ocu77

Üye
sx1 in üstüne tel tanımam..Telefon değil adeta başka birşey..telin yazılımı ile oynuyorsunuz kulaklık sesi artıyor,işlemcisi hızlanıyor,başlangıç animasyonu değişiyor vs...ve bunları evde kendi pc nizden yapabiliyorsunuz.Aynı değişiklikleri bir mpx220 de yapmak için telefonu herhalde amerika&#39; ya anayurduna göndermek gerek..

deliii

Üye
<div class='quotetop'>(ozgur_77_ &#064; May 12 2006, 04&#58;56 PM) [post=333108]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sx1 in üstüne tel tanımam..Telefon değil adeta başka birşey..telin yazılımı ile oynuyorsunuz kulaklık sesi artıyor,işlemcisi hızlanıyor,başlangıç animasyonu değişiyor vs...ve bunları evde kendi pc nizden yapabiliyorsunuz.Aynı değişiklikleri bir mpx220 de yapmak için telefonu herhalde amerika&#39; ya anayurduna göndermek gerek..
[/b][/quote]

Hiç merak etme biz senin yaptıklarından kat kat daha fazlasını yapıyoruz. PPC ve smartphone&#39;lar dışında hangi telefonda registry var?

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<strike>Sx1</strike> Mpx

Shadowman07

Shadowman07

Üye
dostum sx1 art&#305;k al&#305;nacak bi tel de&#287;il.. sorunlu bi tel.. yani ikisi aras&#305;nda mpx220 gerçekten almaya de&#287;er bi tel..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Zaten fiyattan&#39;da anlaşılıyor..

Biri 175-180 Diğeri 380 Ytl

ocu77

ocu77

Üye
<div class='quotetop'>(deliii &#064; May 14 2006, 08&#58;46 AM) [post=334036]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ozgur_77_ &#064; May 12 2006, 04&#58;56 PM) [post=333108]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Hiç merak etme biz senin yaptıklarından kat kat daha fazlasını yapıyoruz. PPC ve smartphone&#39;lar dışında hangi telefonda registry var?
[/b][/quote]
register dan mbx220 ye radyo ekle bakiim ekleyebiliyormusun..Ayrıca sx1 in hoparlörünün ses kalitesine mpx220 yetişemez.Ha bana dersinki al kardeşim sana wireless ı olan bir pda o zaman düşünürüm..

ressam1

Üye
arkadaşlar siz halen tarihi tel uğraşmayın sx1 değiniz symbian 7.0 işletim sistemi ve sorunlu mpx220 dedğinde smartphone 2003 kulanıyo size teklifim bekleyin zaten simens iflas eti benq oldu.onun yerine nokia n93 bekleyin çünkü tv alıcısından tutun wirelesine kadrar oda yetmezse 3.2 megapixel kamera çift kamera oda yetmedimi mini sd kart..yani siz tarihi tel konuşuyonuz..birde mpx diyeceğim birşey var ... samsung x300i var onda smartphone 2005 işletim sistemi var telin değiş onu almaya bak..sonuç:yaşasın nokia kardeşliği diğer markalar tarih oldu...symbian 9.1 3.0 ed bekleyin nokia n93 taratın ve inceleyin teli..yakında düşer ülkemizde maleseef ben anca 2 ci el alabilirim nokia 6680 me devam şimdilik. bye....ha unutmada mpx mi dersin sx1 mi mpx daha iyi mega pixell kamera var

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hoca N93;1800 Den Aşşa Çıkmaz,Arkadaş Belliki ucuz cihaz arıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt