Sx1 I Kaç Kes Garantiye Gönderdiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnL.dracula

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 I Kaç Kes Garantiye Gönderdiniz
ABİ erim eğer sx1 1 yıl içinde 4 den fazla veya aynı hatayı 2 den fazla verdıyse yada telefon dan yararlanamadıysanız garantıye yazılı acıklama yaparak telefon bedeli iadesi yada sıfırıyla değiştirilmesi gereki . GAranti şartlarını iyice okuyun .

RockFord Fosgate

Üye
walla ben bole bısey bılmıyorum ama telefonun yenısını verebılırler bellı bı seyden sonra!!

perfectlover

Üye
Haklısın. Daha 1 ay olmadı servise götüreli ama bugün aynı hatayı tekrar verdi. Resmi mms ile göndermek istedim. "Görüntüler sistem hatası" yazdı ve bu ya ikinci ya da üçüncü oluyor tam hatırlamıyorum. Ama servis hep aynı cevabı veriyor: "İnceleyelim". Sonuçta format atıp aynı firmware yüklemesini tekrar yapıp teslim ediyorlar. Tekrar götüreceğim. Aynı cevabı alırsam artık haberlerde görür veya gazetelerde okursunuz beni: "Teknik serviste cinnet geçiren adam ortalığı birbirine kattı!!!".

Fransuvain

Üye
Ben Valla 4 Kez Götürdüm Bakırköye Ve Servislerinden Hiç Memnun Kalmadım Telefonu Yapamamışalar 300 YTL Para İstiyolar Fakat BenTelefoncuya Götürmüşüm 30 YTL Ye İşi Halletim Bidaha BAŞARI Servislerini Seçmem KVK Dan Şaşmam...

CooL'n'Quiet

Üye
ben heç götürmedim

luckyesref

luckyesref

Üye
heralde memnun olan az kişilerden biri benmim 2 kere hoparlör patladı 1 kere mmc kart yuvası arızalan dı hiç telefonun içinde durmuyordu. sağolsunlar adana da başarı teknik servis garantide olduğu için hiç bir sorun çıkarmadılar hatta garanti belgemi kaybettiğim halde.

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(luckyesref &#064; Feb 6 2006, 12&#58;57 AM) [post=272884]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
heralde memnun olan az kişilerden biri benmim 2 kere hoparlör patladı 1 kere mmc kart yuvası arızalan dı hiç telefonun içinde durmuyordu. sağolsunlar adana da başarı teknik servis garantide olduğu için hiç bir sorun çıkarmadılar hatta garanti belgemi kaybettiğim halde.
[/b][/quote]

Garanti belgesi sorun değil. Telefonun Pilini çıkardığında bir barkod göreceksin. Bunu okuttukları anda telefonun garantili olup olmadığı belli oluyor. İstersen yanında hiçbir belge götürme (Garantili ise tabi ki). Ama servisin iyi olması, telefonun sorunlu olması gerçeğini değiştirmiyor.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla ben sx1 kullandığım dönemde cihazı 6 kez servise wermiştim. en sonunda dayanamayıp satmıştım telefonu.

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
dostlar bende sx1 hastasıydım bir dönemde uzunca bir zaman kullandım 2defa tel.hatasından ardı sıra 2 defada servisin yüzünden tel.garanti kaapsamında bakıma gönderdim ama en sonunda sabrım ve sevgim bitti ve ticaret ve sanayi odasında soluk aldım adamlara derdimi anlattım bir dilekce yaz dedilr 1 ay sonra fatura tutarının iadesini aldım çok sorun çıkaran servis yeni bir tel vereleim dediler bende hayır bana paramı geri verin sizlerden memnun değilim dedim ne oldu paramı aldım şimdide yeni sorunsuz ama şimdilik... bir tel.sahip oldum.hakkımızı arayalım arkadaşlar önunuze bir çok engel çıkabilir ama korkmadan kaleminizi dahada sivriltip gereğini yapın...

berkant10

berkant10

Üye
benim telefon 5 ay önce bozuldu garantiye yolladım bi hafta sonra benden anakart oksitlenmiş değişmesi lazım bedeli 190 avro dediler tabiki ben de yaptırmadım geri aldım telefonu daha sonra telefonu herhangi bir tamirciye götürdüm 25 milyona yaptı geçen ay telefon yine bozuldu aynı telefoncuya tekrar götürdüm parçası yok diye geri iada etti şu anda telefon bir başka serviste onlarda telefonda yazılım hatası olduğunu söylediler hala tamirde ne oldu bilmiyorum olmazsa da telefonu çöpe atacağım yeter artık.sabrım kalmadı artık.sx1 i aldğım güne lanet ediyorum.siz siz olun siemens telefon almayın %90 bozuk çıkıyo telefonlar

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(berkant10 &#064; Feb 8 2006, 08&#58;00 PM) [post=274864]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
benim telefon 5 ay önce bozuldu garantiye yolladım bi hafta sonra benden anakart oksitlenmiş değişmesi lazım bedeli 190 avro dediler tabiki ben de yaptırmadım geri aldım telefonu daha sonra telefonu herhangi bir tamirciye götürdüm 25 milyona yaptı geçen ay telefon yine bozuldu aynı telefoncuya tekrar götürdüm parçası yok diye geri iada etti şu anda telefon bir başka serviste onlarda telefonda yazılım hatası olduğunu söylediler hala tamirde ne oldu bilmiyorum olmazsa da telefonu çöpe atacağım yeter artık.sabrım kalmadı artık.sx1 i aldğım güne lanet ediyorum.siz siz olun siemens telefon almayın %90 bozuk çıkıyo telefonlar
[/b][/quote]

O kadar da değil artık. Ben sx1 den memnunum. Bakmayın siz şikayet ettiğime. Benim şikayetim Sx1 in daha iyi olabilmesi için. Örneğin Siemens yeni bir firmware yapsa içinde herşey olsa, yazılım eksiklikleri düzeltilse iyi olmaz mı? Zamanında rakipsiz olan Sx1&#39;imiz yeniden rakipsiz hale gelse? Kullanmayanlar çatır çatır çatlasa. Neyse hayali de güzelmiş.

SnL.dracula

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eger sx1 den dah fazlasını beklıyorsan eger baska telefon alman lazım anladınmı benı kardesım ama su an sx1 cok kotu dıyemem bende ıyı fakat servıslerden cok cekıyoruz su an servıse gonderelı bı hafta oldu fakat hala telefon gelmedı. neyse kendıne ıyı bak sen hadı eywALLAH

radovex

Üye
walla beni telefon gayet güzel ama su patch konusunda yardım edebilecek biri olsa. telefonum daha güzel olurdu

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
bizde yetkili servisiz (telefon diil arzum braun fakir vs) bi makinanın 4 kere girisi olmussa merkeze cıkarırız yenisi gelir bu her elektronik cihaz icin gecerlidir ve sanayi bakanlıgının talimatidir...bastırın arkadaslar biraz hakkınızı arayın! :good:

desperadoo

Üye
2 kez yolladım şimdi 3.ye yolluyorum.

berkant10

berkant10

Üye
valla o 190 avro isteme olayları doğrU O Zaman baya kızmıştım teknik servise ve siemense ama nurani ve cmert ni fw lerini yükledikten sonra tele can geldi.artık satmayı düşünmüyorrum.
ama benim görüşüm siemens tel alırken baya bi düşünün.illaki bir sorun çıkartıo

bilgesamet

bilgesamet

Üye
sx1 ve siemens kullanmadım mutluyum...hayatım boyunca nokia dan şaşmadım şaşmam da!!!

cns_

Üye
ya bende de aynı sorun war 1 yıl içinde 4 defa servise gitti ve şu an telefonum yine bozuldu..açılmıo..servisten bıktım artık..doğru düzgün kullanamadım bile yaa:S acaba yenisini verirler mi?

akrepkral

akrepkral

Üye
büyük bir ihtimal verirler yeterki ısrar et..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt