Sx1 Kapak Kasa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramboberk

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Kapak Kasa
SLM ARKADAŞLAR BEN YAZDAN BERİ SX1 KULLANIYORUM SX1İM GRİ ARTIK KAPAKLAR ÇİZİLDİ DEĞİŞTİREYİM DEDİM HAZIR DEĞİŞMİŞ İKEN KASA İLE BİRLİKTE DEĞİŞSİN SİYAH OLSUN DEDİM AMA BAŞARI ÇOK PARA İSTEDİ DIŞARDAN ALSAM KENDİM TAKSAM GARANTİSİ BOZULUYOR SİZCE GARANTİYİ BOZMADAN BU OLAYI YAPMANIN BİR YOLU YOK MU

BİRDE SX1İMİN SOL TUŞU TAM BASMIYOR SERT BASIYOR SİZCE NE YAPABİLİRİM

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(ramboberk &#064; Feb 18 2006, 09&#58;26 PM) [post=281698]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> SLM ARKADAŞLAR BEN YAZDAN BERİ SX1 KULLANIYORUM SX1İM GRİ ARTIK KAPAKLAR ÇİZİLDİ DEĞİŞTİREYİM DEDİM HAZIR DEĞİŞMİŞ İKEN KASA İLE BİRLİKTE DEĞİŞSİN SİYAH OLSUN DEDİM AMA BAŞARI ÇOK PARA İSTEDİ DIŞARDAN ALSAM KENDİM TAKSAM GARANTİSİ BOZULUYOR SİZCE GARANTİYİ BOZMADAN BU OLAYI YAPMANIN BİR YOLU YOK MU

BİRDE SX1İMİN SOL TUŞU TAM BASMIYOR SERT BASIYOR SİZCE NE YAPABİLİRİM [/b][/quote]

bu işi yapacaksan garantiyi unutacaksın.hem öyle hem böyle olmaz sol tuş olayı için telin içini açman lazım.alt tuş takımım board a yapışıktır.kaldırıp altını bi güzel silgi ile sileceksin.yerine yaıştırdıktan sonra sorunsuz kullanabilirsin .

ramboberk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tşkkür ederim gittim özel tornavida aldım 4ytleye tam uyuyo kapak kasa tuş takımı sipariş ettim onlarda yarın gelir ama tuş oldu silgi ile ve etiketleri bozmadan yaptım herhangi bir anda onları takçam orjinal kapakla al sana garanti

cmert tşkkür

krl_476

Üye
ya kardeş bu torna vidayı nerden aldın bi sölesende bizde alsak

e_erem

Üye
Koçtaşda var bu tornavida

FINITO26

Üye
ya kardeş benim de sag tus bozuk da şu tuş yapıstırma olayını daha inceden bi anlatırsanız cok iyi olacak ya. tamir ediyim hiç olmazsa cok seviyorum telefonu ve su an kullanamıyorum tuş bozuklugu yuzunden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt