Sx1 De Mesaj Alma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

albay

Üye
    Konu Sahibi
Sx1 De Mesaj Alma Sorunu
arkadaşlar sx1 im de mesajları okuyamıyorum. gelen mesajları okmak için göster dediğimde
'uygulama kapatıldı mce' diye uyarı veriyor normal menüden de mesajlarladan tıklayıp girincede aynı hatayı veriyor
msv drive yüklü cihazda. msvdrive aktif olmadığı zaman mesajlar bölümüne girebiliyorum yanlız gelen mesajlar kısmında yeni mesaj yok ne zamanki msvdrive aktif hale getriyorum mesajın var diyor ama göster dediğimde yukarıdaki hatayı veriyor mesajları göstermiyor sorun ne olabilir

Lion Heart

Lion Heart

Üye
1. Yol: Msvdrive programını kaldır. Sonra teli bilgisayara bağlarsan e\system\mail klasörünü kaldır. Daha sonra msvdrive prgramını kur ve bu programı sadece 1 kez çalıştır.Prog. çalıştığında beyaz bir ekran çıkıyor hiçbir şeye basmadan bekle. Sonra telini sakın kartsız çalıştırma. Eğer çalıştırırsan ve msjlara girersen msj hafızası yeniden tel hafızasına döner.Daha sonra msvdrivee programını tekrar çalıştırıp beklediğinde msj hafızası kart hafızası olur.
2. Yol: Tele hard format atmak. *#ve NO tuşlarına basarak açarsan durum düzelir.

albay

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim deniyorum şimdi

albay

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(albay &#064; Jan 4 2006, 09&#58;10 PM) [post=245004]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
teşekkür ederim deniyorum şimdi
[/b][/quote]
sorun haloldu sağolasın

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(albay &#064; Jan 5 2006, 07&#58;24 PM) [post=245879]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(albay &#064; Jan 4 2006, 09&#58;10 PM) [post=245004]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
te&#351;ekkür ederim deniyorum &#351;imdi
[/b][/quote]
sorun haloldu sa&#287;olas&#305;n
[/b][/quote]
Rica ederim. Sorununa çözüm bulabilmeme sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt