Sx1 Için Batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramchomania

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 Için Batarya
mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım fakat benim bir problemim var

sx1 için orjinal batarya bulamıyorum yan sanayi piller ise en fazla 1 gün gidiyor oda hiç kullanmazsam yada yan sanayi pil kullanıp şarzı uzun giden varmı yoksa benim telefonumdamı sorun var yurt dışında bir kaç sitede var fakat yurt dışı satışı yapmıyolar sanırım ve fiyatı çok uçuk 60€ falan bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

azun78

Üye
nerde oturuyorsun belirtmemissin. ayrıca sana katılıyorum yan sanayının ıcındekı batarya nokıa bataryası oldugu ıcın telefona alerjı yapıyor. bildigim kadarıyla orjınal parcalarda kara borsaya dustu gıbı bısı ankara yanlıs hatırlamıyorsam 65 70 ytl cıvarında

ramchomania

Üye
    Konu Sahibi
samsunda oturuyorum bulabildiğim pillerde cin yapımı falan o tarz şeyler başarı servise sorduğumda fiyatının 100 milyon civarı olduğunu ve zor getirdiklerini söylediler

azun78

Üye
100 ytl ... yahu bu adamlarda işin ..... çıkartılar be. bilgim yok ama zannedersem siemens artık sx1 için üretimi durdurdu. yoksa parcaları bulunurdu ...

darkwolf

darkwolf

Üye
olm bn canakkale can da oturyorum we burda 10ytl ye orjınal batarya war

azun78

Üye
sende deseydin ya telefonu deyil bataryasını almak istiyorum diye

ramchomania

Üye
    Konu Sahibi
çanakkalede 10 ytl ye orjinal batarya bi yanlışın olmasın orjinal pili o fiyata alamazsın bence çok zor

bestdrummer

Üye
abicim ben istanbuldan aldım 10 ytl ye orjinal bataryamı olur.70 ytl fiyatıdır tabi ben alalı 3 ay oldu. adamlar 6 ay pile garanti veriyor.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ve a girmeni tavsiye ederim. SX1'in orjinal pili pahalı. Yan sanayiler çok pahalı. Orjinal batarya 1000mah yan sanayilerse 550/600 mah filan ve fazla gitmez. CX75'İn ki filan 30 ytl'ye satılıyor Allahtan.

cazgir

Üye
SX1 ciler böyle bir sorun var ise vede fiyatlar bu boyutta ise vaz geçin bu sevdadan derim. Bildiğim kadarı ile nokia'nın orjinal bataryası 10 - 15 Ytl

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Ewet kardeşim haklısın. Nokia 6600 orjinal batarya 10 ytl civarına satılıyor. Allahtan ben de artık SX1 kullanmıyorum. Esasında iyi fikir git bir tane sıfır Sx1 alacaktın sonra parça parça satsan 10 tane SX1 fiyatı çıkar. Bu arada bilginiz olsun diye yazıyorum.
Fiyatlar internetten alıtntı olduğu için dışarıya göre pahalı olabilir.
orjinal Siemens EBA 660, 750 mah bataryayı CX75 / M75 / CX65 / M65 / SK65 / S65 / CX70 telefonları kullanır. Hepsiburada.com fiyatı: 32,45 YTL. telefoncum.com fiyatı: 35,64 Ytl + kdv.
orjinal Siemens SX1 Hepsiburada.com fiyatı: 68,71 YTL Telefoncum.com fiyatı: 68,04 ytl + kdv.
orjinal Nokia BL-5C batarya Hepsiburada.com fiyatı: 24 ytl. Telefoncum.com fiyatı 19,44 ytl+kdv.
Not: Hepsiburada.com fiyatlarına KDV dahildir. Telefoncum.com fiyatlarına ise KDV dahil değildir. Ayrıca dışarıda çok daha ucuza bulma şansınız var.

sevimli58m

Üye
yaw bu sx1 allah belasını versin kardeş elinizden çıkarın ne kadar sevseniz de telefonu garantiye yollaya yollaya telefonu kullanmak nasip olmadı

emresoyak

Üye
ama o başka telefonlarda sx1 tadını vermiyor..

masklow

Üye
evet aynen

atlantis2008

atlantis2008

Üye
Orjinal batarya gittigidiyorda technologics adlı üye de mevcut fiyat 59 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt