Sx1 De Uygulamasız Programsız Uçuş Modu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jason

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 De Uygulamasız Programsız Uçuş Modu
arkadaşlar bunu ben buldum kurcalarken....konuya geçelim ilk önce ayarlar/şebeke ay/şebeke seçimi/otomatik ve el ile yazıyor el ile olanı seçip bekliyoruz çıkan rakip gsm firmalarından birini seçiyoruz ekranda şebekeye girilemiyor yada erişim yok yazacak iptal tuşu ile geri tuşuna basarak çıkın artık hattınız çekmiyecektir logonuz gözükmez ve arama yapamazsınız sms gelmez vs vs...uçak,otobüs,feribot,ido,deniz otobüsü vs arçlarda kullanabilirsiniz ok.NOT sim kart çıkarılmayacak....saygılar

goldbrain

Üye
millet anlamıyo ki. programla sim kartı çıkarıp otobüste telefonu kullanıyorum, muavin dayanıyo telefonu kapat diye. anlatmaya çalışıyosun anlamıyo neyse artık deyip kapatıyosun

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ii de kardeşim tel.şebekeye bağlanmaya çalışmayacakmı? Tel. bağlanmak için kendini kasacak.Tel. arka planda şebekeye bağlanmaya çalışacak böylece batarya çabuk bitebilir. Telefonun full çeksin de hattın açık olsun. Yani tel full çekse (keşke ama böyle bir şey yok maalesef) teli simkartla veya simkartsız açmak etkilemez.
Kaldı ki programsız açsan filan ne olcak otobüsteki muavin bunu anlamaz ki? Millet saldırıverir walla telefona.

cemilova

cemilova

Üye
gusel bi bulus arkadasimda vadi onda deniyelim bakalim

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
güzel bir bilgi bravo jasona benim arkadaşımdı başka forumlarda şimdi başka sitelere takılıyor
patlaşım için sağolsun işime yarayacak kanka

kerved

Üye
bencede çok güzel bir uygulama denemek lazım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt